Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Jel može pomoć narode..
Ne uspevam da instaliram the crew repo.
Jednostavno daddylive mi se u video add-on ne pojavljuje!
Koristio sam ovaj repo:

Edit:
Nadjoh ga sad na nekom drugom repu ali neće da se instalira ! 😡 izbaci u desnom uglu neko obaveštenje..

Prilozi

• 8481D40E-55B8-49C2-ABEF-52A82E0799D9.jpeg
    8481D40E-55B8-49C2-ABEF-52A82E0799D9.jpeg
    224.6 KB · Pregleda: 29
  • A5CC1E23-AA4F-4302-8FEF-4CCA34594FCA.jpeg
    A5CC1E23-AA4F-4302-8FEF-4CCA34594FCA.jpeg
    167.6 KB · Pregleda: 17
  • 9EC1F55C-4E16-4E8B-84A1-44975E9A1725.jpeg
    9EC1F55C-4E16-4E8B-84A1-44975E9A1725.jpeg
    202.4 KB · Pregleda: 16
  • 40897386-2013-4858-96FB-C6983DB20FCC.jpeg
    40897386-2013-4858-96FB-C6983DB20FCC.jpeg
    95 KB · Pregleda: 17
  • C061976D-1AF5-4910-8D6C-898BEDC85888.jpeg
    C061976D-1AF5-4910-8D6C-898BEDC85888.jpeg
    73.8 KB · Pregleda: 20
  • 197AF28A-361D-48A8-B3BC-ED0AFA7CDB89.jpeg
    197AF28A-361D-48A8-B3BC-ED0AFA7CDB89.jpeg
    123.1 KB · Pregleda: 23
  • 264735BD-621C-4C3B-AE5F-FC9E490F13F9.jpeg
    264735BD-621C-4C3B-AE5F-FC9E490F13F9.jpeg
    117.6 KB · Pregleda: 25
Poslednja izmena:
Kodi mi je verzije 18...da nije tu problem

Kodi mi je verzije 18...da nije tu problem
Da. Stavi Nexus 20.0. Batali starije verzije Kodi-a zbog buildova. Free iptv na Kodi-ju je retkost a kad nesto radi obicno ne traje dugo. Instaliraj Nexus 20.0 i Daddylive kodi addon i uzivaj dok traje addon jer odavno nisam video tako dobar kvalitet streamova. Ima 308 sportskih kanala, live prenosi sportskih dogadjaja.

Trakt nema opcoju da preporuci na osnovu pregledanih filmova? E to bi bilo stvarno super, znqci mora taj couchmoney Ali da li I on vidi istoriju odgledanih filmova?
Odličan je couchmoney pa možeš i ovakve personalizovane liste da izvučeš kroz filtere.
SmartSelect_20230302_092828_Brave.jpg

Da. Stavi Nexus 20.0. Batali starije verzije Kodi-a zbog buildova. Free iptv na Kodi-ju je retkost a kad nesto radi obicno ne traje dugo. Instaliraj Nexus 20.0 i Daddylive kodi addon i uzivaj dok traje addon jer odavno nisam video tako dobar kvalitet streamova. Ima 308 sportskih kanala, live prenosi sportskih dogadjaja.
Ne radi daddylive 🥲

Ne radi daddylive 🥲
Addon jos uvek nije ispeglan kako treba. Ovo je vec treci repository koji koriste. Kao sto rekoh iptv na kodi-ju ne radi sjajno ili je kratkog veka. Sada daddylive addon radi. Zadnjih mesec dana je ok radio.
Dok sajt daddylive radi ok. Za svaki kanal ima izbor po nekoliko streama dok to u addonu nije slucaj.

Addon jos uvek nije ispeglan kako treba. Ovo je vec treci repository koji koriste. Kao sto rekoh iptv na kodi-ju ne radi sjajno ili je kratkog veka. Sada daddylive addon radi. Zadnjih mesec dana je ok radio.
Dok sajt daddylive radi ok. Za svaki kanal ima izbor po nekoliko streama dok to u addonu nije slucaj.
Hvala druže na pomoći !

Daddylive kodi addon ( IPTV addon)

Ima Live sports (razni sportovi uzivo). Live TV ( ima 308 kanala) od kojih Sport Klub 1-4 dobrog kvaliteta, Arena Sport Premium 1-3 solidnog kvaliteta, Arena sport SRB/HR 1-3 dobrog kvaliteta. Nisam nikad koristio iptv u nasim popularnim bildovima (Balkan Green, Robin hood) pa ne mogu uporediti kvalitet ovog addona sa njima. Ovo je solidno. Ali pod velikim je znakom pitanja kako ce da radi kada je neki bitniji stream ali za sada nema buferovanja.

Instalacija:
ili

@cyberoptika step by step: https://tutorials-iptv-xbmc.blogspot.com/2021/10/daddy-live-addon-kodi-repo-url.html

postoji cak i sajt https://www.daddylive.link/ gde za kanale imate i po nekoliko backup link-a.

Pogledajte prilog 373485Pogledajte prilog 373486Pogledajte prilog 373487Pogledajte prilog 373488Pogledajte prilog 373489Pogledajte prilog 373492Pogledajte prilog 373494Pogledajte prilog 373495Pogledajte prilog 373497Pogledajte prilog 373499
evo bas sam sad namikerio daddylive na kodiju, svi kanali rade perfektno koje sam probao, (arena123,sk123) jedino sto na SK2 gde je sada live euroliga zvezda vs bayern nema zvuka dok na svim ostalim kanalima ima, ali slika je odlicna da budem iskren

Evo daddylive mi opet ne daje zvuk na "bitnom" prenosu dok svi drugi SK rade perfektno, sada sk3 konkretno nema zvuka (formula je live)

Kao sto se ranije pisalo, sve što je free to može da radi, a i ne mora. Nema tu nekih pravila, ako ti je nesto bas bitno i volis da pratis onda najbolje neka pay usluga.

Evo daddylive mi opet ne daje zvuk na "bitnom" prenosu dok svi drugi SK rade perfektno, sada sk3 konkretno nema zvuka (formula je live)
Imao si Sky sports F1 odlicna slika i zvuk a i u LIVE SPORTS - Motosports:
Screenshot_2023-03-04-18-11-07-346_org.xbmc.kodi.jpgScreenshot_2023-03-04-18-11-13-996_org.xbmc.kodi.jpg

Evo konačno sam stigao da organizujem kako treba svoj Repo, tako da se malo promenila sadržina na strani dEXE's Kodi Repo...
Uklonjeni su svi fajlovi takoreći, jer je sad sve organizovano u okviru jednog zip fajla, dakle pravog repozitorija. Ovako je mnogo lakše instalirati bilo šta, jer ne morate svaki put ulaziti u source...
Dakle, kada source dodate u filemanager od Kodija, idete na install from zip, I nakon toga usmerite na taj source i instalirate zip od repoa koji je u osnovnom direktorijumu, ili možete i samo da ga skinete i instalirate sa vaše lokacije.
Repo je organizovan tako da vam faktički ništa drugo sem njega neće trebati ;)
Kako za početnike tako i za ove druge, kao početna stanica kad se instalira Kodi... Uskoro će biti dodato još sadržaja, za sada ima i više nego dovoljno ;)
Na desni klik na njega, i "check for updates" mozete proveriti tj. refresovati da li je nešto novo ubačeno...
A šta sadrži?
To morate proveriti sami ;)
  • Izmedju ostalog, tu je i dodatni repo Roooar, u kome se nalaze svi faktički trenutno relevantni repozitoriji, koji su bili u folderu, a sada se odavde mogu lako instalirati... Na samoj web strani vam piše koji addon se nalazi u kom repozitoriju, mada ce se ono najbolje naći u samom dexe repo-u.
  • GreenKlik Premium, zna se šta je
  • Baubau Vavoo, live tv
  • Unofficial Titlovi.com addon
I td, određeni addonovi koji su dodati su prerađeni ako im je nešto falilo I sl.
U planu je bilo da dodam i PVR addon za razne sisteme, ex BlueThunder, I faktički je završen, ideja je bila da iz jednog addona možete birati koje servere hoćete da učitate, green, blue, robinhood, Zadar...
U međuvremenu robinhood se ugasio, mada mozda se ponovo aktivira, zadar nisam siguran da li rade, a green i blue, rade onako...
Pošto ja ne mogu da se bavim traženjem servera, najlakše mi je bilo da dodam sve te, pa da faktički u jednom addonu imate mogućnosti od 3 builda... Ali, oni se izgleda nisu održali baš pa cu da vidim šta ću...
Provericu kakva je situacija sa njima, pa ću izbaciti addon a možda dodam i moje servere, pa birajte... Ali kao sto znate to traje koliko traje...
Eto pa probajte... I da, ne instalirajte Buildove, već sami "naprivete" svoj ;)

Koji addon za anime? Otaku nesto zeza sa alldebrid, tako da mi treba alternativa.

Šta ima od domaćeg sadržaja na tom greenklik addonu pošto nikad nisam koristio pa reko da priupitam.

Šta ima od domaćeg sadržaja na tom greenklik addonu pošto nikad nisam koristio pa reko da priupitam.
Manje više sve ;)
Ima dosta, filmova, serija, novo, staro, crtani sinhronizovani, ima I stranih filmova, serija, 4k... I tako...

Evo konačno sam stigao da organizujem kako treba svoj Repo, tako da se malo promenila sadržina na strani dEXE's Kodi Repo...
Uklonjeni su svi fajlovi takoreći, jer je sad sve organizovano u okviru jednog zip fajla, dakle pravog repozitorija. Ovako je mnogo lakše instalirati bilo šta, jer ne morate svaki put ulaziti u source...
Dakle, kada source dodate u filemanager od Kodija, idete na install from zip, I nakon toga usmerite na taj source i instalirate zip od repoa koji je u osnovnom direktorijumu, ili možete i samo da ga skinete i instalirate sa vaše lokacije.
Repo je organizovan tako da vam faktički ništa drugo sem njega neće trebati ;)
Kako za početnike tako i za ove druge, kao početna stanica kad se instalira Kodi... Uskoro će biti dodato još sadržaja, za sada ima i više nego dovoljno ;)
Na desni klik na njega, i "check for updates" mozete proveriti tj. refresovati da li je nešto novo ubačeno...
A šta sadrži?
To morate proveriti sami ;)
  • Izmedju ostalog, tu je i dodatni repo Roooar, u kome se nalaze svi faktički trenutno relevantni repozitoriji, koji su bili u folderu, a sada se odavde mogu lako instalirati... Na samoj web strani vam piše koji addon se nalazi u kom repozitoriju, mada ce se ono najbolje naći u samom dexe repo-u.
  • GreenKlik Premium, zna se šta je
  • Baubau Vavoo, live tv
  • Unofficial Titlovi.com addon
I td, određeni addonovi koji su dodati su prerađeni ako im je nešto falilo I sl.
U planu je bilo da dodam i PVR addon za razne sisteme, ex BlueThunder, I faktički je završen, ideja je bila da iz jednog addona možete birati koje servere hoćete da učitate, green, blue, robinhood, Zadar...
U međuvremenu robinhood se ugasio, mada mozda se ponovo aktivira, zadar nisam siguran da li rade, a green i blue, rade onako...
Pošto ja ne mogu da se bavim traženjem servera, najlakše mi je bilo da dodam sve te, pa da faktički u jednom addonu imate mogućnosti od 3 builda... Ali, oni se izgleda nisu održali baš pa cu da vidim šta ću...
Provericu kakva je situacija sa njima, pa ću izbaciti addon a možda dodam i moje servere, pa birajte... Ali kao sto znate to traje koliko traje...
Eto pa probajte... I da, ne instalirajte Buildove, već sami "naprivete" svoj ;)
Izvini ,imam dEXE kodi repo,ali gde da nađem taj Greenklik premium addon?Hvala unapred!

Zahtevni uzmu neki debrid servis i za 3e mesecno imaju sve u top kvalitetu.
Imam debrid servis.Nadao sam se da su makar ove domaće serije u boljem kvalitetu ,pošto već postoje kvalitetniji 1080 linkovi na hosterima. Da ne pričam da je tuga što nema nijedne domaće serije u 4K u 2023.godini ,mada i neke svetske tv kuće i striming servisi ostaju zakucani na 1080p, iako se 4K televizori prodaju već 10-ak godina.Ovako ću morati da ih i dalje gledam kroz RD history.Pozdrav!

Jel postoji neki addon (koji radi sa real debrid) za domaće Filmove i Serije?
Hvala

Ne, debrid servis mora da "pronadje" sadrzaj, domace serije i filmovi se retko pojavljuju na trakerima mimo domaćih, pogotovo ne na javnim gde debrid servisi pronalaze sadrzaj.

Najjednostavnije, tj. jedino resenje ti je da pronađeš sta ti treba na domaćim forumima, save tog sadrzaja kroz debrid pa ga tako gledas. Bukvalno minut posla.

@miler nece niko da se cima sa tim za dz, onaj ko uploaduje na hoster bi morao da deli na javnim trakerima. Zašto bi to neko radio.

Ne, debrid servis mora da "pronadje" sadrzaj, domace serije i filmovi se retko pojavljuju na trakerima mimo domaćih, pogotovo ne na javnim gde debrid servisi pronalaze sadrzaj.

Najjednostavnije, tj. jedino resenje ti je da pronađeš sta ti treba na domaćim forumima, save tog sadrzaja kroz debrid pa ga tako gledas. Bukvalno minut posla.

@miler nece niko da se cima sa tim za dz, onaj ko uploaduje na hoster bi morao da deli na javnim trakerima. Zašto bi to neko radio.
E da,naišao sam da Kodi ima problem sa puštanjem jednnog domaćeg filma iz RD history.Jako secka, a kada ga pustim u plejeru na pc-ju radi normalno.Zato sam ovde postavio pitanje da li u kodiju može da se koristi externi plejer(a da nije komplikovano), ali mi niko nije odgovorio.

Ja sam dodao webDAV folder u totalcommander, pa onda mimo kodija otvorim rd folder i pustim preko vlc to sto hocu.

Hvala.Snašao sam se.Razočaran sam kvalitetom snimaka.Ljudi su stvarno nezahtevni.Uglavnom je 720p(jedva).
U pravu si, generalno su mogli i trebali bar da stave full hd snimke, nije to neka razlika u velicini fajla... a 4k zaista ne treba ocekivati...
Ali ko nece da se cima da trazi, a i domaci je sadrzaj, vise gledas onako s pola mozga i na sluh, pa i nije prevelika steta...

U pravu si, generalno su mogli i trebali bar da stave full hd snimke, nije to neka razlika u velicini fajla... a 4k zaista ne treba ocekivati...
Ali ko nece da se cima da trazi, a i domaci je sadrzaj, vise gledas onako s pola mozga i na sluh, pa i nije prevelika steta...

Hvala za repo, ubačen i Grinklik za prvu pomoć i zaštitu.

Pomogao si nam jer si grupisao na jednom mestu dobar deo stvari koje nas interesuju i koje smo na razne načine pominjali ovde. Pa kad sam pre neki dan instalirao Kodi na uređaju gde nije bio, sve sam skupio odatle.

Još sam namestio AH2 po mom ukusu, naravno plus RD i Trakt, pa sad opet cepam Kodi mnogo više nego Stremio.

Nemam pojma da li je već neko postavio ovo pitanje, kako da okačim neki film da bi mogli ostali ljudi da ga nađu i gledaju? Tj već sam okačio film keširao na real debrid al kad neki addon pokuša da ga nađe ne nađe ništa,u umbrelli mogu da ga gledam kad odem na my torrent transfers. Ovaj film tj crtać je u pitanju : https://www.imdb.com/title/tt0084315/. Da li ima neke veze što je keširan sa rutrackera ili možda treba da prođe neko vreme?

Nazad
Vrh Dno