Hvala na odgovoru ali nije mi pomoglo. Iskreno ne mogu reci da sam bas strucan za kodi a i vidim da je dosta gimnastike potrebno ali mi bas nije jasno sta radim pogresnoProbaj da se izlogujes sa RD pa se uloguj opet.Tako sam ja rešio problem.
Probao ali zaboravio da napisem ,ne radi.Fen settings - cocoscrapers pa enable all providers
Sad cu da probam umbrellu, mislim da je do RD problem ili do nekih parametara na kompjuteru iako ne vidim sta bi moglo da ga blokira.Čudno. Jesi probao Umbrellu ili Seren?
Probaj da obrises cache u fen addonu i restartuj kodi.Probao ali zaboravio da napisem ,ne radi.
Sad cu da probam umbrellu, mislim da je do RD problem ili do nekih parametara na kompjuteru iako ne vidim sta bi moglo da ga blokira.
Moze neko upustvo za Arctic Horizon 2 kako podesiti da to lepo izgleda kad se udje u Kodi?
Nov sam u svemu ovome..Gde mogu na Kodiju gledati sportklub 1 ?
Ono što sam učitao (na livetvserbia) je užasna rezolucija..
Probaj Daddylive addon ima SK 1-4.Nov sam u svemu ovome..Gde mogu na Kodiju gledati sportklub 1 ?
Ono što sam učitao (na livetvserbia) je užasna rezolucija..
Novi repo Daddylive addona:Daddylive kodi addon ( IPTV addon)
Ima Live sports (razni sportovi uzivo). Live TV ( ima 308 kanala) od kojih Sport Klub 1-4 dobrog kvaliteta, Arena Sport Premium 1-3 solidnog kvaliteta, Arena sport SRB/HR 1-3 dobrog kvaliteta. Nisam nikad koristio iptv u nasim popularnim bildovima (Balkan Green, Robin hood) pa ne mogu uporediti kvalitet ovog addona sa njima. Ovo je solidno. Ali pod velikim je znakom pitanja kako ce da radi kada je neki bitniji stream ali za sada nema buferovanja.
Instalacija:
ili
@cyberoptika step by step: https://tutorials-iptv-xbmc.blogspot.com/2021/10/daddy-live-addon-kodi-repo-url.html
postoji cak i sajt https://www.daddylive.link/ gde za kanale imate i po nekoliko backup link-a.
Pogledajte prilog 373485Pogledajte prilog 373486Pogledajte prilog 373487Pogledajte prilog 373488Pogledajte prilog 373489Pogledajte prilog 373492Pogledajte prilog 373494Pogledajte prilog 373495Pogledajte prilog 373497Pogledajte prilog 373499
Kao sto kaze kolega @cvijicj instaliraj TMDb Helper addon i u podesavanjima ubaci OMDb api.Uspeo hvala puno.
Nego sta odraditi da dobijem imdb rejting na filmu?
Reseno, hvala druze.Da napraviš nalog na OMDb sajtu. Pa onda zatražiš API ključ, pa ako ga dobiješ (a mislim da bi trebalo) onda taj ključ ubaciš u opcijama u TMDb Helper gde treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari