Sa FEN-om i ne baš. Sa Serenom ruši konstantno. Ovo je na Androidu.Ruši li Arctic Horizon 2 Kodi 20?
Na Nvidia Shield ne. Radi perfektno.Ruši li Arctic Horizon 2 Kodi 20?
Meni radi perfektno i sa Serenom.Sa FEN-om i ne baš. Sa Serenom ruši konstantno. Ovo je na Androidu.
Ne treba da koristite nikakve buildove zato se i ruši uglavnom. Klot Kodi, dodaš AH2 i vidiš da li se ruši. Ako i dalje puca onda je do boksa. Ako ne instaliraš jedan po jedan addon u testiraš.FEN isto ima opciju kao i Umbrella da se isključi "Reuse languange invoker", to kao nekima pomaže,meni nije,tek kad sam instalirao novi build(link je gore) više nema rušenja niti na jednom skinu, da, problem je samo na androidu
Nije to nikakav eksterni build tipa green ovo ono nego prerealise kodija, nightly buildNe treba da koristite nikakve buildove zato se i ruši uglavnom. Klot Kodi, dodaš AH2 i vidiš da li se ruši. Ako i dalje puca onda je do boksa. Ako ne instaliraš jedan po jedan addon u testiraš.
Trebalo bi da svako kome puca v20 da ostavi koji uređaj koristi i koji build pa da sumiramo.
A ok ali zašto nightly kada ima stabilna verzija već?Nije to nikakav eksterni build tipa green ovo ono nego prerealise kodija, nightly build
U vezi ažuriranja AH2 uvek prvo TMDBH update pa onda AH2. Nikada nisam imao problem. Ili prebaci na estuary, update pa vrati.AH2 ( widgeti preko Umbrella addona) na Mi box S Kodi 20.0 puca jedino kada je updejt AH2 ( svaki 2-3 dan🤣) pri prvom startovanju Kodi-ja. Na default-nom Estuary skinu nema pucanja.
50PUS7304Aha, a koji tv i koja android tv verzija?
krivo sam rekao prvo,nije nightly nego testni build,ustvari se radi o updejtu pythona koji kodi koristi,verzija kodija koja ga ima ne ruši se više:Za Nightly verzije ne postoji changelog (česte izmene pa nemaju vremena za pisanje), ali može se ovde videti šta su izmenili:
Imaš Sony rekao bih po RAM memoriji.Za Nightly verzije ne postoji changelog (česte izmene pa nemaju vremena za pisanje), ali može se ovde videti šta su izmenili:
![]()
Commits · xbmc/xbmc
Kodi is an award-winning free and open source home theater/media center software and entertainment hub for digital media. With its beautiful interface and powerful skinning engine, it's availab...github.com
Evo ga svež KODI Nexus upravo instaliran na TV
![]()
To je Philips? Koliko giga rama ima?50PUS7304
krivo sam rekao prvo,nije nightly nego testni build,ustvari se radi o updejtu pythona koji kodi koristi,verzija kodija koja ga ima ne ruši se više:
https://github.com/xbmc/xbmc/pull/22737
da philips, 2GBTo je Philips? Koliko giga rama ima?
Verovatno zato i puca. Malo rama rekao bih.da philips, 2GB
Samo kad budeš imao update prvo ažuriraj TMDBh pa onda skin.Instalirao AH2, lepo izgleda, zadovoljan sam. Za sada stabilno radi, Nvidia Shield.
Ako ti treba neka pomoć oko nameštanja tu smo, taj skin dosta nas furaInstalirao AH2, lepo izgleda, zadovoljan sam. Za sada stabilno radi, Nvidia Shield.
Ne puca više,nema veze sa ramom,dovoljno je,radilo je prije na matrixu radi i sada sa zadnjim buildom i to brže sad na nexusu,znači nemam ja problem više,stavio sam info ako netko ima sličan problem.Verovatno zato i puca. Malo rama rekao bih.
Stavi dva widgeta sa istim sadržajem jedan pored drugoga,npr. imdb watchlist jedan preko fena i drugi preko umbrelle pa prati,pričam o androidu,na pc-u se ne vidi neka veća razlika...Po videu ne radi Fen nesto brze od Umbrelle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari