apropo ovoga, danas sam napravio malo duži test avatara od 117gb na android tv-u i primjetio sam da povremeno štuca sa defaultnom postavkom bez buffera,kad sam vratio na 2gb odmah je bilo ok a može se staviti i na 5 ili max 10gb...je slažem se,osim za reprodukciju velikih 4k fajlova na androidu,tu je edo majka 😉
Pkscout Estuary mod skin... Imaš ga kod mene, ili pretraži pa nadji repo...Medjutim, ova verzija kodija je malo drukcija i ono sto mi najvise nedostaje jeste donja traka za stop, sub i video podesavanja...mozda mi je promaklo ali u postavkama skina nisam nasao nacin da to omogucim...preko kodi remote vidim tu traku i mogu sve da radim ali onda bi morao stalno koristiti telefon kao daljinski sto je naravno bzz...ima li ko ideju gdje i sta bi se moglo cacnuti da to omogucim...
instalirao i isto, nema opcije za stop, sub i zvukPkscout Estuary mod skin... Imaš ga kod mene, ili pretraži pa nadji repo...
instalirao i isto, nema opcije za stop, sub i zvuk
Ja te onda ne razumem sta ti hoćeš...to sam prvo uradio ali se samo traka za premotavanje, sa gornjeg prebacila na donji dio skina..nista vise se nije promijenilo, nazalost
U settings pronadji sekciju za podesavanje i dodavanje novih uredjaja (xbox controller, Nintendo itd...). Tu kliknes na add device i u listi pronadjes TV Remote. Izaberes i podesis kontrole za back, play, meni i ostalo sto ti nudi na daljinskom od apple tv. Nakon toga ce ti pritiskom na ok biti dostupne sve opcije koje trazis kad gledas film. Neces morati da drzis dugo ok.ja sada samo vidim plavu liniju za premotavanje i mogu samo da premotavam naprijed-nazad...ali nemam opcije stop, izbor jezika , audio itd ... kad stisnem gore dole na daljinskom ja zapravo dobijem opciju da pojacam ili smanjim zvuk..ali ne vidim onu prosirenu traku gdje mogu odabrati navedene opcije
edit..huh jbmt si seljaka, uspio sam..sjetio sam se da probam sa duugim pritiskom na ok i tada se pojavi..vrh..svakako hvala
i to sam pokusavao ali tu je vec po defoultu podesen apple remote i nema opcije da se doda novi uredjaj niti da se tu nesto posebno zamijeni..tako da, duuugo ok mi ne gine..ali ok, nije strasno ni to u odnosu na prvobitnu pomisao da nemam taj dio menija uopsteU settings pronadji sekciju za podesavanje i dodavanje novih uredjaja (xbox controller, Nintendo itd...). Tu kliknes na add device i u listi pronadjes TV Remote. Izaberes i podesis kontrole za back, play, meni i ostalo sto ti nudi na daljinskom od apple tv. Nakon toga ce ti pritiskom na ok biti dostupne sve opcije koje trazis kad gledas film. Neces morati da drzis dugo ok.
System, input, configure attached controllers, get more, pronadjes tv remote u listi... Nadam se da je sad malo preciznije objasnjeno.
Kodi ide i preko 1gb, zavisi sta ubacis u njega. Stremio svakako manje zauzima.Društvo,šta manje zauzima prostora na Android tvu - Kodi ili Stremio?
Instaliraj open subtitlles dodatak.Nisam video posebnu temu za Stremio pa da pitam ovde.
Od kad je izašla nova verzija Stremia, ne povlači mi titlove sa Titlovi.com addona iako je instaliran. Praktično nemam ni jedan srpski ili hrvatski titl.
Jel ima neko rešenje ili ću morati da instaliram Kodi.
I pitanju je TCL C715 TV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari