Za vas koji imate tvviet moze li potvrda koje kanale ima u hd u osnovno, a koje fhd u full paketuJa isto imam tvviet.tv po mom mišljenju je najbolji restrimer na ovim prostorima
[emoji106] U cemu gledas?Ja isto imam tvviet.tv po mom mišljenju je najbolji restrimer na ovim prostorima
FHD, SK1,2,3 Eurosport,HBO, HBO3, CinestarPremiere1,2 NatGeo, NatgeoWildZa vas koji imate tvviet moze li potvrda koje kanale ima u hd u osnovno, a koje fhd u full paketu
Kada bih instalirao neki kodi build da li bi se obrisali addonovi koje sam već instalirao, mrzi me posle ponovo da ih vraćam , a neki build bih instalirao da vidim kako izgleda
Ako ima predlog za nešto korisno ?
More. Cak je i pozeljno zbog codeca i hw ubrzanja.Viet se moze gledati na bilo kom plejeru.
Hvala na odgovoru. Imam jedno pitanje, ja trenutno vecinu utakmica gledam preko acestream playera. Medjutim imam utisak da slika nije fluidna vec pomalo secka. Da li ima nekog resenja za to, kao da slika nema divoljan brij frejmova po sekundi pa samim tim nije fluidna? Da li da promenim player ili ima neko drugo resenje, ako ga uooste ima?https://www.tvviet.tv
Izvukao listu i gledam u PotPlayeru sa HW ubrzanjem, mnogo vise je smooth. SK FullHD...
Kome trebaju samo arene i tako to ima basic paket.
Napravi se nalog, a uplate idu preko sledeceg sajta, uplate se automatski vezuju za nalog i moze se odmah gledati:
http://gamatv.info
Sad ce uskoro ubaciti jos kanala u HD kao N1 itd...
Mene licno nerviraju gledanja preko web browsera ili 'kodi' playera. Vlc, pot, mhc imaju bolju podrsku za codece, hw acceleration, bolje renderuje itd ja sam jedan od rijetkih kome se kodi ne svidja, kad sam ga probao na androidu, smucio mi se zivot (klasicni bloat, odavno nisam sreo losiju i neoptimizovaniju app na androidu, delete all iste sekunde). Ivako imam IPTV na androidu, ubacim listu i otvara u VLC playeru koji takodje podrzava HW ubrzanja.
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.iptvremote.android.iptv
Edit:
Po sajtovima za streaming, ima boljih ili istih streamova tekme nego preko kodija (imam u bookmarks dobre).
http://cloud.tapatalk.com/s/58c2b47f5ce8c/Screenshot_20170310-151249.png?
Eto, sve imate...[emoji136] [emoji106]
Sent from my G
Ma lako je izvuci strimove, nego je problem probiti Verimatrix plugin.
EDIT: @jaffar, daj reci na kom portu si stavio DVB![]()
![]()
Daj života ti gde besplatno imaNe shvatam zbog cega davate 13 dolara za nesto sto ima besplatno?
Cini mi se da je ova teme posvecena tome gde je to besplatno. Valjda.Daj života ti gde besplatno imaNe shvatam zbog cega davate 13 dolara za nesto sto ima besplatno?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
aha ti bi da probas par skriptica sa jednog drugog forumaslaba ti vajda tv server nije uopste na internetu odradjuje samo kucne poslove :d
Hvala na odgovoru. Imam jedno pitanje, ja trenutno vecinu utakmica gledam preko acestream playera. Medjutim imam utisak da slika nije fluidna vec pomalo secka. Da li ima nekog resenja za to, kao da slika nema divoljan brij frejmova po sekundi pa samim tim nije fluidna? Da li da promenim player ili ima neko drugo resenje, ako ga uooste ima?
Jeste mnogo 13, ali ja nisam nasao besplatno a da valja. Takvim streamova na svakom cosku. Sve to moze da se isprati nekako, ali nije uzitak. Ne moze se porediti Kodi sa onim ogavnim interfejsom sa pleyerima poput pota, mhca itd. koji imaju mnogo bolji decoding i obradu slike, ppdrsku za codece i dobru saradnju sa hardverom, cpu/gpu, performanse.Ne shvatam zbog cega davate 13 dolara za nesto sto ima besplatno?
Jesi probao da pronađeš addon na Settings i ponovo sa vratiš ikonicu na desktop? Meni se isto dosta puta desilo da mi se izbrisu sve ikonice addonova. Ali oni su i dalje tu tj samo je prečica nestala.Inače, meni se ponekad desi da add-oni nestanu sami od sebe. Na primer Exodus, samo više nema ikonice. Posle idem na ponovnu instalaciju samo tog add-ona i proradi.
Koristio sam nekad. Nekad bude ok, nekad lose, cim su neke vaznije tekme odmah krene kocenje, bufferovanje i samo te prebaci sa kanala. Po nekoliko puta moras otvarati kanal. Sta znam, sve se nadam popravilo se, pa zato, a nije skupo, ima dosta tih lista po 5-6€ na oglasima.Ma sve je to lose, ima tih listi bruka po forumima![]()
Postavio sam SS sajtova, gdje uvijek imas po 10-15 razlicitih strimova i prenos svih tekmi.Pa sto ne posajete ovdje ima dosta ljudi koji nemaju gdje czv da gledaju.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Do sada nisam. Prvi put sam odradio ovako, pa sam posle tako išao svaki put.Jesi probao da pronađeš addon na Settings i ponovo sa vratiš ikonicu na desktop? Meni se isto dosta puta desilo da mi se izbrisu sve ikonice addonova. Ali oni su i dalje tu tj samo je prečica nestala.
Odem na Settings/appearance/settings/addon shortcut i tu ih vratim nazad. 10 sekundi posla.
Jarvis je u pitanju.
Sent from my D6603
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari