Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Ako nije zabranjeno postavljanje linkova, na adresi goo.gl/DlppHl ima lista i linkova koje rade po 2-3 dana pa se menjaju, Lista za Arenu 1 radi svo vreme od kada sam je skinuo (pustam iz VLC plejera).

Sent from my ARCHOS 70 Titanium using Tapatalk

Kod mene nema pravila. Izaberem i pogledam film, film se završi i nakon toga me Kodi izbaci u neki meni sa tri foldera, sad se ne sećam tačno koji su. Kada se vratim na home ekran, ikonice addon-a više nema.

Ne dešava se prečesto doduše, dva-tri puta mesečno.

Koji addon (i koja verzija kodija) je u pitanju?

Sad sam proverio, 15.2. Bio sam ubeđen da je neki noviji.

A koristim 1Channel i Exodus podjednako. Ne znam tačno u kom sam bio kada me izbaci.

Meni je Exodus tako nestao prosle godine kada sam bio na kodiju 14.2 pa sam morao ponovo da instaliram Exodus, zadrzao je sva podesavanja (timeout, trakt...).

Prethodnih nedelja bila su 2 azuriranja (na 3.1 i 3.1.1).

Poslednja izmena:
Tako je, podešavanja ostaju.

Izgleda da je baš kako fain2daniel kaže.

Ja ovo koristim od addonova i imam sve sto mi je potrebno

SjFLdiv.png

Rece mi lik iz Vieta, da prave addon za kodi.
Imaju dodatke za sve, samo da malo smanje cijenu majku im. Stabilan je stream, samo zadnjih dana SK1 nije FHD vec HD. Postoji li PrvaTV u HD-u ikako.

Sent from my G

PrvaTV ne emituje program u HD-u. Naravno ako mislis na nasu.

od svih sportskih addona jos jedino zem addon vredan pomena

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja ovo koristim od addonova i imam sve sto mi je potrebno

SjFLdiv.png

Ti si mi nesto sumnjiv. Ovo sto ti imas, ne moze svako imati jer se do ovoga ne dolazi bas lako. Mora da si na jednom drugom forumu vezanom za iptv, posalji mi na PM nik, sigurno te znam. :)

Ja sam slikao zbog dva addona koja su vrhunska.

1. Quasar u kome su ubaceni i privatni trackeri
2. Torrenter , ruski addon na kome ima sve zivo

A ostali kao ne valjaju. :D :D :D

Kako vam radi taj ESPN3 addon? Meni izbaci error kad hocu da ga pokrenem.

Meni je patnja i sa 25 fps na vecini kanala HD, najmanje 50-60 za sporta. Mogu misliti kako je vama na tim jos losijim strimovima, prakticno, neupotrebljivo.

Sent from my G

Meni je patnja i sa 25 fps na vecini kanala HD, najmanje 50-60 za sporta. Mogu misliti kako je vama na tim jos losijim strimovima, prakticno, neupotrebljivo.

Sent from my G
Jeste, samo ti gledaš a mi ostali ne. Mi blejimo ko telad u losu sliku i nista ne vidimo! :)

ima jasno da ima, receno 100x

Taj sa slike je malo modifikovan, i nije javan, i do njega se tesko dolazi. :)

Super. Sad mi ostali treba da imamo zazubice. Jako lepo od vas. :)

moze im se.. uvek je bilo free i pro verzija

Kodi na tv preko Chromecast-a moguce ili ne?

Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk

Proguglao sam i probao preko localcast i yatse ne podrzava codec. Zato i pitam da li moze.

Jel vama radi Quasar? Podesio sam da vuce sa mog naloga na Tvtorrents. Search radi, nadje sve, ali kada krene da 'navlači' ne može da se konektuje. Seed 0 / Leech 0. Sta mislite da može da bude problem?
Kad probam to isto sa nekim public trekerom, radi normalno.

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

USA TV Now
Mada ti za njega treba propisan dns

Који је добар addon за серије и филмове. Раније сам могао да гледам преко 1Channel и Phoenix, дал је то Genesis ili Fusion. Сад неће да пушта серије, избацује неку грешку.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno