Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Exodus, Bob, S. A. L. T. S.

Који је добар addon за серије и филмове. Раније сам могао да гледам преко 1Channel и Phoenix, дал је то Genesis ili Fusion. Сад неће да пушта серије, избацује неку грешку.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока
Exodus majkaaaa

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk

Који је добар addon за серије и филмове. Раније сам могао да гледам преко 1Channel и Phoenix, дал је то Genesis ili Fusion. Сад неће да пушта серије, избацује неку грешку.

Exodus je najbolji , ja muku mucim s CBS live streamom:mad:

To je za filmove serije, ne live tv

Sent from my MI 5 using Tapatalk

probaj specto, ja uglavnom njega koristim u zadnje vreme...

Да ли је дозвољено постављање адресе за addon-e?

Za SK i Arene, Zen addon.

Sent From My Galaxy S7

zen za sve sportove, bolie nema zaista sjajno

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@Tambura ima li jos kakvih dobrih lista sa HD i FHD poput Vieta i tako to. More i na PM.[emoji106]

Sent from my G

Za filmove, ko voli dobar audio zvuk(5.1 ili dts), ubedljivo najbolji je Sanctuary. Resident Evil najnoviji ubija zvuk u 5.1. Na Exodusu toga nema(mislim na zvuk), ali je najbolji za serije

Za filmove, ko voli dobar audio zvuk(5.1 ili dts), ubedljivo najbolji je Sanctuary. Resident Evil najnoviji ubija zvuk u 5.1. Na Exodusu toga nema(mislim na zvuk), ali je najbolji za serije
Koji je repo za ovaj sanctuary?

Kucaj
"installing sanctuary addon for kodi", mislim da je neki poseban, nije fusion...

....shit has hit the fan...

Kucao sam, ali tu adresu ne pronalazi nista, zato pitam :) uvijrk prvo guglam.

Који је addon добар за "оне" филмове? [emoji15]

Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока

Који је addon добар за "оне" филмове? [emoji15]

Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока
Nađi moj prethodni post u ovoj temi, idi na tog Grka, na YT kanalu njegovom imaš uputstvo, napravio je da jednim addonom ubaciš sve šta vredi iz tog žanra, znači čitav splet narodnih igara[emoji2]
Ustvari, iskopao sam

INSTALL OR WIPE ALL THE BEST XXX ADULT KODI ADDON…: http://youtu.be/uR4PKqVWBwk

Poslednja izmena:
Koji Addon je dobar za NBA stream,a da nije Pro Sport,tu je 720p stream pa mi mnogo secka. Neki stabilan SD kvaliteta?

Što mora pp? Napiši ovde i za ostale.

Pa smije li sajt? Kacio sma ga ranije yoursportsinhd com

Zašto mi na ZEM-u,tačnije na ZEM->Sport->My sport-> Sport klub 1 radi 2-3 minuta i ugasi se. Moram ponovo play (Enter) da pritisnem. Inače dobro se učitava stream,ide i 10 sekundu ispred i posle 3 min. pukne. Može li se to nekako u podešavanju namestiti?

ne, tako je svima

Pozdrav narode posedujem Mini MX Android 5.1 Amlogic S905 2GB/16GB Amlogic S905 Quad-core 64-bit ARM® Cortex™-A53 up to 2GHz, ako bi instalirao Kodi v17.1 “Krypton” koju verziju treba da instaliram, ARM ili ARMv8A (64bit) sa sajta

Nazad
Vrh Dno