Exodus majkaaaaКоји је добар addon за серије и филмове. Раније сам могао да гледам преко 1Channel и Phoenix, дал је то Genesis ili Fusion. Сад неће да пушта серије, избацује неку грешку.
Послато са 8070 уз помоћ Тапатока
Који је добар addon за серије и филмове. Раније сам могао да гледам преко 1Channel и Phoenix, дал је то Genesis ili Fusion. Сад неће да пушта серије, избацује неку грешку.
Послато са 8070 уз помоћ Тапатока
Koji je repo za ovaj sanctuary?Za filmove, ko voli dobar audio zvuk(5.1 ili dts), ubedljivo najbolji je Sanctuary. Resident Evil najnoviji ubija zvuk u 5.1. Na Exodusu toga nema(mislim na zvuk), ali je najbolji za serije
Kucao sam, ali tu adresu ne pronalazi nista, zato pitamuvijrk prvo guglam.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Kucao sam, ali tu adresu ne pronalazi nista, zato pitamuvijrk prvo guglam.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Nađi moj prethodni post u ovoj temi, idi na tog Grka, na YT kanalu njegovom imaš uputstvo, napravio je da jednim addonom ubaciš sve šta vredi iz tog žanra, znači čitav splet narodnih igara[emoji2]Који је addon добар за "оне" филмове? [emoji15]
Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока
Poslah ti privatnu poruku.Koji Addon je dobar za NBA stream,a da nije Pro Sport,tu je 720p stream pa mi mnogo secka. Neki stabilan SD kvaliteta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari