Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Meni se isto tako ponasao kodi 17 (iako ja nisam ni imao nameru da prelazim vec sam hteo da testiram), moj win 10 nije azuriran nekoliko meseci (ne znam da li ovo moze biti problem) i onda sam uradio ono sto sam napisao gore.

Do sada sam koristio kodi14 i kodi16 (i ne planiram da prelazim na kodi17, situacija kao sa windows-ima, svaki drugi :) )

pre ili kasnije ces morati na 17,zbog kompatabilnosti novih addonsa....
a da ne pominjem da ima i test verzija i 18.:)

Poslednja izmena:
Kod mene Kodi nije hteo da radi uopšte posle update sa 16 na 17, dok nisam našao šta je uzrok. Uzrok je bio aplikacija DuetDisplay. Kada sam nju obrisao, proradio je Kodi normalno.
Workaround je da se u NV drajverima uključi MFAA za Kodi ali kako mi DuetDisplay više nije potreban, uninstall je rešio problem.

Možda pomogne nekome sutra.

Kodi bolje radi od windows store nego instalaciona aplikacija

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

probao modbro i wss totalno razocarenje, deinstal naravno

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Samo FHD i 50FPS najmanje je 'gledljiv' na TVu. Zato skoro nikako ne prikljucujem TV na laptop, jer nisu svi kanali FHD i 50 FPS. Gledam na monitoru, nekako mi lakse.

Kupio bih one receivere i kutije i direktno povezao na TV da su svi kanali extra. Ovako mi nema smisla android box.

IMG_20170406_184139.jpgIMG_20170406_184041.jpg

Milane, dobija i mtel uskoro SK paket, a Telemach/TotalTV Arena paket, tako da ce biti provajdera sa svim sportskim kanalima.

Gomila filmskih programa na FHD a ne gledam to. Bilo bi dobro i Arene dici na FHD. Ali ne mogu kad je izvor takav.

Sent from my G

Poslednja izmena:
Vijetnamac je super. Na trzistu dosta bolja od ostalih.
Ali ne mora da se placa. Sve sto se placa moze da se gleda a da se ne da ni dinar. :p

Izvinjavam se za offtopic.
Mobdro ima lošiju sliku,ali nema seckanja ni malo. Ima (Arene,SK,Bein sportove oko 10 kom,BT Sport,Sky....)
WSS ja sam našao neku verziju 2.0 sa torrenta,ne sa Google Play-a. Slika je mnogo bolja i nema seckanja. Ima 4 Arene, 3 SK, Beina 10 kom, Sky i još mnogo toga. Sve to na izuzetno lošem telefonu ( Sony Xperia E4)
Besplatno!

Poslednja izmena:
Slika je na WSS veoma dobra. Ja ne znam šta bi ti? FHD na telefonu i to besplatno?

ja bi da vidim loptu za pocetak jasno...

Trenutno gledam preko WSS tenis na SK2. Veoma se jasno vidi TENISKA loptica.Ne bih više da kvarim ovu temu. Neka me podseti neko da li je protiv pravila foruma postavljati linkove za download nečega. Otvorio bih temu vezanu za WSS i Mobdro.

Pre će biti tvviet.tv

Da li jos imate arene i sk na modbro? Meni vise ne prikazuje te kanale. Ima neki novi dodati ali ovi se izgubili.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rade i Arene i SK.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Kod mene se izgubile iz liste.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima li dje ovih novih domaćih filmova tipa biseri bojane, ova saga o tri nevina muskarca i tako to?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Milane imas Telemach, TotalTV i Mtel. Od sinoc se lopta odlicno vidi. [emoji3]

Sent from my G

Poslednja izmena:
Na kompu sa Windows 7 Ultimate Service Pack 1 sam imao Kodi 16.1 i pokušao sam da instaliram Kodi 17. Komp mi je prilikom startovanja Kodija izbacio grešku:

kodi.exe - System Error
The program can't start because api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.

Već sam postavljao ovo pitanje pre par meseci (ako ne ovde onda na nekom drugom mestu) ali nisam uspeo da rešim problem. u Kompjutere se slabo razumem a i slab sam sa engleskim. Ako neko zna kako da rešim problem bio bih mu zahvalan.

Da li neko ima problem sa opensubtitles i kako mogu da ga resim ako neko zna? Ne mogu nikako da ucitam ni jedan titl, stalno mi izbacuje error. Inace deinstalirao sam ga, skinuo i instalirao sa njihovog site-a poslednju verziju, registrovao se. Pre je normalno radio sad nikako nece ni jedan titl da mi ucita. Inace u pitanju je Kodi v17.

imaju ljudi problem, ja nemam, progooglaj malo

Povremeno hoće da prsne , a mislim i da ima alternativni addon , mislim da je neko kačio i ovde...

....shit has hit the fan...

imaju ljudi problem, ja nemam, progooglaj malo

Bistar odgovor nema sta, pomogao si. Da nisam guglao i da sam nasao neko resenje ne bi ovde sigurno pitao. Sve sto sam nasao preko google jeste ovo sto sam vec uradio.

Nego hteo sam sa vama da vidim da li mozda neko zna neko drugo resenje.

@veljaNBG koji je to alternativni addon, ne mogu ni njega da nadjem?

Nazad
Vrh Dno