Na Kodi 20 Nexus radi??? Instaliras ti iz zip fajla ali iz repozitorija u chef nexus u build meniju nema nijedan build unutar...Ja sam ukucao onu adresu sa moje slike iz posta i sve radi...
Ja koristim sve...mozda Aquia Vavoo....uglavnom rade....👍Sta najbolje radi na Kodi 20 Nexus od ovih koje sam naveo? Xenon Build + Aquia Vavoo, moze li mozda ta kombinacija? Ili ima nesto bolje? Hvala!
I sta je najbolje za SportKlubove? Koji addon a da moze na Kodi 20 Nexus?
Juce mi Aquia Vavoo lepo radio danas izbacuje neku gresku..da li još neko ima taj problem sa addon-om?Ja koristim sve...mozda Aquia Vavoo....uglavnom rade....👍
ni meni danas ne radiJuce mi Aquia Vavoo lepo radio danas izbacuje neku gresku..da li još neko ima taj problem sa addon-om?
Pozdrav
pre desetak dana skinuo sam na laptop kodi 19.5 matrix,pa prema uputstvima sa ovog sajta,stavio build xenon 9.5 kao i blue thunder pvr.Sve radi ok.I SAD radi ok
Imam i smart box na kojem je GR 3.1.1 skinut pre par meseci..i SAD sve radi ok
Imam i drugi laptop gde nisam imao kodi,pa ajde da vidim i probam...
pokusao instalaciju.Isto prema objavama kolega ovde..nema sanse
Nista ne radi
Dali je moguce da ko je imao srece da instalira ranije,tj kad je na serverima bilo nečega..taj sad gleda bez problema
A drugi banana..ili čekanje do sled.intervencije
Mislim da bi bilo lepo i krajnje humano da kad neko sazna da postoji pvr fajl koji radi na Kodi 20 Nexus da nas obavesti ovdena.Diggz Xenon radi opet. Planet Diggz pa u levo dok ne nadjes Xenon. Ima Xenon, Xenon Light, Xenon Ultra. Izaberes Xenon.
Aguia Vavoo ne radi od juce a prekjuce radio. Ni na klot Kodi ni u Xenon. PVR u Kodi 20 Nexus ne moze da se ubaci jer nijedan fajl nije kompatibilan sa Kodi 20 Nexus. I to je to.
Pozz. Prvi put sam tu. I vidim da uspjesno pruzate pomoc. Ostao sam bez greena zbog upd kodia. Zaboravio ugasiti autoupdate i sad mi treba bilo koji repo da radiNadji ga u folderu gde si skinuo taj fajl.
Da...nova verzija Xenon build 9.6...meni nece Aquia Vavoo...da li je i on update....gde si nasao novu verziju....Apex sport nece....TapTv nece....Sport HD nece....Aquia Vavoo radi. I na klot Kodi 20 Nexus i na Xenon Diggz Build koji je uzgred budi receno apdejtovan na v9.6 . Od jutros radi ta kombinacija fenomenalno na Kodi 20 Nexus. Planet Diggz v.1.3 pa nadjes Xenon obican v9.6 u njega ubacis Aquia Vavoo kao addon i fercera sve. Do nocas mrka kapa bila za Xenon Build a i Aquia Vavoo nije radio ni na klot ni bilo kako. Kodi 20 Nexus u pitanju naravno. Videcemo dokle ce da radi ova kombinacija. Jos uvek ne moze PVR u Kodi 20 Nexus. Ni na Xenon ni na klot Kodi. Morace neko da nadje ili napravi neki PVR sa nasom listom kompatibilno da bude za Kodi 20 Nexus. Do tad, Aquia Vavoo za SportKlubove. Pozdrav!
Sorry, ja jos jednom. Nemogu naci na Telegrammu grupu. Sta treba da trazim ili utipkam?Imaš na telegramu grupu od "zelenog"tamo treba da im pošalješ podatke da ti pošalju login.
Jedini problem je što je što je na Aquia Vavoo hrvatski SK, nema naš?Aquia Vavoo radi. I na klot Kodi 20 Nexus i na Xenon Diggz Build koji je uzgred budi receno apdejtovan na v9.6 . Od jutros radi ta kombinacija fenomenalno na Kodi 20 Nexus. Planet Diggz v.1.3 pa nadjes Xenon obican v9.6 u njega ubacis Aquia Vavoo kao addon i fercera sve. Do nocas mrka kapa bila za Xenon Build a i Aquia Vavoo nije radio ni na klot ni bilo kako. Kodi 20 Nexus u pitanju naravno. Videcemo dokle ce da radi ova kombinacija. Jos uvek ne moze PVR u Kodi 20 Nexus. Ni na Xenon ni na klot Kodi. Morace neko da nadje ili napravi neki PVR sa nasom listom kompatibilno da bude za Kodi 20 Nexus. Do tad, Aquia Vavoo za SportKlubove. Pozdrav!
Na prvom linku je hrvatski na drugom srpski.Jedini problem je što je što je na Aquia Vavoo hrvatski SK, nema naš?
Ne...sve aplikacije, addonsi, repositorsi....sve sto je android moze...jedino nece vajber i what's up....moras da gledas memoriju u tv....generalno je manja od andoid tv box....Da li verzija Androida na TV-u utiče na mogućnost instalacije repoa i addonova?
Meni nije tako, sad sam proverio. Za SK1 na prvom linku je hr, a na drugom SK HD, nije čak ni SK1. Za SK2 su sva tri linka ista na hr.Na prvom linku je hrvatski na drugom srpski.
Tesko da to postoji u zip formatu samo Xenon Build pa jos v9.6.Gde da nadjem Xenon build v.9.6 u zip formatu....
Gde tacno postoji build Xenon v.9.6........Tesko da to postoji u zip formatu samo Xenon Build pa jos v9.6.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari