Šta je novo?

KODI buildovi

@dEXE, sefe jel bi mogao da vratis na tvoj sajt gr paket, onaj koji je bio sa greenom 3.1.1, pvr sve komplet itd, to ne nalazim vise da postoji tamo?

nasao, nece 3.1.1 daje could not connect to repository, verovatno su ga roknuli posto je sad v4 sad vec pomenutim user pass clanovima itd.

Bilo je reci u nekom postu od ranije, jednostavno instaliras PLANET BIGGZ, pa potom ides levo dok ne naidjes na Xenon ima ih 3, instaliras jedan i potom promenis skin. To bi bilo to ukratko
Bas tako. Skines Diggz Repo instaliras sve, klasika. Kad ubacis izaberes Planet Diggz. Kad se instalira Planet Diggz, otvoris Kodi 20 Nexus i skrolujes u levo sve dok ne pronadjes a pise ogromnim slovima Xenon. Ima 3 varijante. Izaberes obicnu varijantu Xenon. Instaliras Xenon to je verzija v.9.6. Onda promenis skin u Skin Kodi Podesavanjima i to ti je to. Jedino tu mozes naci Xenon Build v.9.6. Taj Xenon nema nigde da skines kao zip fajl u tom formatu. Onda ubacis lepo u Xenon Build v9.6. Aquia Vavoo za nase kanale i to ti je cela prica.

Evo nove verzije Planet Diggz.....tu se nalazi Xenon build i moze se instalirati....👍

U Planet Digz, imate mogucnost da birate vise razlicitih skinova. Ima takodje kao stari Xeon, samo obratiti paznju, na light ili ultra, u zavisnosti na vasu konfiguraciju sa koje pustate. Takodje pise za low, mid, high specs.

Apdejtovao sam Kodi na 20 Nexus. Kako sada da namestim Ex-Yu filmove i domaće serije (bilo je u Green Klik)? Koji Kodi da ponovo instaliram? 19.4, 19.5 ili ima nešto za ovaj nexus?

Najbolje je da se svi još neko vreme zadrže na verziji Matrix 19.5 jer dosta toga nije usklađeno sa verzijom Nexus 20.

Kodi Balkan build-ovi mahom svi ne rade (trenutno). Postoji mogućnost učlanjivanja u privatnu grupu te traženje lozinke za pristup novim Green Revolution build-ovima. Ipak, lakše je uraditi sledeće - što se tiče gledanja EX-YU TV kanala (najbrži način):
  1. Preuzmite Kodi Matrix 19.5 (link) i instalirajte.
  2. Dodajte folder sa adrese https://arrownegra.github.io (Add Source) i nazovite ga "vavoo".
  3. Idite na Add-ons pa Install From Zip File, gde izaberite "vavoo" folder i instalirajte .zip fajl odatle.
  4. Idite na Add-ons pa Install From Repository, gde izaberite Arrow Negra Repository.
  5. Dalje izaberite Video Add-ons pa Aguia Vavoo, pa izaberite Install.

Najbolje je da se svi još neko vreme zadrže na verziji Matrix 19.5 jer dosta toga nije usklađeno sa verzijom Nexus 20.

Kodi Balkan build-ovi mahom svi ne rade (trenutno). Postoji mogućnost učlanjivanja u privatnu grupu te traženje lozinke za pristup novim Green Revolution build-ovima. Ipak, lakše je uraditi sledeće - što se tiče gledanja EX-YU TV kanala (najbrži način):
  2. Dodajte folder sa adrese https://arrownegra.github.io (Add Source) i nazovite ga "vavoo".
  3. Idite na Add-ons pa Install From Zip File, gde izaberite "vavoo" folder i instalirajte .zip fajl odatle.
  4. Idite na Add-ons pa Install From Repository, gde izaberite Arrow Negra Repository.
Sve uradio tako i na nexus - u radi ali javlja da strimovi vise nisu validni, radi al jazira balkan i os ponesto

@veljkoloza
Nekad radi, nekad ne radi, tako to funkcioniše kad je "džabe". Jutros je radilo dosta više kanala.

Sve uradio tako i na nexus - u radi ali javlja da strimovi vise nisu validni, radi al jazira balkan i os ponesto
Sacekaj par sati, pa probaj opet. Vavoo koristim vec godinama i desava se u nekom periodu da zabode na par sati zbog raznih odrzavanja na njihovim serverima.
Inace nemci ga ozbiljno placaju, tako da bacite samo pogled na Ebay da vidite koliko kostaju uredjaji sa vavoo app i pored toga jos negde ima i mesecna pretplata. Tako da se inace ovako Vavoo i placa.
Sto se tice Kodija verzije 20, ne znam samo sto su ljudi toliko vec navalili da predju. Vecinu buildova treba prilagoditi na svaku novu verziju Kodija, a za to treba i dosta vremena od onih koji su ih napravili. Ko misli da je to tek tako i jos da uradi svima nama za dzabe da bude, neka izvoli samo. Ja iskreno u kompu i telefonu koristim i dalje verziju 19.1, sve podeseno i ne diram nista. Ako bude trebalo, snimicu neki klip za podesavanje Xeon-a, i redom dodavanje Vavoo za tv, Elementum za filmove i serije sa stelovanje prevoda na Srb, Cro, Bih.

Slazem se da je 19.5 matrix zasad bolji izbor od 20 nexus
Prema uputstvima iz prethodnih postova instalirao 19.5 matrix,stavio najnoviji planet diggz 1.4,prebacio na xenon,i ubacio pvr blue thunder(za domace kanale)
Sve radi normalno na windows

Slazem se da je 19.5 matrix zasad bolji izbor od 20 nexus
Prema uputstvima iz prethodnih postova instalirao 19.5 matrix,stavio najnoviji planet diggz 1.4,prebacio na xenon,i ubacio pvr blue thunder(za domace kanale)
Takodje. Ne treba srljati na novu, ako je na prethodnim verzijama namesteno da sljaka.

Na Android box-u radi. Kodi 19.
Na Windows-u ne radi. Isto Kodi 19.
Da li nekom na Win-u radi Arowwnegra Aguia Vavoo ? /Diggz mi bez problema radi na obe platforme sa pvr BT-om.

Na Android box-u radi. Kodi 19.
Na Windows-u ne radi. Isto Kodi 19.
Da li nekom na Win-u radi Arowwnegra Aguia Vavoo ? /Diggz mi bez problema radi na obe platforme sa pvr BT-om.
Pazi jednu stvar sto se tice windowsa. Kada instaliras neke addonove, ugasi privremeno antivirus, ja avast recimo ugasim na 10 minuta. Ne mogu npr. Elementum da instaliram unutar Kodija ako ne ugasim antivirus.

Hvala. Zašto Arownegra Aguia Vavoo na Kodi 20 -box A95xf4, daje grešku (isto i posle preinstalacije vavoo)?

Postovanje drugari ... Primetio sam da green build wizard ne radi trazi sifru... Da li neko zna neki domaci build koji radi ili mozda nesto slicno gde mogu online televiziju da gledam. Pozdrav i svako dobro !

Postovanje drugari ... Primetio sam da green build wizard ne radi trazi sifru... Da li neko zna neki domaci build koji radi ili mozda nesto slicno gde mogu online televiziju da gledam. Pozdrav i svako dobro !
Od domacih ces slabo sta naci. Robinhood ti zavisi od green-a i vecito puca, live tv Serbia tek nikako, jer jedva sta i da pusta. Izvrti unazad i instaliraj Vavoo. Nije ni on sto posto siguran uvek, ali s'obzirom da je besplatan, ne treba zameriti.

Od domacih ces slabo sta naci. Robinhood ti zavisi od green-a i vecito puca, live tv Serbia tek nikako, jer jedva sta i da pusta. Izvrti unazad i instaliraj Vavoo. Nije ni on sto posto siguran uvek, ali s'obzirom da je besplatan, ne treba zameriti.
Daj link druze ako moze ... Unapred hvala ti 🙏

@bobyshka
... što se tiče gledanja EX-YU TV kanala (najbrži način):

Ko je ucitao onaj bluethunder client sto sam kacio, samo neka prebaci na portal 3, sljaka sve kako treba od televizije.

Jos jedna stvar za televiziju, aplikacija Dezor, cim se instalira, iznad u pretrazi ukucate kool.to
Skroz je ok, za filmove strimovi mi nisu bas ok, ali moze da se koristi u kombinaciji sa Stremio 👌
Nisam dosad cuo za Dezor, probao sam i sto se tice tv kanala, moze sasvim da zameni kodi. lak korisnicki interfejs, jos lakse podesavanje, brze ucitavnaje kanala, doduse nisam siguran da je kvalitet slike isti ali svakako ce da posluzi :)

Dezor,vrlo slično kao rokkr..
Samo je pitanje dali je "free"kao i rookr,koji posle nekog vremena prekida i trazi da se plati

,i ubacio pvr blue thunder(za domace kanale)
Kako ti radi blue thunder? I ja sam sve instalirao i podesio Xenon Nexus ali "5 pvr.BlueThunder-20.0.0-android-armv7.zip" ne može da se instalira? (err...could not satisfied). Ako ima neki link za taj što ti radi.

Vrh Dno