Šta je novo?

KODI buildovi

Sta najbolje radi na Kodi 20 Nexus od ovih koje sam naveo? Xenon Build + Aquia Vavoo, moze li mozda ta kombinacija? Ili ima nesto bolje? Hvala!

I sta je najbolje za SportKlubove? Koji addon a da moze na Kodi 20 Nexus?
Ja koristim sve...mozda Aquia Vavoo....uglavnom rade....👍

Ja sam juce instalirao na Windows 11 novi Kodi 20 Nexus 64bit verziju. A na android telefonu isto Kodi 20 Nexus 64bit verziju. Trenutno koristim na tako klot Kodi i na Windowsu i na telefonu samo Aguia Vavoo i to radi odlicno televizija. Treba mi Kodi uglavnom za televiziju, SportKlubove i generalno sportske kanale iskljucivo. Pokusao sam juce uvece da ubacim famozni Xenon build i to na Windowsu i na android telefonu. Nisam uspeo ni na jednom. Naime, sa one adrese sa "slike" par postova unazad desava se ista stvar kao i sa skinutog zip fajla sa Diggz Repo. Ide instalacija, install from zip file, prodje okej, onda install from repository, install chef Nexus Wizard. I to prodje okej, s tim da ne pise chef Matrix Wizard vec Chef Nexus Wizard. I to se okej instalira sve from repository. E onda, kad udjem u Chef Nexus Wizard da instaliram recimo neki od Build-ova, znaci u Build Menu, ne postoji nijedan Build unutar Chef Nexus Wizarda osim neceg sto pise CG MEC 2.3. I to je to. Nema ga u Build Meniju da izaberes recimo Diggz Xenon Build ili neki drugi. Prazno. A pre je imalo. Nije mi prvi put da ubacujem ovaj Build u Kodi.

Mene sad zanima sledece. Da li je to nesto do samog Diggz Repa, url adrese, do njih? Ili je mozda do toga sto sam presao na Kodi 20 Nexus sa Kodija 19.5 Matrix? Ili mozda ima veze s tim sto sam skinuo i na Windowsu i na android telefonu i instalirao 64bit verzije Kodi 20 Nexus-a a trebao bih 32bitne? Ili mozda Xenon Build ne radi na Kodi 20 Nexus, mada sam procitao i ovde i na internetu da je Xenon Build upravo radjen za Kodi 20 Nexus i da radi 99%.

Napominjem jos jednom da Kodi koristim samo za live televiziju, SportKlub, generalno sportske kanale. To me interesuje. Neki savet mozda koji je najbolji addon za ove stvari? Koristim trenutno samo Aguia Vavoo i to radi perfektno.

HDStreamz aplikaciju sto je ovde neko pisao par postova unazad sam probao, ne svidja mi se, nepouzdana, puno koci i pojedine kanale nece da pusti. IPTV PRO i one dve m3u liste sam isto probao, to je bilo radilo i onda stalo, error loading... inace te dve liste su vrhunske, svaka cast ko ih je napravio a potom i iskopao. Gde ima da se kupe, platio bih jer imaju bukvalno sve. Ali sada to vise ne radi.

Green Revolution me vise ne interesuje. Od kako je azuriran, update-ovan na v4.0 , trazi login i neku registraciju na onaj sajt i vise ne funkcionise kako treba i ne zelim vise da se majem s tim. Bio je dobar stvarno dok je radio. Ona stara verzija 3.1.1 je bila super ali onda je pocelo da zesce *****ava sa pvr autenthication failed, update portala ponekad radio, ponekad ne. Pa cupanje rutera iz struje na 5 min da promeni adresu, pa proradi nekoliko sati pa opet pvr autenthication failed i nisam imao vise zivaca za te gluposti. Kad ne radi kako treba ne interesuje me uopste.

I da, jos nesto da pitam. Ona dva pvr blue thundera sto je okacio neki lik par stranica unazad sam skinuo. Jedan za windows, drugi za android. To isto ne moze da se ubaci u Kodi 20 Nexus 64bit. Probao sam i to juce. Na klot Kodi. Isto nalazi neku gresku, ne moze da se instalira. Skinuo i druge neke verzije sa Dexe sajta sto sam imao pre skinute zbog Green Revolution-a, nijedan od tih pvr blue thundera nece da se instalira na Kodi 20 Nexus 64bit.

Sve je ovo na Kodi 20 Nexus. Da se vratim na Kodi v19.5 Matrix pa da isprobam sve ovo sto sam pisao, mrzi me bas. Moguce da radi, moguce i da ne. Posto je sad Kodi 20 Nexus aktuelan i polako ce svi da predju i prave builds i addon za tu novu verziju Kodija. Matrix ce da zastari i ode u zaborav u roku od mesec dana... Izvinite na ovako opsirnom i detaljnom postu ali morao sam da napisem problem koji imam i sta sam sve probao i sta ne radi a sta radi.

I da, nasao sam na internetu vest od prekjuce da je Diggz izbrisao iz repo-a vecinu build-a pa i Xenon Build, jer izgleda da radi neki apdejt, azuriranje, sta znam. Koliko je to tacno, moguce da jeste, jer u repo-u trenutno nema nista, prazno, samo taj neki CG MEC v2.3. Bilo da pokusas iz zip fajla bilo sa url adrese... osim ako nema neka najnovija url adresa ili neki novi zip fajl. Ali mislim da nema noviji url od onog "sa slike" par postova unazad. Hvala! 😊

Radili su na update na obe verzije kodia. Taj MEC je usminkan skroz samo trazi zaista brz uredjaj, probao sam na emulatoru i spor je do bola. a i na 19,5 verziji takodje nema xenon builda vec planet diggz. Mozda bi radilo sa nekim starijim zipfajlom. ja sam ga skinuo pred novu godinu pa evo ako neko hoce da proba.

Prilozi

• Diggz_Repo.zip
    69.4 KB · Pregleda: 78
pre ovog update-a, koristila sam samo blue thunder koj sam skinula odavde i sve je radilo savrseno. (windows 10)
sad absolutno nista ne radi sta god skinem... sta skinuti? ili moramo da cekamo da svi addoni sami sebe updateuju...

Poslednja izmena:
Da li neko zna resenje za green revolution addon ili kako vec za kodi kada pokusam uci pise mi netacna lozinka ili email tako nesto..I da se ulogujem preko nekog sajta..
Da li znate neki drugi addon?

pre desetak dana skinuo sam na laptop kodi 19.5 matrix,pa prema uputstvima sa ovog sajta,stavio build xenon 9.5 kao i blue thunder pvr.Sve radi ok.I SAD radi ok
Imam i smart box na kojem je GR 3.1.1 skinut pre par meseci..i SAD sve radi ok
Imam i drugi laptop gde nisam imao kodi,pa ajde da vidim i probam...
pokusao instalaciju.Isto prema objavama kolega ovde..nema sanse
Nista ne radi
Dali je moguce da ko je imao srece da instalira ranije,tj kad je na serverima bilo nečega..taj sad gleda bez problema
A drugi banana..ili čekanje do sled.intervencije

Da...nazalost nista ne radi...nista...izlazi mi poruka da nijedan build nije instaliran (vizuelno build je tu) i trazi da instaliram build...kada kliknem ok prebaci me u build menu a tamo samo jedan...MEC.(do skoro je tu bilo nekoliko buildova)....bezveze...necu njega...Da li je ovde problem sa Kodi 20 ili nesto drugo jer niti jedan addons ne radi....nikada nisam imao ovakvu situaciju...

Evo tu je sada nova verzija Planet Diggz builda pored MEC..... ali i dalje mnogi addonsi ne rade...mozda se spremaju nove verzije....

Diggz Xenon radi opet. Planet Diggz pa u levo dok ne nadjes Xenon. Ima Xenon, Xenon Light, Xenon Ultra. Izaberes Xenon.

Aguia Vavoo ne radi od juce a prekjuce radio. Ni na klot Kodi ni u Xenon. PVR u Kodi 20 Nexus ne moze da se ubaci jer nijedan fajl nije kompatibilan sa Kodi 20 Nexus. I to je to.

pre desetak dana skinuo sam na laptop kodi 19.5 matrix,pa prema uputstvima sa ovog sajta,stavio build xenon 9.5 kao i blue thunder pvr.Sve radi ok.I SAD radi ok
Imam i smart box na kojem je GR 3.1.1 skinut pre par meseci..i SAD sve radi ok
Imam i drugi laptop gde nisam imao kodi,pa ajde da vidim i probam...
pokusao instalaciju.Isto prema objavama kolega ovde..nema sanse
Nista ne radi
Dali je moguce da ko je imao srece da instalira ranije,tj kad je na serverima bilo nečega..taj sad gleda bez problema
A drugi banana..ili čekanje do sled.intervencije

Kod mene radi GR 3.1.1 na Windowsu, radio je i na smart TV-u, ali kada su izbacili verziju 4.00 najpopularniji sportski kanali A.... su nestale trazi mail i lozinku ne znam sto smaraju ako se vec ne placa...
Verzija 3.1.1 radi povremeno samo ako je ranije instalirana samo stavi aktivni portal 2.

Ako neko ima neki build za Arene Premium neka napise neka bude i sd kvalitet samo da rade.

Diggz Xenon radi opet. Planet Diggz pa u levo dok ne nadjes Xenon. Ima Xenon, Xenon Light, Xenon Ultra. Izaberes Xenon.

Aguia Vavoo ne radi od juce a prekjuce radio. Ni na klot Kodi ni u Xenon. PVR u Kodi 20 Nexus ne moze da se ubaci jer nijedan fajl nije kompatibilan sa Kodi 20 Nexus. I to je to.
Mislim da bi bilo lepo i krajnje humano da kad neko sazna da postoji pvr fajl koji radi na Kodi 20 Nexus da nas obavesti ovdena.

toliko ima različitih iskustava sa kodi-em,buildovima i addonima da moze glava da zaboli.Svaki uredjaj priča za sebe,ono sto meni radi-nekom,pod istim uslovima-nece.Jos uzmite da i pojedini internet provideri nekad blokiraju i imamo cirkus
Vreme nam prolazi u probavanju neceg novog,pa do sledeceg..
Eto tako i ja instalirah ovaj CG MEC 2.3 build na nexus 20,koji mi se juce jedini nudio
Svasta tu ima
Cak i arena na nekim addonima
No..stavih to dok cekam nesto konkretnije za ex yu pvr kanale

Aquia Vavoo radi. I na klot Kodi 20 Nexus i na Xenon Diggz Build koji je uzgred budi receno apdejtovan na v9.6 . Od jutros radi ta kombinacija fenomenalno na Kodi 20 Nexus. Planet Diggz v.1.3 pa nadjes Xenon obican v9.6 u njega ubacis Aquia Vavoo kao addon i fercera sve. Do nocas mrka kapa bila za Xenon Build a i Aquia Vavoo nije radio ni na klot ni bilo kako. Kodi 20 Nexus u pitanju naravno. Videcemo dokle ce da radi ova kombinacija. Jos uvek ne moze PVR u Kodi 20 Nexus. Ni na Xenon ni na klot Kodi. Morace neko da nadje ili napravi neki PVR sa nasom listom kompatibilno da bude za Kodi 20 Nexus. Do tad, Aquia Vavoo za SportKlubove. Pozdrav!

Aquia Vavoo radi. I na klot Kodi 20 Nexus i na Xenon Diggz Build koji je uzgred budi receno apdejtovan na v9.6 . Od jutros radi ta kombinacija fenomenalno na Kodi 20 Nexus. Planet Diggz v.1.3 pa nadjes Xenon obican v9.6 u njega ubacis Aquia Vavoo kao addon i fercera sve. Do nocas mrka kapa bila za Xenon Build a i Aquia Vavoo nije radio ni na klot ni bilo kako. Kodi 20 Nexus u pitanju naravno. Videcemo dokle ce da radi ova kombinacija. Jos uvek ne moze PVR u Kodi 20 Nexus. Ni na Xenon ni na klot Kodi. Morace neko da nadje ili napravi neki PVR sa nasom listom kompatibilno da bude za Kodi 20 Nexus. Do tad, Aquia Vavoo za SportKlubove. Pozdrav!
Da...nova verzija Xenon build 9.6...meni nece Aquia Vavoo...da li je i on update....gde si nasao novu verziju....Apex sport nece....TapTv nece....Sport HD nece....

mod: izbrisan deo u vezi listi

Poslednja izmena od urednika:
Jedini problem je što je što je na Aquia Vavoo hrvatski SK, nema naš?

Uglavnom u velikoj većini slučajeva na oba ponuđena linka je bio hrvatski SK.

Da li verzija Androida na TV-u utiče na mogućnost instalacije repoa i addonova?

Nazad
Vrh Dno