Šta je novo?

KODI buildovi

Pozdrav druže. Ja sam u tom Xenon buildu ubacio BlueThunder pvr klijent, kako bih gledao kanale sa prostora EX-YU. Sam Xenon Diggz 9.5 verzija builda ima svoj pvr klijent, koristi klasičan PVR IPTV Simple Client.
Kao i addoni tipa : Pluto TV, Falcon, RBTv, Swift, Mad Titan live, Crew IPTV, Samsung TV Plus, Mega IPTV, jer nemoj me držati za reč, ali autor uilda je čini mi se Amerikanac, pa je logično da u TV kanalima ima skoro svih Američkih tv kanala, UK, Australija, Kanada, a pod sportskim kanalima ima čak i naših Arena i Sport klub.
Kažem ti, ja sam ubacio u bild BlueThunder pvr klijent, zbog većih ponuda kanala za prostora bivše EX-YU.
Zvanična adresa samog builda je:
https://diggz1.me/diggz20/ ali trenutno ne znam iz kog razloga nije u funkciji
Inače to ti je CHEF MATRIX WIZARD
Kako naci Arena i SportKlub u Xenon Diggz? Gde se tacno nalaze?

Hteo sam instalirati build za kodi 20 nexus ali link trenutno ne radi...gde mogu naci diggz xenon build v.9.5 za kodi 20 nexux...

Koristim taj bild u kodi 19.5 ali uskoro ce izaci finalna verzija kodija 20 Nexus pa hocu da tu instaliram ovaj bild koji je specijalno napravljen za kodi 20 Nexus....

Ubacio sam pvr Blue Thunder klijent (sada stoji pored IPTV Simple Client) ali mi skida listu gde nema nasih kanala....to je ista lista koja se stalno skida kada udjem u kodi....da li treba jos nesto uraditi?
Evo sada se pojavila lista sa nasim kanalima ali je ismesana sa prethodnom listom (ta lista mi se ne svidja)...da li treba da izbacim drugi IPTV Simple Client...?

Poslednja izmena:
Ubacio sam pvr Blue Thunder klijent (sada stoji pored IPTV Simple Client) ali mi skida listu gde nema nasih kanala....to je ista lista koja se stalno skida kada udjem u kodi....da li treba jos nesto uraditi?
Da, idi u ADD-ONS /MY ADD-ONS /PVR CLIENT/klikni na BlueThunder /CONFIGURE/promeni na portal 3 I dole uključi UPDATE GREEN PORTAL, zatim klikni na start. Sačekaj da se ažuriraju portali, zatim ces restartovati KODI. Kad ponovo budeš ušao u build, pojaviće se gore desno kako ti učitava brdo kanala

Ubacio sam i ja sve po uputstvu MisterKodija. Recimo pustim SportKlub bilo koji, radi 2-3 minuta i ugasi se. Pa moras opet da ga pustis ponovo. Jel to neka fora ili nesto ne stima?

Ubacio sam i ja sve po uputstvu MisterKodija. Recimo pustim SportKlub bilo koji, radi 2-3 minuta i ugasi se. Pa moras opet da ga pustis ponovo. Jel to neka fora ili nesto ne stima?
Kod mene radi sve savršeno zadnjih mesec dana bez i jednog jedinog problema. Niti imam potrebe da menjam portale, niti da reinstaliram bilo šta. Moj savet svima vama je, da ako želite da gledate sve moguće kanale sa prostora bivše EX-YU, a da to nije preko Kodija, I ako želite da gledate sve moguće strane filmove i serije sa već unapred ubačenim sinhronizovanim prevodima, kao i sve moguće domaće filmove i serije, evo ovde ću vam dati potpuno besplatno IPTV PRO zajedno sa YU.m3u8 fajl u kome imate apsolutno sve. Prvo će te instalirati apk na Android uređaju, a zatim kliknete ovaj u8 fajl i otvorite ga uz pomoći IPTV PRO aplikacije. Uživajte, to vam je poklon od mene za Novu godinu.
P. S. Nikad do sada nisam slao neki fajl ovde, pa se nadam da sam sve uradio po propisima, tako što sam sve spakovao u zip fajl a sa ciljem da će odobriti moju datoteku za slanje ovde, od strane foruma?!
U slučaju da ne može, da ne odobre, skinite je direktno sa ovog linka:
IPTV PRO + m3u8

Poslednja izmena:
Iskljucio sam IPTV Merge...i sada nisu dve liste izmesane...samo jedna...i dobra je....posto sam ubacio pvr Blue Thuder klijent da li da iskljucim PVR IPTV Simple Client kao sto sam to uradio sa IPTV Merge...a IPTV Manager ?

Da, idi u ADD-ONS /MY ADD-ONS /PVR CLIENT/klikni na BlueThunder /CONFIGURE/promeni na portal 3 I dole uključi UPDATE GREEN PORTAL, zatim klikni na start. Sačekaj da se ažuriraju portali, zatim ces restartovati KODI. Kad ponovo budeš ušao u build, pojaviće se gore desno kako ti učitava brdo kanala
Nije to problem vec dve liste....IPTV Merge je aktivan kao i PVR Blue Thunder Client....IPTV PVR Simple Client (povezan sa IPTV Manager)...da li treba neki dezaktivirati ? Da li smetaju jedan drugome ?

Kod mene radi sve savršeno zadnjih mesec dana bez i jednog jedinog problema. Niti imam potrebe da menjam portale, niti da reinstaliram bilo šta. Moj savet svima vama je, da ako želite da gledate sve moguće kanale sa prostora bivše EX-YU, a da to nije preko Kodija, I ako želite da gledate sve moguće strane filmove i serije sa već unapred ubačenim sinhronizovanim prevodima, kao i sve moguće domaće filmove i serije, evo ovde ću vam dati potpuno besplatno IPTV PRO zajedno sa YU.m3u8 fajl u kome imate apsolutno sve. Prvo će te instalirati apk na Android uređaju, a zatim kliknete ovaj u8 fajl i otvorite ga uz pomoći IPTV PRO aplikacije. Uživajte, to vam je poklon od mene za Novu godinu.
P. S. Nikad do sada nisam slao neki fajl ovde, pa se nadam da sam sve uradio po propisima, tako što sam sve spakovao u zip fajl a sa ciljem da će odobriti moju datoteku za slanje ovde, od strane foruma?!
IPTV PRO + m3u8
Blokiran ti je link na Mediafire-u za skidanje, postavi negde drugde fajl

evo ovde ću vam dati potpuno besplatno IPTV PRO zajedno sa YU.m3u8 fajl u kome imate apsolutno sve. Prvo će te instalirati apk na Android uređaju, a zatim kliknete ovaj u8 fajl i otvorite ga uz pomoći IPTV PRO aplikacije. Uživajte, to vam je poklon od mene za Novu godinu.
IPTV PRO + m3u8
A o cemu je rec? Mislim,jel to neka stabilna varijanta ili dok traje traje?

Posle update "Zadar builda" potreban je pass za "ZD VIP Loader". Da li to jos kome trazi?

Link uopšte nije blokiran na mediafire, to kod tebe nesto ne valja. Sada sam lično proverio i link savršeno radi, ponoviću ga:

IPTV PRO + m3u8
I kod mene je blokiran,mada je prvobitno bio dostupan par minuta,i onda su ga blokirali. Zamolih te za odgovor,za aplikaciju pretpostavljam da je ok,ali ta lista... koliko to bude aktuelno? Posto nikad nisam koristio IPTV PRO,jel ista prica kao i sa Kodijem,pratis,kad pukne,trazis novu... ili je to neka stabilna prica. Ako je pitanje glupo,ignorisi ga

Blokiran ti je link na Mediafire-u za skidanje, postavi negde drugde fajl
Ma glupi medifire.
Evo ti probaj sad sa ovog linka, testirao sam, radi ok, jedino što treba da klikneš na X da isključi ads kad se pojavi, imaćeš dole na dnu DOWNLOAD linkIPTV PRO + m3u8
A o cemu je rec? Mislim,jel to neka stabilna varijanta ili dok traje traje?
Koristim poslednjih 2 meseca, jer preko IPTV PRO aplikacije i tog fajla imam sve sto je potrebno, svaki strani film i serija sa automatski ubačenim sinhronizovanim našim prevodom. Takodje imaš i preko 400 naših filmova kao i svih mogućih domaćih serija.
Evo linka:
IPTV PRO + m3u8
I kod mene je blokiran,mada je prvobitno bio dostupan par minuta,i onda su ga blokirali. Zamolih te za odgovor,za aplikaciju pretpostavljam da je ok,ali ta lista... koliko to bude aktuelno? Posto nikad nisam koristio IPTV PRO,jel ista prica kao i sa Kodijem,pratis,kad pukne,trazis novu... ili je to neka stabilna prica. Ako je pitanje glupo,ignorisi ga
Nema glupih pitanja, ima samo glupih odgovora. Aplikacija radi savršeno, sve ti je na jednom mestu. 90% tv kanala rade sa prostora bivše EX-YU, uz nju sam poslao I fajl m3u8 od par megabajta. Znači prvo instaliraj aplikaciju, otvoriš je a zatim klikneš klikni na m3u8 fajl i ponudiće ti opciju sa čime želiš da otvoriš taj fajl. Ti izaberi IPTV PRO i to je to. Uživaj. A sto se same liste tiče, ja koristim poslednja 2 meseca i radi savršeno. Fajl važi do polovine sledeće godine ako se dobro sećam.

IPTV PRO + m3u8
Link uopšte nije blokiran na mediafire, to kod tebe nesto ne valja. Sada sam lično proverio i link savršeno radi, ponoviću ga:

IPTV PRO + m3u8
Evo ti novi link:

IPTV PRO + m3u8

Poslednja izmena:
Koristim poslednjih 2 meseca, jer preko IPTV PRO aplikacije i tog fajla imam sve sto je potrebno, svaki strani film i serija sa automatski ubačenim sinhronizovanim našim prevodom. Takodje imaš i preko 400 naših filmova kao i svih mogućih domaćih serija.
Evo linka:
IPTV PRO + m3u8
Ma nije sporan link,ja sam to "uzeo" jos prvi put nego reko da se ne zezam sa tim,ako je nesto sto se raspadne posle dan/dva... za sad Kodi sve pokriva pa mi i nije prioritet,al cu verovatno isprobati. Hvala

Nije to problem vec dve liste....IPTV Merge je aktivan kao i PVR Blue Thunder Client....IPTV PVR Simple Client (povezan sa IPTV Manager)...da li treba neki dezaktivirati ? Da li smetaju jedan drugome ?
Druže, udjes lepo na addons /My addons /PVR client i samo uradi DISABLE tog Simple klijenta i ostaće ti aktivni samo kanali sa BlueThunder klijenta

Druže, udjes lepo na addons /My addons /PVR client i samo uradi DISABLE tog Simple klijenta i ostaće ti aktivni samo kanali sa BlueThunder klijenta
Znam ja to, hvala, ali sam pitao da li je bolje da DISABLE ili ne...da li smetaju jedan drugome...da ne bih iskljucio nesto sto ne treba.....sta sa IPTV Merge koji je instaliran sa buildom...on isto povlaci neke svoje liste.....nekada se desi da sitnica smeta....Hvala...👍

Znam ja to, hvala, ali sam pitao da li je bolje da DISABLE ili ne...da li smetaju jedan drugome...da ne bih iskljucio nesto sto ne treba.....sta sa IPTV Merge koji je instaliran sa buildom...on isto povlaci neke svoje liste.....nekada se desi da sitnica smeta....Hvala...👍
Nećeš ništa pogrešiti I ako ih obrišeš, a ne samo DISABLE. Jer su ubace i kako bi u ponudi bili uglavnom Američki, Kanadski, Australijski i UK TV kanali. Dovoljan ti je samo BlueThunder.

Nećeš ništa pogrešiti I ako ih obrišeš, a ne samo DISABLE. Jer su ubace i kako bi u ponudi bili uglavnom Američki, Kanadski, Australijski i UK TV kanali. Dovoljan ti je samo BlueThunder.
Ok...hvala...uradio sam....da li se tebi pojavljuje poruka da blue thunder klijent je neispravan...pokusajte ponovo...

Ok...hvala...uradio sam....da li se tebi pojavljuje poruka da blue thunder klijent je neispravan...pokusajte ponovo...
Ne, ja taj problem nemam. Ali ti bi mogao da resisi taj problem na jedan od 2 načina.
Prvi odeš u BlueThunder i prebaci na portal 3 I dole ispod ukljuci UPDATE PORTAL I odma ispod klikni na START UPDATE, sačekaj da se ažuriraju portali I restartuj kodi. Ukoliko i posle toga imaš isti problem, onda ces isključiti ruter iz struje na 10 min, pa ćes ga ponovo uključiti i onda startuj Kodi.

Aplikacija radi savršeno, sve ti je na jednom mestu. 90% tv kanala rade sa prostora bivše EX-YU, uz nju sam poslao I fajl m3u8 od par megabajta. Znači prvo instaliraj aplikaciju, otvoriš je a zatim klikneš klikni na m3u8 fajl i ponudiće ti opciju sa čime želiš da otvoriš taj fajl. Ti izaberi IPTV PRO i to je to. Uživaj. A sto se same liste tiče, ja koristim poslednja 2 meseca i radi savršeno. Fajl važi do polovine sledeće godine ako se dobro sećam.
Ej probao sam ovo,instalirao sam na Philips TV (kakav crni LG :D) i radi odlicno.Malo je za moj ukus nabacano,al snalazim se :D Hvala!!! Nadam se da ce raditi neki duzi period

listu mozes skratiti u bilo kom texe editoru a da li dobro radi najbolje testiras na sport kanalima kad ide uzivo prenos no za te pare (free) dobro radi

listu mozes skratiti u bilo kom texe editoru a da li dobro radi najbolje testiras na sport kanalima kad ide uzivo prenos no za te pare (free) dobro radi
Ma nije problem u duzini liste,nego nekako nije pregledno kao na nekim drugim mestima,ali to je sporedna (nebitna) stvar

Nazad
Vrh Dno