darinkosinko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.02.2013
- Poena
- 170
Pa ne baš.KODI radi na bilo kom intrenetu
Na SBB ne radi. Na Yettel preko hotspota radi najnormalnije. Na SBB zakacen na VPN radi najnormalnije.
Tako je kod mene.
Pa ne baš.KODI radi na bilo kom intrenetu
druze ne kapiras KODI je program koji podrzava gomilu addona buildova sta ima veze sa internetom radi na bilo kom provajderuPa ne baš.
Na SBB ne radi. Na Yettel preko hotspota radi najnormalnije. Na SBB zakacen na VPN radi najnormalnije.
Tako je kod mene.
Koj vpn? Kod mene neće.Na SBB zakacen na VPN radi najnormalnije.
Tako je kod mene.
Ovde je priča u green buildu koji ne radi na svim provajderimadruze ne kapiras KODI je program koji podrzava gomilu addona buildova sta ima veze sa internetom radi na bilo kom provajderu
Mislio sam na GR, kodi radi naravno.druze ne kapiras KODI je program koji podrzava gomilu addona buildova sta ima veze sa internetom radi na bilo kom provajderu
Free trial na norduKoj vpn? Kod mene neće.
Ovde je priča u green buildu koji ne radi na svim provajderima
Na sbb opet proradio pvr
kod mene ne radi na mts ni na mobilnoj mrezi. matrix 19.4 i addon sa te adreseupravo kuci imam verziju 19,4 matrix i instalirao preko https://dexe.win/kodi/ i neće da učita listu, a učitavao je do juče uveče. garant je do SBB oni blokiraju kako na a1 i mts radi normalno
Ako neće kod druga koji nikad nije probao, ne znam šta bih ti rekao... Moj BlueThunder ili iz Green repoa?a ja imam fiksne adrese zbog servera
probao kod druga koji nikad nije koristio GR i ista stvar
ja sam na FB VIP Green ali slaba odnosno nikakva pomoc od toga
Probao, nije radilo neko vreme i za vikend sam resetovao ruter, verovatno pokupio novu adresu i evo sada radi. Necu dirati nista pa ni update portal-a da vidim dokle ce raditi.Prema nekom mom iskustvu, evo šta se dešava...
Ne znam tačno zašto banuju određene korisnike, tj. njihove ip adrese, ali jedino logično je, eventualna česta promena portala, jer se u toj situaciji sa iste ip adrese prijavljujete sa različitim mac adresama, i sistem to primeti...
Mislio sam da je možda to što se više naloga prikaci sa iste ip adrese recimo, na primer dva natovana korisnika, ali meni se desilo sa jedinstvene ip, i to nije sbb, čim sam probao sa druge, proradilo...
Dakle ako neki portal radi, ne menjajte ga, tj. ne probajte ostale...
Ako vas banuju, posle neće raditi ni jedan jer je server isti, jedini način zaobići ban je promena ip adrese, recimo resetom rutera i sl, mada ne znači da ćete od provajdera svaki put dobiti drugu ip...
obican restartRuter si resetovao ili restartovao?
Isti problem imam eto dva dana kao kolega sa slika,i na komp i na tv-u! Imali jos neko ovaj problem skoro? Vidio sam da je napisao da se update radi vise puta,pokusao sam al nije uspjeloKoja grupa na FB tamo je poslednja vest iz 2020?
Zna li neko da mi reši ovo, neće da učita PVR kanale, menjao sam i portal ali ništa, uvek izabcuje ovu grešku dole?
Na laptopu mi radi, ali na telefonu android 12 ne radi
Pogledajte prilog 354513
https://arrownegra.github.io i iz video add-ons instaliraj aguia-vavoo, rade svi kanali. I Arene i SK.Pozdrav,
Imam Android TV u koji sam instalirao kodi 18.9 sa Blue Thunder buildom koji je radio savrseno do pre 2-3 nedelje....imam dobar Android tv box gde se nalazi kodi 19.4 sa Green Revolution buildom....radio do pre 2-3 nedelje....probao sam i Robin Hood build...nece...probao mnoge druge buildove ( vaze za najbolje), oni lepo izgledaju a lista losa....nema nasih kanala...Arena sport i Sport klub (vazno za mene)....probao Zadar build....radi ali secka...lista se ne otvara....!! Stalno izlazi poruka da provera klijenta nije uspesna...?? Menjao portale itd. nista ne vredi....!!
Da li je moguce da neko sprecava druge ljude da gledaju slobodno jer je sve pocelo kao slobodno....?
Treba mi savet , sta da instaliram da bih gledao Arene i Sport klub...bez zezanja...
Hvala puno!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari