Šta je novo?

KODI buildovi

kod mene od pre par dana neće više PVR na green revolutionu da radi (ne otvora kanale) , koristim exenet (supernova) niti na telefonu mts kartica. kad sam se povezao na komšijin internet mts sve radi normalno i na kompu i telefonu, u čemu je problem? probao sam i preko VPNa isto neće

Kod mene Balkan Green Revolution radi i na PC i na Android telefonu. Telefon je Xiaomi Redmi Note 10 5G. Internet je Supernovin, ruter je Technicolor 7210 onaj uspravni crni, na telefonu isto Wi-Fi od ovog rutera radi Balkan Green Revolution, kad promenim mobilnu mrezu koju god MTS, VIP, Yettel, opet radi Balkan Green Revolution a radi i na Wi-Fi sa Supernovinog rutera THC 7210. Udjem, lepo ono krene PVR is starting up, ubije crveno do kraja, onda se malo saceka, ide ono importing guide from clients, tj. ucitava liste, kanale itd. , i to ubije crveno do kraja. ONDA ugasim kodi na UGASI skroz desno kad skrolujes. ONDA opet upalim KODI i sacekam da se opet ucita PVR i LISTA. Blue Thunder PVR je na portalu 1, i radi na 1 vec dugo dugo bilo da uradim UPDATE PORTALA BILO DA PROMENIM PORTAL nastavlja da radi, retko da se zezne nekad da izbaci onu gresku da nece da ucita itd. Kod komsije isto radi i na telefonu preko mobilnih mreza bilo kojih, i na drugom provajderu jer je on na SBB. I kod njega radi i na SBB na PC i na telefonu isto bez obzira koji internet da izabere. BALKAN GREEN REVOLUTION JE VERZIJA 3.1.1.zip INSTALIRANA NE PREKO URL ADRESE VEC PREKO ZIP FAJLA SKINUTOG SA INTERNETA, PA JE ONDA ODRADJENA INSTALACIJA. I NIJE FAZON ONO DA JE SKINUTA PRE NEGO STO JE KAO POSTAO VIP I DA SE PLACA JER SAM INSTALIRAO I NA CALETOVOM TELEFONU JUCE, NARAVNO SA ISTOG TOG ZIP FAJLA A NE URL ADRESE I NARAVNO DA RADI. ZNACI NIJE DO VIP PRE ILI POSLE VIPA I PLACANJA. JEDINO LOGICNO OBJASNJENJE JE DA SAM IZGLEDA POGODIO TU PRAVU VERZIJU KOJU I ONI KORISTE,DRUGO OBJASNJENJE NEMAM. HVALA BOGU DA CUKNEM U DRVO, SVE RADI, I TO JE NEKA LISTA KOJA IMA 6000+ KANALA KAD IZABERES ALL CHANNELS DA TI IZLISTA. SVE ARENE IMA 1-10 + PREMIUM 1-3 I TO PO DVA TRI STRIMA FHD HD VIP. SPORTKLUBOVI ISTO SVI ISTO PO DVA TRI STRIMA, SRBIJA, HRVATSKA, SLOVENIJA. I BALKAN GREEN REVOLUTION OVAJ MOJ RADI BEZ PRESTANKA IMA SIGURNO 3 MESECA UNAZAD. DESILO SE MOZDA DVA PUTA U TA TRI MESECA DA ZEZA ALI ONDA URADIM UPDATE PORTALA A NA ISTOM PORTALU 1 I SVE PRORADI NORMALNO. MISLIM DA SAM SAMO JEDNOM PROMENIO PORTAL OD 1 NA NEKI DRUGI BROJ. I TO JE TO. POZDRAV.

Ljudi, dajte neki tutorial, sta instalirati, odakle, bitne arene, sport klub i kanali sa domacih kablovskih operatera

bas si skoroman samo arene i sport klubove
sve imas u ranijim postovima opisano dEXE tako lepo sve opisao i dao link sa svim mogucim adonima u build-ovima da je bolje ne bi valjalo
samo se nemoj nadati da ce ti raditi no vredi pokusati

ja sam na FB VIP Green ali nema pomoci gde radi radi ali kod mene na vise intrenet provajdera ni makac a do pre desetak dana radilo maltene savrseno
a sad sta su cackali nemam pojma hajde da jedan provajder nesto blokira ali bas svi da blokiraju u isto vreme
koristim EON Premium paket tako da manje vise za kanale nego mi je za komsiju koji hoce zadrugu taman mu namestio i ovo prestalo da radi imam par free iptv programa ali da svaki dan ubacujem listu kanala nemam vremena

Prema nekom mom iskustvu, evo šta se dešava...
Ne znam tačno zašto banuju određene korisnike, tj. njihove ip adrese, ali jedino logično je, eventualna česta promena portala, jer se u toj situaciji sa iste ip adrese prijavljujete sa različitim mac adresama, i sistem to primeti...
Mislio sam da je možda to što se više naloga prikaci sa iste ip adrese recimo, na primer dva natovana korisnika, ali meni se desilo sa jedinstvene ip, i to nije sbb, čim sam probao sa druge, proradilo...
Dakle ako neki portal radi, ne menjajte ga, tj. ne probajte ostale...
Ako vas banuju, posle neće raditi ni jedan jer je server isti, jedini način zaobići ban je promena ip adrese, recimo resetom rutera i sl, mada ne znači da ćete od provajdera svaki put dobiti drugu ip...

a ja imam fiksne adrese zbog servera
probao kod druga koji nikad nije koristio GR i ista stvar
ja sam na FB VIP Green ali slaba odnosno nikakva pomoc od toga

a ja imam fiksne adrese zbog servera
probao kod druga koji nikad nije koristio GR i ista stvar
ja sam na FB VIP Green ali slaba odnosno nikakva pomoc od toga
Ako neće kod druga koji nikad nije probao, ne znam šta bih ti rekao... Moj BlueThunder ili iz Green repoa?
Nego, pošto si već u toj grupi, čemu ona služi, pošto i vip i nevip koriste isti addon i iste servere?
Mislim, pošto su već imali grupu, po čemu se ta vip razlikuje?

vidis da nema razlike kad ima krtica koji podele novi url i ponovo svi navale i opet ista stvar
no ovde je nesto drugo kad nema pravila zasto negde radi a negde ne
a vidim da jedan pravi slican build kao bolji stabilniji a svi su ok dok nema puno korisnika/ bitno je da bude free za vecinu korisnika a za pojedince da mogu i da jos i zarade na intalacijama i tu je onda pocetak kraja

Prema nekom mom iskustvu, evo šta se dešava...
Ne znam tačno zašto banuju određene korisnike, tj. njihove ip adrese, ali jedino logično je, eventualna česta promena portala, jer se u toj situaciji sa iste ip adrese prijavljujete sa različitim mac adresama, i sistem to primeti...
Mislio sam da je možda to što se više naloga prikaci sa iste ip adrese recimo, na primer dva natovana korisnika, ali meni se desilo sa jedinstvene ip, i to nije sbb, čim sam probao sa druge, proradilo...
Dakle ako neki portal radi, ne menjajte ga, tj. ne probajte ostale...
Ako vas banuju, posle neće raditi ni jedan jer je server isti, jedini način zaobići ban je promena ip adrese, recimo resetom rutera i sl, mada ne znači da ćete od provajdera svaki put dobiti drugu ip...
Probao, nije radilo neko vreme i za vikend sam resetovao ruter, verovatno pokupio novu adresu i evo sada radi. Necu dirati nista pa ni update portal-a da vidim dokle ce raditi.

Ruter si resetovao ili restartovao?

Mislim da nema veze sa provajderom interneta jer evo ja sam u inostranstvu, Blue Thunder radio stabilno mesecima a sad u poslednjih par nedelja katastrofa. Radi jedan dan, posle par dana ne pa opet jedan dan radi pa opet ne. U isto vreme je počela gomila ljudi da se javlja po netu "ja bi gledo taj kodi", mislim da je to presudilo, svi bi džabe,...
A mogu da se kladim kod te većine da bi gledali ono što mogu i na antenu 🙄

Koja grupa na FB tamo je poslednja vest iz 2020?

Zna li neko da mi reši ovo, neće da učita PVR kanale, menjao sam i portal ali ništa, uvek izabcuje ovu grešku dole?
Na laptopu mi radi, ali na telefonu android 12 ne radi

Pogledajte prilog 354513
Isti problem imam eto dva dana kao kolega sa slika,i na komp i na tv-u! Imali jos neko ovaj problem skoro? Vidio sam da je napisao da se update radi vise puta,pokusao sam al nije uspjelo

Meni u inostranstvu radi odlično televizija, instalirao ručno po uputstvu koje je postavio član dEXE. Ko želi da gleda samo televiziju instalira 5. i 6. fajl

Pozdrav,
Imam Android TV u koji sam instalirao kodi 18.9 sa Blue Thunder buildom koji je radio savrseno do pre 2-3 nedelje....imam dobar Android tv box gde se nalazi kodi 19.4 sa Green Revolution buildom....radio do pre 2-3 nedelje....probao sam i Robin Hood build...nece...probao mnoge druge buildove ( vaze za najbolje), oni lepo izgledaju a lista losa....nema nasih kanala...Arena sport i Sport klub (vazno za mene)....probao Zadar build....radi ali secka...lista se ne otvara....!! Stalno izlazi poruka da provera klijenta nije uspesna...?? Menjao portale itd. nista ne vredi....!!
Da li je moguce da neko sprecava druge ljude da gledaju slobodno jer je sve pocelo kao slobodno....?
Treba mi savet , sta da instaliram da bih gledao Arene i Sport klub...bez zezanja...
Hvala puno!!!

znam za taj sajt ali tamo uglavnom nude da kupis listu ili da se cimas svaki dan sa free
ista prica kao i sa VIP Green niko nezna zasto neradi kod svakoga

To baš i ne odgovara sasvim istini, to jest samo je delimično tačno jer u moru besplatnih listi postoji more onih koje rade kratko ili ne rade, ali u tom moru mogu da se nađu i liste koje su kao lutka.

U mom slučaju, a testirao sam u par meseci nekoliko stotina lista sa te adrese, pronašao sam nekoliko s kojima gledam bukvalno sve sadržaje koji me zanimaju kao da sam za njih platio, a džabe su. Dakle, uložio sam vreme umesto novca i iščačkao ono što mi treba jer sam ukapirao da ništa neću postići ako testiram dve-tri liste i dignem ruke od svega.

Mislim, možda i nema baš smisla da mašem pred očima onima koji su željni dobre liste ovakvom informacijom, ali upravo na toj adresi skinuo sam domaću listu sa samo srpskim kanalima, iako mi jedino trebaju liste sa MLB, NBA, NHL i NFL pasovima, koja radi tako da nekad i ne koristim Arena cloud koji plaćam, već gledam nju jer je lista stabilna kao Varadinska tvrđava.

Tako da, jesdostavno rečeno, u toj bašti ima korova, ali se ubere i po koji cvet. A znate kako se ono kaže - neka cveta hiljade cvetova... Pa ko šta voli.

Ako gledanje televizije preko IPTV listi gledas kao hobby onda te besplatne liste imaju smisla, neke traju kratko a neke rade i posle isteka vremena za koje su od nekoga placene. To je dzabei nema onda ljutnje ako nesto ne radi. Ko nece da se cima sa jurcanjem lista ima da se kupi nekoliko kineskih lista gde one kostaju oko 20€ a na kraju ima i kvalitetnih lista koje kostaju maltene kao i kablovska pretplata. Trenutno je jurnjava operatera za novim klijentima tako da je ponuda dobra jedino su tehnicki uslovi problem na pojedinim lokacijama

Pozdrav,
Imam Android TV u koji sam instalirao kodi 18.9 sa Blue Thunder buildom koji je radio savrseno do pre 2-3 nedelje....imam dobar Android tv box gde se nalazi kodi 19.4 sa Green Revolution buildom....radio do pre 2-3 nedelje....probao sam i Robin Hood build...nece...probao mnoge druge buildove ( vaze za najbolje), oni lepo izgledaju a lista losa....nema nasih kanala...Arena sport i Sport klub (vazno za mene)....probao Zadar build....radi ali secka...lista se ne otvara....!! Stalno izlazi poruka da provera klijenta nije uspesna...?? Menjao portale itd. nista ne vredi....!!
Da li je moguce da neko sprecava druge ljude da gledaju slobodno jer je sve pocelo kao slobodno....?
Treba mi savet , sta da instaliram da bih gledao Arene i Sport klub...bez zezanja...
Hvala puno!!!
https://arrownegra.github.io i iz video add-ons instaliraj aguia-vavoo, rade svi kanali. I Arene i SK.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno