Šta je novo?

Klima uredjaji - opšta diskusija

Ooo pa ti ispod imaš negrijan podrum, koje je godište zgrada, jer ako je prije osamdesetih, gotovo sigurno nemaš ni trunku izolacije u podu, osa osamdesetima već ima dobre šanse, pogotovo s kraja decenije?

Nisam ti ja dao nikakav pametan odgovor, osim konstatacije da će bilo koja 12ka fino da rasporedi toplinu na kontra dijelu stana i poveća komfor, a Mitsu će se naravno rasteretiti. Sad, opravdane potrebe za premiumom nema (ako gledaš kapacitet i rasterećenje), ali ti uvijek sa svojim parama možeš kako želiš i ganjati maksimalan komfor i kvalitet.
U pitanju je novogradnja stara 5 godina, urađena u upitnom kvalitetu 😅.
Izolacija je srecom predimenzionisana za naše standarde gradnje, cak je i garaza izolovana.

Hvala na odgovoru u svakom slucaju.
Ja sam ispod klime na 2 bastenske plasticne stolice spustio nesto najslicnije plasticnoj vecoj kutiji koja stoji pod nagibom i ima u dnu spojeno crijevo (koje mozes provuci isto tako kao to sa slike). Nije nesto preljepo ali zimi gotovo da ne koristim taj dio terase gdje mi je klima pa mi ne smeta. To crijevo obicno zaledi tokom noci i napuni se ajmo reci 1/3 posude ali u toku dana odledi i istekne.
Hvala na savetu, zvuci mi kao dobro privremeno rešenje.

Nazad
Vrh Dno