E da pise i besplatna ugradnjaZver!!! Ne znam samo gde je besplatna ugradnja, ali super.
Ovo se uzima kad Vivax rikne.![]()
Pazi oko 70 000 i besplatna ugradnja i citam karatkteristike,pazi svako fali svoju robu ali ovo sto pise na sajtu je bas bas zanimljivo...meni odmah zanima da li moze da greje na -32 to nema nigde,premijum su na -25 a ovo je...Pitam se samo ko ih radi za Xiaomi, ili su se upustili u sopstvenu proizvodnju, hmm..Bice komentara na temu Xiaomi klima, osecam..
Spoljna deluje kao TCL, a i daljinski..Evo saomi poceo sa prodajom klime u Srbiji -32 do 60C 😳😳😳
Neka ona grije do -15c ,da se necuje, ne trese i ne zaletava. A sve preko toga je super, danas svi sve i svasta pisu a drzave bez kontorle i zakona to aminuju pa nam tako i bude.Pazi oko 70 000 i besplatna ugradnja i citam karatkteristike,pazi svako fali svoju robu ali ovo sto pise na sajtu je bas bas zanimljivo...meni odmah zanima da li moze da greje na -32 to nema nigde,premijum su na -25 a ovo je...
Realno to je najbolja opcija, isto sam se zeznuo sto nisam to uradio. Ne znam jel moze da se skine plastika ova napred
Papir trpi sveEvo saomi poceo sa prodajom klime u Srbiji -32 do 60C 😳😳😳
Na 1Hz kompresor ne može NIŠTA da greje sem samog sebe, tj ulje u kompresoru, i to je i cilj. Umesto gašenja ide u "ler" da smanji habanje pri ponovnom pokretanju tipa "hladan start"Mislim da je tajna u tome da Ultra ima 2-stepeni kompresor, pa smanjuje snagu (njihova čuvena tehnologija 1Hz) i samim tim "pušta" Pro iz drugog kraja stana da se "zaliće" i da faktički odradi njen posao...Ma funjarski! 😀
Ipak smaram...
Što ne podesiš offset?Ima i do efikasnosti klime. Efikasnije klime ce cesce da se gase, jer daju vise toplote za istu potrosnju.
Evo, moja 9ka LN se gasi i pali kao besna, nekoliko puta po satu, pored 6 prozora u neizolovanoj sobi i nekoliko sati dnevno otvorenog prozora.
Setovana na 27C auto fan, u sobi 24-25C.
Veorvatno je sve TCL ili neki drugi proizvođač. Šaomi gomilu uređaja koje prodaje pod svojim brendom uopšte i ne proizvodi.Ova Xiaomi-jeva,toliko lici na TCL,da sam siguran da je vecina delova TCL.Hvale je ko da su napravili upravo prvu klimu na svetu.Ova cena kod nas nikako nije povoljna za te specifikacije.Jer ima sa istim za upola cene.
Ima.Svi smo ovde strucnjaci,zar se ne vidi?😄Ima li neko stručan za odgovor na pitanje da li izabrati za grejanje inverter Gree Clivia 12 ili Midea xtreme 12?
Pisala sam prethodno opširnije ali niko nije reagovao, pa rekoh aj da probam skraćenoIma.Svi smo ovde strucnjaci,zar se ne vidi?😄
Za grejanje cega?Po milioniti put isto.Za koju kvadraturu,koja izolacija na objektu i td.Pogledaj i ovaj model slicnih specifikacija,i vidi cenu. https://gigatron.rs/proizvod/tcl-tac-12chsd-tpg31i3ah-klima-6931084743177
I kako si zadovoljna sa Gree Clivia?Pisala sam prethodno opširnije ali niko nije reagovao, pa rekoh aj da probam skraćeno
Deo kuće koji grejem je oko 55m2, u pitanju je prizemna kuca starije gradnje sa izolacijom 5cm, karatavan, pvc stolarija.
U jednoj sobi već imam Gree Clivia 12K koja duva ka hodniku.
Nameravam da i u dnevnoj sobi stavim klimu tako da duva isto ka hodniku, a vrata kupatila budu otvorena kako bi se i ono grejalo.
Ok mi je, brzo zagreva, ali se nisam grejala samo s njom da bih imala realno predstavu o uštedi struje.I kako si zadovoljna sa Gree Clivia?
Ovde pisano da je jedina mana kod Midea Xtreme, da radi kontrolni DF na dobrom plusu koji traje po 1-3minOk mi je, brzo zagreva, ali se nisam grejala samo s njom da bih imala realno predstavu o uštedi struje.
Kažu mi da je Midea xtreme 12 odlična pa se premišljam izmedju njih dve koju da uzmem.
Ni blizu, al ni blizu, ali ni u snu blizu. Licno ja sam svjedok svoje muke i razlike u tom sto pricas.Nike tacno da japanska klima manje ledi i da zbog toga ide manje u defrost. Japanci preciznije odrzavaju temperaturu i nize moduliraju a u defrost idu onoliko kako im je proizvodjac napisao algoritam, a to nije nista manje nego kod kineza. Sve zavisi od modulacije i koliko je klima jaka u odnosu na ono sto greje. I japanac i kinez ce slicno.ici u defrost ako rade u istim uslovima, snaga grejanja, spoljna temperatura, vlaga i softver koliko je naostren da tera klimu da ide u defrost.
Dva ista uslova, razlika 1m u klimama, jedna japanac druga kinez 12ka sa vanjskom od 30kg. Razlika samo prvi i drugi sprat. Kvadratura ista, stolarija ista, izolacija ista, jedan objekat znaci. Govorim samo o defrostu, razlika ogromna. Ucestalost defrosta ogormna.Šta ni blizu, ni blizu..
Ni u snu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari