Šta je novo?

Klima uredjaji - opšta diskusija

Takodje isto ni blizu. Kod mene japanac usisivac za vlagu. pobeli za cas. Ista kuca dva kineza jedan japanac. Kinez ode jednom u toku noci i to rano ujutru kad je mraz. Japanac 12 puta. Klime koje su u pitanju su 18kmta i Hisense Nordic.
Sad samo jos fali onaj ali je banovan koji je rekao da mu je MHI do januara odradila samo 2-3 DF :D

Nisu ni svi japanci isti. Ima japanaca ulaznih koji nisu nizasta sto se kaze.

Nisu ni svi japanci isti. Ima japanaca ulaznih koji nisu nizasta sto se kaze.
Al to je ono sto nekome ce japanac da bude krsh sto ide na svakih sat u df jer ima losu izolaciju pa mu opada temp kad je oko nule. Dok drugima to nista ne smeta. Pogotovu sto evo tipa 18kmta taj df radi sa 0 zvuka i minimalne potrosnje. Dok tipa ovaj kinez je idealan za one koji nemaju izolaciju jer retko ide al kad ide trese celu kucu i cuje se gore od aviona. Al isi taj kinez bi nervirao ljude koji imaju dobru izolaciju jer ona cim dodje oko nule pali 150w grejac koji radi 24/7 dok temp napolje se ne podigne.

Ja sam sestri stavio jedan Amber Ultra12(stajala mi u sobi 2 godine neotpakovana kao stocic, pa reko, red da se turi negde), dodatno jednu Violu 12ic, kuca oko 60m2, pvc, neka izolacija...i evo, narucio 10m hrasta za Smederevac...ne vredi, dzaba ja.

Elem, nema defrost i ucestalost istog veze sa geografijom staba kompanije.

Kod mene jedino fix fan i auto fan prave razliku u defrostu. Na fix fan skoro da nema defrosta za razliku od auto fan koji zna nekad cesce ici ali su to neki bas brzi kontroli defrosti.

Vrh Dno