Niko da mi napise tacnu oznaku aktuelne Gree klime. A sa njihovim nazivima je cirkus ali neme veze bitno da radi posao. Ima li jos nesto interesantno od Vivaxa , Midea i slicno za oavakvu potrebu
jeli to ovo ?
Pogledajte prilog 501016
Razumem mnogo malo daje Daikin na minusu od -14 samo 1,36 kw. A koliko daje ovaj Amber Pro 12 ? Gde to moze da se vidi i poredi ? Da ne citam sve ponovo![]()
Погледај податке за Тбив, пошто је то меродавнијеRazumem mnogo malo daje Daikin na minusu od -14 samo 1,36 kw. A koliko daje ovaj Amber Pro 12 ? Gde to moze da se vidi i poredi ? Da ne citam sve ponovo
Nasao sam-dopuna poruke
Pogledajte prilog 501022
samo sto nije bas ista oznaka koju ste mi dali za Amber ovde je K6DNA2B, a kod nas valjda ima K6DNA1B , jeli to isto ?
Fujitsu ako smanjuje brzinu turbine povećaš temperaturu za stepen i povećaće brzinu duvanja.Nije samo za hladjenje i prelazni period jer kada se vec kupuje nova onda da se ide na varijantu da bar 70-80% zime pokrije i sa grejanjem. Stariji je covek pa da lozi sto manje. Ovaj amber obecava samo da nije kao one ranije Gree, imao sam Muse valjda iz one prve serije. To je bio haos sa netacnim odrzavanjem temperature. Nadam se da su to ispravili dosada. Ma ja ne bih uopste razmisljao nego uzeo Fujitsu 18KMTA, ili neku jacu njihovu 12 ali kolko znam nijedna ne drzi fiksiran fan a sa druge strane 18KMTA je ipak skuplja od planiranog budztea. A bez fiksnog fana sam siguran da to nece kako treba da radi vec sam se naucio za nekoliko godina koriscenja. A u drugoj prostoriji je skoro pa nemoguce da se instalira klima trebalo bi da se vuce instalacija preko 15m i da se vide kanalice ili da se ukopavaju cevi a to mi na pamet ne pada
Za te pare bas dobra masinaTa khca je vrh za te pare, u pitanju je 12khca, nece loziti uopste.
Da li ona ima grejaca ili ne? Obicno imaju te Nordic modeli! Kako to izgleda kod Fuji NordicPa mislim da nema potrebe rizikovati sa Gree ako već ima ovako dobar uređaj za manje od 100k.
Obicno se kod kineza pali grejac oko 0c i radi sve dok ne bude temp. ponovo u plusu! Onda ima skuplji modeli kod koji se grejac samo pali tokom DF i radi jos neki minut posle DF!epa sada ste me ubacili u strasnu masinua ovu KHCA uopste nisam primetio dosada upravo sam je pronasao. Taj grejac ako ima ugradjen on sigurno radi da bi sprecio da se stvara led u podnozju spoljne jedinice. Zna li se koliko on trosi i kada se aktivira ?
Nije planina prigradsko naselje je. LMC koje imam nikada nisu imale problem sa ledom i zaledjivanjem a ova je bas dobar model pogotovo za te pare. Samo sto ja nemogu bas nista posebno da nadjem da je o njoj pisano a nema ni test na eurovnt sajtu. I neznam zasto je to tako da se toliko malo pisalo o njoj , kao da nije bas mnogo kupovana ni ovde a ni po svetuPa ne znam, mislim da nema ali njoj to i ne treba osim ako nije baš neka planina, može da ugradi onda.
A koliko su te pumpe automatizovane i bezbedne? Ima li nekih senzora, tipa da ugasi klimu ako pumpa stane? Ima li ko iskustava sa ovim?Pa to ti je prinudno rešenje ako baš nemaš teorije da napraviš pad i te pumpe su namenjene za to.
U slučaju da to odradiš budi spreman na redovno čišćenje i proveru tog dela jer je prečnik tog crevceta dušu dao da se zapušuje.
Nisam čitao detaljno, preveliko je. Vidim da je težina spoljne isto 36KG.KHCAN, чије си упутство окачио овде је нордик модел и има грејач, види се лепо на страни 40.
Pre bih za iste pare uzeo airy🤷♂️Pa sve zavisi gde se kupi!
Npr. u energynetu je uvek skuplja 83k!
A na netu koliko se secam bila cena izmedju 70-85k!
Gledaj ti ovo kao na akciju za 82k, a bila kao 116k
Pogledajte prilog 501014
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari