Ma radi će ti to! Meni stavili na 11cm, rekoh piše da treba min 15cm, kazu "majstori" ako ti stavimo nize ima da uradas glavu o nju! Sto jes jes, gradnja je takva da u jednom uglu imaš 260 cm visine a u drugom 248cm... ***a drzavne firme pravile stanove a majstori izgleda imali puno para za pivo... Sve je krivo... A ne znaš koga da kriviš kao, kriv je zid, nista ispravi ce se malteracijom, krivo posle malteracije, nsita ispravice moler, dodje moler kaze ja mogu da ispravim 2mm... Standard gradnje drugovi ili gospodo, zavisi iz koje ste ere...
Pozdrav svima.
Treba mi klima 12ka, koliko vidim sve hlade dobro, ali me vise zanima pouzdanost grejanja i generalno pouzdanost.
Zapale su mi za oko:
-Midea Breezeless - koliko vidim najvise preporuka ima
- Bosch climate 8500 - meni deluje ova kul, ima gomilu opcija + jonizator - vidim da je sa bosch bilo problema, ali ne znam sa ovim modelom?
- LG S12eq -
- Gree Muse Profi
- Hisens Energ Pro Hinano - deluje kao ok kombinacija svega
Cene su tu negde.
Svaka pomoc je dobrodosla
Pozdrav svima.
Treba mi klima 12ka, koliko vidim sve hlade dobro, ali me vise zanima pouzdanost grejanja i generalno pouzdanost.
....
Za grejanje, ovde nisi mogao videti preporuku...-Midea Breezeless - koliko vidim najvise preporuka ima
Ja sam poceo da pratim tebe, posto sam u istom sosuSve nabrojane sam i ja razmatrao i porucio Hisense
I kako si zadovoljan sa Hisenseom? verujem da dobro hladi... ali meni je prioritet grejanje... Jesi li dobio neku preporuku?Sve nabrojane sam i ja razmatrao i porucio Hisense
To stoji, ali neki rekose da nije losija od Miede Missn a nju su donekle hvalili..Za grejanje, ovde nisi mogao videti preporuku...
Ja sam poceo da pratim tebe, posto sam u istom sosuDa li imas konkretne razloge zbog cega si se odlucio za hisense?
I kako si zadovoljan sa Hisenseom? verujem da dobro hladi... ali meni je prioritet grejanje... Jesi li dobio neku preporuku?
To stoji, ali neki rekose da nije losija od Miede Missn a nju su donekle hvalili..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari