j.babic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.12.2010
- Poena
- 240
Hvala
Da li je neko imao iskustva sa HomTom telefonima?
Skapirao, evo šta kaže za Redmi Note 4 Global
https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-4-global-3gb-32gb
4G LTE
1700, 1700/2100, 1800, 2100, 2300, 2600, 800, 850, 900, AWS MHz
3G
1900, 2100, 850, 900 MHz
2G
1900, 850, 900 MHz
Dakle, cela drama zbog toga što u Malom Iđošu neću imati 4G već samo 3G?
Ok, kapiram da to može da bude problem ako živiš tamo, ali ako ne postoji tendencija da se narednih godina 4G svede na isključivo B20, onda je to za mene najiskrenije, nebitna stavka. Mislio sam da je nešto ozbiljnije u pitanju.
Ako si root-ovan ima (ne secam se kojaAjd da ponovim pitanje, postoji li neka app koja iščitava band BS na koju sam trenutno okačen?
Ajd da ponovim pitanje, postoji li neka app koja iščitava band BS na koju sam trenutno okačen?
Covek objasnioEvo meni su skoro objašnjavali pa se osećam dužan da prenesem dalje, jer se pitanje provlači kroz celu temu. B20 standard je LTE800 mhz, koji negde koriste VIP i Telenor. Drugar koji radi u VIP kaže oni uglavnom koriste 1800mhz u urbanim sredinama, a u selima 800mhz. Dakle, ako ti telefon ne podržava b20, na onoj baznoj stanici koja radi na 800mhz nećeš imati lte. Što se tiče RN4, ni jedan 4x model nema b20, traži RN4 global, bez X. Videćeš u opisu B20. Ne znam jel bilo u temi, kako proveriti koja je lte frekvencija na određenoj baznoj stanici? Dakle, ako imam telefon koji podržava sve standarde, postoji li aplikacija koja iščitava lte frekvenciju? Verovatno je i ovo bilo, ***.
Iskreno, kada sam na takvom "putu" u 70% slučaja gledam kako da sačuvam bateriju pa silazim sa 4G generalno![]()
U teoriji da, jer je sve mnogo brze. Meni je na nekim telefonima bolje drzala baterija na 3G nego na 4G.Moguće je, 4G koristim tek 2 godine i nikad se nisam obazirao da radim konkretan benchmark.
Znači - dobro pokriveni 4G signal troši manje od istog takvog 3G signala?
Problem takodje moze da nastane ako ti je slab signal za 4G. Tu se vise trosi baterija, plus prebacivanje povremeno na 3G...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari