Nazalost moj mi 5 je gotov, nema mu popravke, nemaju delove u servisu. Ekran je otisao, tacnije touch.
Gledam sada sta bih drugo uzeo, interesuje me da li neko ima iskustva sa Huawei Nova-om ili P10 lite modelom?
Nudjen mi je mi a1 u zamenu (nema mi 5 vise na stanju nigde), nisam uzeo, mislim da je jaka cena za srednju klasu, kamera mu nije najjaca strana po recenzijama, 625 sd.
Uglavnom zanima me neki model sa 5 inca ekranom, 5.2 max, min 3gb rama, min 32 gb memorije, dual sim.
Pogledah na kimovilu, izbacuje mi 6 (preskup za mene), huawei novu, Redmi 3, 4, Zuk Z2 (nema ga kod nas i drugar ima problem sa notifikacijama), Sony ne razmatram itd...
Od svega mi je nekako Nova najbolji izbor, na papiru. Kazu da se slabo cuje na slusalicama i da su mu nocne fotke lose. Ocekivao sam to od f2.2 senzora.
Sta kazu za taj Redmi 5, hoce li skoro?
Ako ce skoro sacekao bih ga, ali koliko vidim sd 435 ce ici, sto mi je onda slicno kao da uzimam Redmi 4x, doduse sve su to nagadjanja, verovatno ce imati najjaci model sa 630 ili 625 i te slabije.
Znam da pisete cesto o njima pa rekoh da proverim kada ce da se pojavi na trzistu, ako bude do 200€ ta jaca vezija uzimam. Nadam se da ce popraviti kameru i zameniti onaj Samsung senzor koji svuda guraju.
Dajte neki predlog, za spec koje sam stavio, znam da je sad jedna od najboljih kupovina Redmi note 4, medjutim to mi je preveliko, ne zelim da se privikavam na 5.5 inca, 5 je sasvim ok za telefon. Nemam ni tolike ruke za taj veci ekran

.
Hvala unapred.