Још кад би дао неки предлог за испод 5 цола екран, за наше лепше половине (али и даље са јаким HW). Ако уопште постоје такви...
Neko iskustvo?Jel ima neki kinez u rangu oko 250 dolara gore dole, a da parira sa baterijom Lenovu P780?
Bilo bi super ako bi prosirio listu i za telefone za ispod 100$a zar nije modni "fad" da devojke nose tablofone sada ? mislim pitam, jer moja sestra (93 god) kuka kako oce ne samo da bude ekrancina (minimum 4.7) nego pritom nece kineza pa sve i da je rozi![]()
Prosiricu ovu listu uskoro, i sa >99% modelima i jos detaljnije da se udubim u celu situaciju, bas ovih dana analiziram sve zivo zarad kupovine lota koji sebi planiram.
Ne slusaj djilketa jer se covek ocigledno ne razume u kineske telefone i nije imao nijedan, a konstantno je na ovoj temi da ponudi pogresne informacije.
Zasto bi to radio?![]()
Daj neki kineski telefon i uporedi sa starim 3 godine S2. Nijedan mu kinez ne moze prici sem Xiaomi-a i mozda Meizu. Pricamo o kameri, jer to coveka zanima.
Znaci ono S2 je star 3 godine, a ne Note 2 koji milko ima. Postavi slike.
Op evo svima odgovora:
@milkobgd - ...
...ZOPO ima odlican build, ali sto se tice modela, moras da znas da svaki od njih dolazi sa svakom vrstom hardvera. Konkretno sta tebe zanima ako oces Octa: Postoje -
ZP980+ od 5 inca, octa procesor i 1GB ram
ZP980+ od 5 inca, octa procesor i 2GB ram
ZP998 od 5.5 inca, octa procesor i 2GB ram, uz napomenu da je redizajniran oblik. Nalik na prethodne koji su proslavili firmu (C2/zp980) ali redizajniran, odnosno sopstveni dizajn za razliku od istih kucista prethodnih modela.
Moja preporuka je ako ti nije bitna razlika od 50 dolara, da uzmes 998 jer je vec sad klasifikovan kao kvalitetan, pouzdan uredjaj sa proverenim rejtingom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari