sami romovi i nisu toliki problem. igoritza je izobjasanjavao xposed koji radi sve sto treba. ja bih jedino voleo update samog androida, ali sam ubedjen da ce i to relativno skoro da rese i da pocnu da stancuju na vreme.
inace, kupio sam telefon za onoliko para koliko sam mogao da rizikujem. da nije ispunio ocekivanja, ne bih se traumirao.
Radiš u Google-u pa ovo možeš da tvrdiš?I ja se iskreno radujem saradnji MTK-a i google-a, KIneski telefoni i brendovi ce postati definitivno konkurentni vodecim proizvodjacima u svim segmentima, sto ce definitino dovesti do pada cena...
Grešiš. Cena jeste realna, samim tim što je tolika, ali nije ni formirana, ni u skladu sa nerazvijenim tržištem kakvo je u Srbiji. Prosto, život u državi u kojoj su prihodi daleko niži nego u razvijenom svetu, krivi realnu sliku vrednosti neke robe.Ja volim tehniku, ali kada placam, volim da platim realnu cenu, kada malo analiziram cene telefona samsung-a i Apple-a, mislim da bi realna cena tih telefona trebala da bude bar duplo manja.
Grešiš. Cena jeste realna, samim tim što je tolika, ali nije ni formirana, ni u skladu sa nerazvijenim tržištem kakvo je u Srbiji. Prosto, život u državi u kojoj su prihodi daleko niži nego u razvijenom svetu, krivi realnu sliku vrednosti neke robe.
pa bolje bi i izgledala riba na s4 nego na planini. realno si se zeznuo.
Pisao sam je više utisaka o Honoru, prelistaj ovde, ili pretraži. Gde si uopšte našao podešavanje za indikator? Nigde to nisam video u opcijama. Isto sam trenutno na B123 stock. Što se launchera tiče, ja koristim Nova Launcher, i maltene sam zaboravio da telefon ima EmotionUI.Za sada ga jos par dana necu rutovati, mada nervira me indikator koji svetli samo u osnovnim bojama tj kada stavim pink on je i dalje crven, zuto je pre belo, itd.... Neko zna nesto u vezi ovoga? :smoke:
A cini mi se da cu da eliminisem i EmotionUI pomocu nekog funkcionalnijeg launchera. Ima li kog tamo s nekim iskustvom u vezi ovog telefona, a da ga koristi vec neko vreme?
Gde si uopšte našao podešavanje za indikator? Nigde to nisam video u opcijama. Isto sam trenutno na B123 stock....
I imaš na ruskom 4PDA forumu dobru temu o telefonu. Može da se prati uz google translate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari