Kako sam obećao, evo kratka analiza 8-jezgrenog Coolpad F1 - ocjene kineskih korisnika, usporedni testovi fotografija i ekrana s Honor 3C i Redmi Note, trgovine, originalne fotografije itd...
Koliko ja znam, razlike su: Thl 100s ima 13MP kamere i napred (selfi) i pozadi, T11 8 i 5MP; 100s ima FHD display, a T11 720p; 100s ima 32GB ROM, a T11 16GB, baterija je jaca kod T11.Bravo @dakok, lep tekst, ne znam da li je realno da je ovoliko bolji ekran od honor 3C? Treba sacekati neke testove, ako je ovo sve tacno, ovo je bez konkurencije best bay.
Coolpad F1, THL T11, Huawei honor 3C,hongmi, JIAYU G4, ovo je neka lista najatraktivnijih telefona u ovoj klasi, ne racunam one sa malo vecim ekranom.
Postavio sam pitanje u jednom od proslih postova u vezi razlike izmedju GFF i OGS ekrana, moze li neko da mi to pojasni, zanimalo me je iz prosog razloga sto sam malo uporedjivao THL T11 i THL 100S, u pitanju su identicni telefoni, a razlika u ceni je poprilicna, osim kamere pise da su tipovi ekrana razliti, pa me je cisto zanimalo da li neko zna u cemu je razlika?
da, GFF - glass-film-film, a OGS - one glass solution, odnosno jedan sloj manje ima OGS ekran pa bi trebao za koji mikron da bude tanji. ne znam da li ima veze sa kvalitetom prikaza, neka kaze neko.@theRasa
Ok za kameru i za onaj metalni okvir koji T11 nema, ali sto se tice ekrana, pise da osim rezolucije nije isti ni tip tehnologije:
http://www.thlmobilestore.com/thl-t...la-glass-13mp-camera-black-questions.html?p=5
Drugi komentar na 5. strani, pitanje je postavio "camel".
Bravo @dakok, lep tekst, ne znam da li je realno da je ovoliko bolji ekran od honor 3C? Treba sacekati neke testove, ako je ovo sve tacno, ovo je bez konkurencije best bay.
A new generation of Clever Color technology, increased from 900:1 to 1200:1 contrast ratio, color saturation increased from 70% to 90%, the performance of more natural skin color, sharper detail transition
Koji je bolji procesor 6582 ili 6592?
Phablet je sve preko 5".
Tj od 5"-6,9"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari