Šta je novo?

Killzone 2

Horor scena? :D Majketi nemoj komentarisati vise posle 5 minuta nesto, ili posle dva nivoa.. :)

Pa sta mislis zasto je Farcry najaci FPS ikada ?

"Ima gi razni na pojedinci" :d

Jel ti bio tezi Farcry ili KZ2 tezi na najvecem nivou tezine ?

FEAR moze samo decu da uplasi, Condemned je previse bolestan, vise igra na kartu trilera.
Juce si Ragnarok poceo da igras FPS i mislis da ne moze biti horor ? :d
Jel si ti cuo za/igrao Undying, AvP 1,2 , Farcry ? Polako ali sigurno donosis zakljucke kao driver, ne proba igru, a pljuje je.
Hahha, tvog KZ2, ko da si ga ti pravio. :d

O.... cemu ti pricas?

Sad si upao u neki trip da znas ko je sta igrao, i onda jos na osnovu toga iznosis neke smesne zakljucke. :d

Ko je rekao da FPS ne moze da bude horor, gde to pise? :d

Ukapiraj da ne voli sve horor. Ne zanimaju me razna cudovista bolesnog dizajna i oni prepadi... To ne samo da nije plasljivo, vec je i smesno i za to nema mesta u igri poput Killzonea.
Jel' hoces horor i u Call of Duty i u svakom drugom FPS-u koji se pojavi na trzistu?

Nemam nameru da vodim sa detetom raspravu, nisi vredan banovanja. ;)

O.... cemu ti pricas?

Sad si upao u neki trip da znas ko je sta igrao, i onda jos na osnovu toga iznosis neke smesne zakljucke. :d

Ko je rekao da FPS ne moze da bude horor, gde to pise? :d

Ukapiraj da ne voli sve horor. Ne zanimaju me razna cudovista bolesnog dizajna i oni prepadi... To ne samo da nije plasljivo, vec je i smesno i za to nema mesta u igri poput Killzonea.
Jel' hoces horor i u Call of Duty i u svakom drugom FPS-u koji se pojavi na trzistu?

Hej, pa to ti nije losa ideja........

Ne moras vise da se respawnujes, nego postajes zombi sa sve slemom i tako MP traje do sutra..... :d :d :d

Znači fps mora da ima karakondžule da bi valjao? :d

Stigao sam do balkona i izgleda da ću tu i odustati. Ima previše helghast-anaca, postaje malo besmisleno kada njih 100 sa sve mini louncherima napadne nas dvoje. Pa to bi i za Ramba bilo previše.

^ Pravo da ti kažem, ne znam koji je nivo težine. Davno sam počeo da igram, još kad sam dobio igricu, a nastavio sam pre jedno 4-5 dana. Ali bih rekao da je easy :D . Nisam ja toliki entuzijasta, ja volim da lagano i bez po muke prolazim kroz igricu.

Edit: Kako mogu da proverim na kom nivou težine igram kampanju?

Poslednja izmena:
Otvori listu misija i pogledaj na kom si nivou tezine presao prethodne.

Kako se chlan takvog elitnog klana muci na easy? :D

Ja sam elite za online :D ... Zašto bih se u kampanju mučio, ako ne moram... Inace, upravo sam presao. Rico me je nervirao od samog početka, i na kraju je sve uprskao, patetični skot (možda im je namera bila da realno prikažu američke marince). Trebalo mi je 50 min da završim poslednju misiju.

Poslednja izmena:
Koji je cilj igrati nesto, ako nema izazova ? Mozes kampanju da pogledas i na Youtube-u.

A koji je smisao igrati istu misiju 50 puta? Ubijes hiljadu helghast-anaca i onda te ubije neka bomba koja je pala ni od kuda, i onda sve iz početka. Smisao igrica jeste da pruži zabavu, nekom je zabava da igra na elite težini i da traži sebi neke više ciljeve, koji se svode na besmisleno rokanje gomile protivnika. Ukoliko bi elite težina zahtevala nešto drugo, neke druge sposobnosti, osim beskonačnog strpljenja, i previše vremena, onda bi za to mene bio izazov.

Poslednja izmena:
Da, ali Easy, u bilo kojoj igri je stvarno besmisleno... to je ono da caletu ili sestri das, ali za nekog ko je odigrao vise od 5 igara u zivotu, sve ispod normal je bezveze..

Vrh Dno