Šta je novo?

Killzone 2

Definitivno zasluzeno, cak i na normal tezini su pokazivali vrh inteligenciju, najbolji AI koji sam video..

Definitivno zasluzeno, cak i na normal tezini su pokazivali vrh inteligenciju, najbolji AI koji sam video..

Ne nego ti ne znas da igras. :p
Ja sam prvi nivo presao bukvalno nozem na normal.
Meni je ubedljivo najbolji AI ikada iz Farcry-a, ono je bilo fenomenalno, cim te spaze, rasire se, sunjaju, dodju ti s ledja kroz travu. :)

Lako je njima da se sire kada imaju celu dzunglu :).

Normal moze da se predje lako ne zato sto je AI "glup", vec zato sto prave malo stete.

Pa nisam bio bas odusevljen ni brzinom njihove reakcije, ne bi smeo da mozes da ih koljes nozem na normal, to je nesto za very easy mod. Mada ja sad tad bio u "top formi" jer sam peglao MP, a zna se da je najtezi "AI" zivi protivnik.
Voleo da bi neko svetu FPS igara uspe da primeni formulu iz Demons Souls-a, napraviti dosta tesku igru sa jako malo protivnika. Mislim da ce neki developeri sa slucajem DS uvideti da igraci ne zele debilne i lake igre (MW2). To moze biti jedino neki novi IP, niko nece da rizikuje da sa tezinom igre odbije balavurdiju i casual igrace.

Nista sto postoji online ne moze da parira Elite botovima u Killzoneu. To zna svako ko je igrao elite singleplayer.

^Videcemo. Ne bi se slozio, al mozda gresim.

Opet on ne ispusta MW2 iz usta :) (a trazi je tamo u razmeni :) ). Kampanja definitivno nije toliko laka, na normal kao KZ2, tu su negde, samo sto je kraca. A za MP sam vec rekao da mi je dosta tezi u MW2, mnogo se brze gine, mnogo su potrebni veci refleksi i obazrivost..

Opet on ne ispusta MW2 iz usta :) (a trazi je tamo u razmeni :) ). Kampanja definitivno nije toliko laka, na normal kao KZ2, tu su negde, samo sto je kraca. A za MP sam vec rekao da mi je dosta tezi u MW2, mnogo se brze gine, mnogo su potrebni veci refleksi i obazrivost..

Ne nego nisi posteno ni igrao KZ 2 MP, ako za to ne trebaju brzi refleksi onda ne znam za koju igru treba. Ni za jednu igru se nisam psihicki pripremao kao za KZ2, pogotov turnire, ono je kidanje zivaca, lomljenje meceva u zadnjim sekundama i sl.
Sta vam je sa MW2 klanom ? :banana: :laugh: :-devil-:

E ***, nisam posteno :) Imam skoro 4 dana.. Imas vremena da razmislis zbog sporog pomeranja nisana i okretanja, vise metaka je potrebno da umres, u MW2 se dosta brze gine, i bas moras refleks da imas zbog toga, nisan se brzhe pomera, bas je ono close-quarters combat :)

E ***, nisam posteno :) Imam skoro 4 dana.. Imas vremena da razmislis zbog sporog pomeranja nisana i okretanja, vise metaka je potrebno da umres, u MW2 se dosta brze gine, i bas moras refleks da imas zbog toga, nisan se brzhe pomera, bas je ono close-quarters combat :)

A KZ2 nije CQC ? :D Stvarno me extra zabavljas! Pa ja sam pola ubistava ostvario sa pucanjem iz neposredne blizine, da ne pricam o kundak time-u. :d
FOra kod MW2 je sto igra nema fiziku i sto se kreces ko na speed-u pa je i sama dinamika igra drugacija, sto je nikako ne cini brzom igrom od KZ2 mp-a.

I oružije zvuči ko kineske prskalice. Ono je bre smejurija od igre i sprdačina. Mislim da je to prva igra koju sam baš zamrzeo. Bukvalno glupa igra=Nema AI. Porediti AI u KZ2 i ovoj trešerici je urnebesno... I dosta više o MW2 u ovoj temi. Ionako je balavurdija nahajpovala do nebesa to parče trashware-a

Poslednja izmena:
Jedina pozitivna stvar kod MW2 su stealth misije. Razumem sta pricas za zvuk, u KZ2 oruzje ima bass, a u MW2 sto kazes prsti. :)

Nisi razumeo, mislio sam na pravi close-quarters combat, neprijatelji bi ti izletali iz raznih mesta, krovovi, prozori, veca je napetost nekako bas jer ne znas odakle sve moze da ti izleti.. a mani me sa tom fizikom, sad ispada da mozes da skocis 5 metara u vis. Analogne palice ti daju dovoljnu 'fiziku' i ogranicenje, nema potrebe to jos dodatno usporavati i otezavati.. ipak, realno, pravom vojniku ne treba 3 sekunde da se okrene...

I oružije zvuči ko kineske prskalice. Ono je bre smejurija od igre i sprdačina. Mislim da je to prva igra koju sam baš zamrzeo. Bukvalno glupa igra=Nema AI. Porediti AI u KZ2 i ovoj trešerici je urnebesno... I dosta više o MW2 u ovoj temi. Ionako je balavurdija nahajpovala do nebesa to parče trashware-a

Slazem se, zvukovi mogu dosta ubedljivije da zvuce, ali sa prigusivacima odlicno zvuce, ja se palim na to.. :) I uopste ne hvalim MW2 kao bolju MP igru od bilo koje druge, jednostavno meni najvise odgovara takva postava i takva tematika..

Poslednja izmena:
Pustite Borisa neka igra ono sto mu odgovara, i ja sam dosta igrao prvi mw i nije bilo lose dok nisam shvatio da bih zeleo malo drugacije iskustvo od quake 3 tipa igara. Najgore je sto su ovaj drugi deo unazadili cak i odnosu na prvi po pitanju ponasanja oruzja.

Nisi razumeo, mislio sam na pravi close-quarters combat, neprijatelji bi ti izletali iz raznih mesta, krovovi, prozori, veca je napetost nekako bas jer ne znas odakle sve moze da ti izleti.. a mani me sa tom fizikom, sad ispada da mozes da skocis 5 metara u vis. Analogne palice ti daju dovoljnu 'fiziku' i ogranicenje, nema potrebe to jos dodatno usporavati i otezavati.. ipak, realno, pravom vojniku ne treba 3 sekunde da se okrene...

Vidi se da ti je MW2 isprao mozak i secanje na KZ2. :wave:
Sve te cake postoje i u KZ2, i mnogo bolje su uradjene. Ko god nije igrao klanske meceve, tj turnire taj nije ni iskusio draz KZ2. Ti si ponekad popunjavao prazna mesta, i to ti je bilo ono cisto iz zaebancije, da slusas Pilaceve provale. :)
Ko kaze da treba 3sek da se okrenes u KZ2 ? Znas i sam da je to jedini FPS koji je docarao osecaj da vodis lika koji ima 100+kg, i da u ruci drzis pusku od 7,8kg, a ne parce kartona.

... pet postova od AI nagrada i vracamo se KZ2 vs. MW2 prepucavanju.

Mozemo mi i Halo da ubacimo u jednacinu :D.

Presao sam KZ....nekako mi brzo prodje ovaj SP, mislim da nije vise od 5-6 sati...ili sam se natripovao koliko je dobra...

stvarno bez reci sam...!!!

sada cu malo na MP :)

Imas da proveris koliko ti je trebalo za kampanju, zaboravih gde, meni je negde oko 8 i nesto trebalo.. 9..

Naravno, kada je tu gospodin kome je najvece dostignuce MP Killzone 2.

Hahha! Evo ga flame maker. Bolje ni ne pisi nista.
Jel si trenirao KZ2 mp ? :-devil-: :laugh:
Bio si odlican staticar u timu, za to skidam kapu.

Meni je najveci uzitak bilo igrati KZ2 mp, pogotovo iz razloga sto sam shebao zglobove pa nisam radio te zime.

Poslednja izmena:
^ Jesam, evo vec 4 meseca bez prestanka, ispisao sam se iz skole, jedem samo iz konzerve, retko spavam, samo igram Killzone2. Napravio sam 20ak accounta da se ne moze pratiti moj napredak. A planiram da uskoro igram na 12 simultano i da napravim svoj klan, kao ono u sahu - simultanka.

^ Jesam, evo vec 4 meseca bez prestanka, ispisao sam se iz skole, jedem samo iz konzerve, retko spavam, samo igram Killzone2. Napravio sam 20ak accounta da se ne moze pratiti moj napredak. A planiram da uskoro igram na 12 simultano i da napravim svoj klan, kao ono u sahu - simultanka.

Cestitam! Jel si dobio trofej za to ? :eyebrows:

^ Ne treba mi trofej, moja najveca nagrada je licna satisfakcija... Tolika uspesnost u Killzone 2 pospesuje lucenje dopamina.

Aj sad jos postujte Halo 3 i Resistance slike, pa da bude na 100%...

EDIT: 4288. post... Da li ima neki veci thread u konzolnom pdf-u uopste?

Poslednja izmena:
Bila je PS3 tema veca od ove, a bice uskoro i ova nova. Pretila je i MW2 tama da obori rekorde, ali su se oladili bench triggeri. :d

Nazad
Vrh Dno