Šta je novo?

Killzone 2

Jedva cekam da prodje ovaj "double XP weekend"... sve sami glitcheri i lageri.

Nikada nisam razumeo ljude kojima su "pobeda" i broj poena iznad same igre.

Evo upalih i ja KZ2 posle 100 god, da vidim sta se desava online, dal su naucili da igraju. :d

Ako si raspolozen za malo dobrog starog BC-a, pridruzi mi se.

Evo odigrasmo Tolstojevski i ja par dobrih partija, polu long game. Konacno sad vidim sta je "unistilo" ovaj MP:
1. Nevidjena kolicina laga, dal zbog loseg net code-a ili zbog korisnika, ali to je katastrofa u poredjenju sa drugim konzolnim FPS igrama. Znaci pucas mu u glavu ono nista, ma daj bre, i to nije lag, ko sta sam uvek i pricao.
2. Premale mape, previse igraca. Znate i sami setup Radec,32 igraca, rakete, boost, eto zabave. Jako bitna stvar sta treba da bude drugacije u KZ3, vece mape, slabije bombe, veca nepreciznost triger puski (cece). Nek se ovde malo ugledaju na Bad Company.
3. Hmmm, sta bi jos mogao da navedem... Pa nista cini mi se, sve ostalo je OK, kontrole su meni vrhunske, prosto je cudno igrati neki FPS, a da ne osetis tezinu lika i oruzja. Meni to cak pomaze da bolje gadjam, u BC bre puska leti ko luda. :)

Igrace se ovo malo jos ove zime.

Slazem se, dobro je bilo, pogotovo za mene, koji nisam igrao nista osim BC-a dobrih 6 meseci :)
Dobar si Marli, reko sam ti i ranije, nemas sta da brigas, nema tu sta da se zaboravi, to ti je kao voznja bicikla :D

Inace, kada igram sve misije, uvek molim boga da ja ne budem meta za assassination, pogotovo na mapama na kojima to nisam igrao, da se ne bi izblamirao :D

Slazem se, dobro je bilo, pogotovo za mene, koji nisam igrao nista osim BC-a dobrih 6 meseci :)
Dobar si Marli, reko sam ti i ranije, nemas sta da brigas, nema tu sta da se zaboravi, to ti je kao voznja bicikla :D

Inace, kada igram sve misije, uvek molim boga da ja ne budem meta za assassination, pogotovo na mapama na kojima to nisam igrao, da se ne bi izblamirao :D

*** bio sam ja meta. :D
Samo da nema laga igrao bi ovo godinama kao i CS. Moraju to da srede u KZ3.

***a, mislim da to nije "lag" na koji ti mislis, nije do netcode-a, mozda nekada zbog broja igraca na mapi, ali uvek ima i vecih mapa. Mislim da je igra tako uradjena da radi sa tim malim "zakasnjenjem".

I meni ponekada smeta, ali valjda sam se navikao.

***a, mislim da to nije "lag" na koji ti mislis, nije do netcode-a, mozda nekada zbog broja igraca na mapi, ali uvek ima i vecih mapa. Mislim da je igra tako uradjena da radi sa tim malim "zakasnjenjem".

I meni ponekada smeta, ali valjda sam se navikao.

Kako da nije do net code-a kad mu sa 20 cm pucas u glavu, znaci pusku mu nabijes u usta i ne bude head ? Ako to nije lag jer se on mozda ne nalazi u toj sek bas gde ja pucam.
Pa nije tajna da igra pati od problema sa FPS-om.
Ja ne razumem te konzolne developere. Svi kupuju orginale da igraju na netu, tu dobiju bolesno mnogo love, sta im je onda koji kkkkk problem da naprave kucu sa gomilom servera i da se igramo ko ljudi bez laga. Kad prodje popularnost igre, nek prodaju, iznajme drugim timovima, i tako u krug. *** mozda bi se nekoj firmu isplatilo da iznajmljuje servere za online igranje... Eto ideje za biznis. :-devil-:

Ma sve su to noliferi i lageri, kao i u BF:BC, PES 2010 i tako to.....

Pa u BC za divno cudo nema takozvanih kampera. Ali nOOlife-a imas koliko oces. No to nije tema koju sam gore zapoceo...

Kamperi u Battlefieldu. :d :d :d

Sta su "n00life-ri" btw?
Nu-lajferi, ili kako vec?

Pitaj drivera ko i sta su nOOliferi, mislim da on zna najbolje definiciju...
Tj ima u BF smaraca koji se samo stekaju na 5km sa snajperima, srecom tu je noz za takve.
Prosto mi bilo bedno kad sam opet upalio KZ2 sto nema noza, samo kundak. :( :(

Evo prilike ko trazi posao. :)

Guerrilla Games are hiring for their next project, which is expected to be Killzone 3. Some job listings posted today give off small details as to what the project is;

"For our upcoming project, we're looking for a Senior Level Designer with a thorough understanding of the intricacies of level design."

The requirements for one of the jobs states;

"You have a good feel for game-play flow and level layout, ideally in the FPS genre"

A sequel to one of 2009's biggest PlayStation 3 exclusives has been rumoured to be in development for the last few months, though there's still no official word from Guerrilla themselves.

Killzone2 MP je malo dete u poređenju sa Bad Company. Da je bar kampanja bar imala dublju priču (ako uopšte) igra bi bolje prošla, ovako će je i MW2 pocepati za pucačinu godine. I pored onolikog hype-a danas samo Tolstojevskii igra Killzone2. :(

Ako izbacimo grafiku (za zvuk je isto BC bolji), bad Company MP je u svim poljima bolji.
Bolje odrađene klase, sistem spawnovanja, bodovanje, penali, neuporedivo veće mape.

Pa nisu bas iste igre KZ2 i BC. Battlefield igre su se uvek igrale na ogromnim mapama i sa vozilima. FOra kod KZ 2 je jbno dinamican MP. U kojoj drugoj igri mozes da nekome nabijes pusku u usta bukvalno ? :d
Imaju dosta toga da uce za KZ3.

Sjajan text da zacepi usta MW 2, KZ2 je uneo neke novine, a ne bavi se skandalima ko im je Sasa Popovic sef. :)

KILLZONE 2: One Of The Most Innovative Shooters Ever

There really is no argument about which shooter this generation is the most sought after. After recording record breaking sales, Call Of Duty: Modern Warfare 2 has easily become King Of The Hill in this department and while the game offers one of the best online experiences around, the question could be asked, what has Modern Warfare 2 done for the genre from an innovative standpoint?

Looking at some of the amazing shooters this generation from the likes of Bioshock, Gears Of War 2, Battlefield: Bad Company, Ghost Recon 2, Call Of Duty 4: Modern Warfare, Resistance 2 and HALO 3 just to name a few, while they all offer a great experience, it seems quite clear the developers of these standout shooters have not influenced their contemporaries quite as noticeable as Guerrilla Games. The developers of what can be easily recognized as the greatest shooter to grace the Playstation platform, Killzone 2 seems to have taking the first person shooter experience in a new direction.

Boasting the most advanced graphical presentation of any shooter this generation on consoles, Killzone 2 has also ushered in new a ways in which we play shooters today. Despite receiving rave reviews from the gaming community with an average overall rating of 91% out of 100 by Metacritic, some laid claim that Killzone 2 while pretty just doesn’t bring anything new to the table, however our current and future shooter experiences beg to differ.

MOBILE GUN TURRET

Killzone 2 offers a robust online package allowing players to rank up an unlock new badges or player characters. One player badge in particular The Engineer sports a upgradable shotgun for stronger burst over greater distances while having ability to set up unmanned gun turrets which can placed anywhere on the multiplayer map which enables the player the ability to be in two places at one time.

Infinity Ward has also implemented this ability in Modern Warfare 2. The difference however is that Modern Warfare 2 makes the player literally carry around a gold reflecting gun turret. If you see this turret anywhere on the map get out of the way fast.

FIRST PERSON COVER

When it was first introduced that Killzone 2 would offer an all-new cover system keeping the player in the first person perspective it seemed extremely foreign and unexpected. However, after traversing through the relentless universe of Killzone 2 it was clear Guerrilla Games wanted the user to always feel apart of the battle.

Now it appears Bethesda Studios will also take a stab at the Killzone 2 introduced first person cover perspective for their upcoming shooter BRINK releasing sometime in third quarter 2010 which looks very promising. See video at 2:08 for first person cover.

MULTIPLAYER RESPAWN

By adding the ability to respawn to practically any location on a multiplayer map for both you and your teammates, Guerrilla Games has created multiplayer experiences that can never be too one-sided. In fact if your team is getting over-run by the enemy a well placed respawn grenade can definitely change the tide of a battle.

Modern Warfare 2 now offers the ability to respawn at locations where flares are have been placed however, only the player who sets the respawn position can utilize the respawn. Infinity Ward has definitely been taking notes.

DYNAMIC MULTIPLAYER MEDLEY

One of the most significant aspects to the Killzone 2 multiplayer experience is the dynamic matches where multiple game types are played in a single round. Bodycount, Search & Retrieve, Capture & Hold, Search & Destroy an so on can all be played in one round keeping players on their toes.

Not to be outdone by the competition, Infinity Ward has also implemented this form of multiplayer medley which is known as MoshPit in Modern Warfare 2 . Not that this is a popular option in Modern Warfare 2, Infinity Ward has nonetheless added this feature to their multiplayer list of options.

Today many talented development teams are hard at work implementing new and innovative ways in which we can experience their games and every once in a while something innovative comes along that scratches the surface of revolutionary. Killzone 2 has not only become the graphical benchmark for today’s shooters, it has also introduced new an innovative ways in which first person shooters are being played and will be played in the near future.

Poslednja izmena:
Daj salis se, naveli su najgore stvari koje su mogli da stave kao prednosti i inovacije.
First person cover, ako sam ga dva puta koristio u kampanji seci me, doduse verujem da je korisniji na vecim nivoima tezine.
Tureti plus?? Najiritantnija stvar u celom MP-u, a tesko da su inovacija jer ih je Team Fortress imao pre.
Custom spawn pointi takodje, lepo zvuce na papiru, ali koliko si puta zaginuo cim se respawn-ujes.. Silovanje u bazi da ne pominjem.

Aj bezi igraj MW2 sa decicom! :p

Ma shta se vi muchite,kontaktirajte ga i on ce vam sve objasniti. :D

Ljudi, preterujete malo...

Ccc, cuj normal ! Pa nisam igrao 19 dana online da se sad brukam na normal! Odma na hard-core ! :d
Na normal sam pola prvog nivoa presao nozem. :D

84 % posto da ces polomiti sony na elite. *** ovaj bench (konzolni odeljak) mi ulepsa svaki dan! :D

84 % posto da ces polomiti sony na elite. *** ovaj bench (konzolni odeljak) mi ulepsa svaki dan! :D

Nisam lud da lomim Sony, ima jeftinijih stvari za lomljenje. Ne moze Elite biti gori od nekih online frikova! :wave:

Nazad
Vrh Dno