Šta je novo?

Killzone 2

Ono triger happy i slicne stvari. :d
Lag, bag, pucaj, svaki dan patch, glupe DLC mape itd. :D

Imam problem, dobio sam ove mape (thanks to schmajser) i kada udjem u warzone izbaci mi poruku: You have been disconnected from the network. Please check network connection. Network Error code: - 2147311103? Problem je sto nisam diskonektovan i nemam prestave zasto mi ovo izbacuje?

Jel ti radilo pre DLC mapa ? Mora da ti je nesto oko mreze zeznuto.

Imam problem, dobio sam ove mape (thanks to schmajser) i kada udjem u warzone izbaci mi poruku: You have been disconnected from the network. Please check network connection. Network Error code: - 2147311103? Problem je sto nisam diskonektovan i nemam prestave zasto mi ovo izbacuje?

Mozda je do PSN-a nesto, ja nisam dobio taj error, ali prekjuce mi se zesce bagovao, nisam video sve prijatelje na listi, neki su bili u igri, a nije pisalo da su u igri, nisam mogao da primam poruke, itd.. mozda i tebe to zakacilo.

Evo probah sada Little Big Planet ciji sam dlc kupio danas i pise nece da se poveze na servere! Kako li su dlc-ovi uspjeli da zabaguju ovo da mi je znati???

Da!!! E sad ne mogu ni da udjem u account information, javlja mi connection error, iako sam konektovan i igram online sf4. Probah onda da udjem u Store, kad jos jedno neprijatno iznenadjenje, javlja mi kako ovaj servis nije moguc u mojoj zemlji. hahaha sta je sad ovo majke ti???

Poslednja izmena:
Desi se da ponekad trsne PSN.....
I pitanje, da li nesto dld-ujes na kompu do igras?
KZ2 je ekstremno netolerantan na deljenje bandwidth-a sa bilo cim.....
Kao i LBP, doduse... :d

Evo mi radi sada sve ok, posto sam resetovao wireless ruter :party: prokleti pirelli koliko mi muke zadade.

Milane igracu ja KZ2 mp sada kada imam mape :)

ok,ali teshko da ce se opet zaigrati neki turnir ili neka zajednichka igra...
aj javljaj pa da opichimo nekad :)

da, gotovo izvjesno da od onakvih klanskih okupljanja nece biti nista, al to ne znaci da mi ne mozemo igrati. Tolstojevskii igra cesto pa cemo mu se pridruziti.

Prešao sam igru, zaista je sjajna, a autori su ostavili fino prostora za nastavak. Sad sam se ozbiljnije bacio na MP i imam da šta da vidim (tačnije slušam): neki turci pričaju, nemački klinci se deru, italijanima zvoni telefon i pričaju oni lepo...a što je najgore ČITAV audio sam stavio na NULU, sve, od SFX-a do headseta i i dalje ih slušam! Kako mogu to da isključim?

Poslednja izmena:
Ja dobih Platinum trofej upravo.

Pošto su svi već prešli igru, da ne mećem u spojler.

Voz na elite je bio lakši nego na normal težini. Utrčao, uzeo RPG opalio 3 komada u tenk i pobego nazad vagon sa mitraljezom i izrokao samo jedan talas...

Poslednji deo, do balkona, klasika sa LMG, onda nož... Prva dva talasa sa snajperom očistio, druga dva sa granade launcherom... I onda malo poklao nožem i zgrabio bacač plamena... Popalio pešadiju dole i pojavljuje se Radec... Zapalim ga i on do kraja fajta nije bio nevidljiv jer je u plamenu i vrištao je ko svinjče. Samo sam dolivao ulje na vatru i skolnio se, onda se on gubio po sobi zapaljen i samo je iskočila poruka da sam ga ubio i krenula animacija... Inače, u par pokušaja dok je zapaljen, na mene je bacao Teslite bombe. To nisam video do sada.

Alo spojleru, pola ljudi ovde nije preslo igru! Stavi ovo pod spojler!
Ima i RankoSD odavno Platinium pa se na hvali! :p

Da, da krstavcici su keva ! Kad pridjes *******cu u Halo3 nabodes ga kundakom i dobijes odma tursiju ! :)

Nabavio sam Killzone 2 :) E sad samo jos ako je neko voljan da podeli mape koje se dodatno skidaju....Ako neko oce, voljan sam platiti :)

Sta ce ti DLC mape dok ne odigras ove default ? Nisu DLC mape nista posebno, osim Souther Hills.

Vrh Dno