Šta je novo?

Killzone 2

Glupost, znaci kao i ucitavanje MP partija, neozbiljno..

Ucitavanje online mapa je zaista postalo krajnje iritirajuce. :|

Da, najčešće kod nekih podnivoa zakuca, uglavnom ne kada se pojavi ona kartica koja označava snimanje na HD već ono kad piše "Loading...". Disk je isto u redu.

A kada su ga sto miliona puta krpili, moralo je negdje da zaskripi! :D

Ova učitavanja me ubijaju u pojam, čekao sam za treći nivo da se učita skoro 5 minuta, zatim kad sam poginuo čekao sam 2 minuta...:mad:

Nemoguce, nesto tu nije u redu, mozda je falican disk.

Poslednja izmena:
Jasno, nego moze biti fabricki falican, lose narezan, ako imas mogucnost probaj neku drugu kopiju KZ2.

Pa ako druge igre uchitava normalno, disk je ochigledno problem..

Pa ima ih, nekad ucitava normalno, pa sledeci put kad upalis sporo, kasnije se javljaju greske, ali ubacis nekoliko puta disk ili restartujes pa ponovo radi, dok konacno ne crkne skroz, onda se nista ne desava kad ubacis disk, kao da ga nisi ubacio, samo se vrti onaj kruzic u gornjem desnom uglu... Ali tebi je verovatno do diska, a ako nije saznaces to vrlo brzo... :d

Au, nemoj to da mi radiš, sledio si me.
ostale igre učitava sasvim normalno...

Koji su znaci da dolazi kraj? Ako ih ima...

Pa upravo to....
Duze ucitavanje.....
Pa krece blokiranje igara (kada pokusa da pristupa disku)....
Prvo na jednoj, pa onda se povecava broj.....
Meni je klincima , npr najvise blokirao na LBP, dok na ostalim skoro nisam imao problema...
Mada jos uvek postoji sansa da ti je disk falican, ne se sekiraj unapred....
Ako mu je sudjeno, videces :)

Evo obavio sam par testova, imao sam 2 KZ2 diska i rezultati su, dosta čudni.
Prvo ubacujem drugi disk, učitavanje prvog nivoa traje minut, dok se pojavi prva slika još 15 minuta (to je ono kada se čuje glas pa se kasnije pojavljuje slika). Gasim Sony. Palim moj KZ2.

Učitavanje istog nivo traje 30 sekundi, opet do prve slike još 15 sekundi. Znači, skoro pa duplo kraće vreme.

Učitavam sa mog diska treći nivo, Visari Square, učitavanje traje minut i po. Ubacujem drugi disk. Ne gasim Sony.

Učitavam sa drugog diska Visari Square, rezultat je minut. Sada je za 30 sekundi kraće.
Odlučujem da opet sa drugog diska učitam prvi nivo, ovoga puta učitavanje traje 30 (45) sekundi!

Koliko vidim, meni je laser problem, zar ne?

Imam PS3 nekih godinu i mesec dana...kolko mogu da očekujem da će da šljaka dok ne crkne? I kolko košta zamena?

btw. Ako nekome od vas nije teško, mogo bi samo da vidi koliko normalno traje učitavanje barem prvog nivo, čisto da uporedim.
Što se tiče korišćenja, računam da je nekih 1-3 sata čitanja diska po danu (ne znam da li se računa ako je PS3 uključen, disk unutra a ja ga ne igram).

Poslednja izmena:
Imam PS3 nekih godinu i mesec dana...kolko mogu da očekujem da će da šljaka dok ne crkne? I kolko košta zamena?

btw. Ako nekome od vas nije teško, mogo bi samo da vidi koliko normalno traje učitavanje barem prvog nivo, čisto da uporedim.
Što se tiče korišćenja, računam da je nekih 1-3 sata čitanja diska po danu (ne znam da li se računa ako je PS3 uključen, disk unutra a ja ga ne igram).

52 sekunde da udje u igru, a minut okruglo ucitavanje prvog nivoa..

^Pa dobro što se tiče učitavanja jednako je, nisam brojao koliko mu treba da udje u igru.

Jedno pitanjce, vidim da na playstation store-u ima ona tri DLC-a koji su po 4.79f ( flash i thunder, nepalm i cordite, steel i titanium) a ima i takozvani map bundle koji je 9.99f. Pitanje je da li je u ovom map bundle-u od 9.99 objedinjeno sva 3 DLC-a od 4.79? ili je to samo vezano za mape pa moram onda da kupim i ova tri DLC-a? Pitam zato sto vidim da se u Map bundle-u nepominju nova oruzja.

Poslednja izmena:
Kupi Bundle obavezno, tamo imas sve po extra ceni. Najbolja mapa ti je Southern Hills.

Sta ono bjese KZ...? Ja vise i zaboravio :)

Vrh Dno