Šta je novo?

Killzone 2

5 dana vise od mene. Slabo. :d
Ja nisam igrao vec 2 meseca, mozda se nakanem ove zime opet da igram. Mada ne znam kako stici od Xbox-a. :d

Ne znam tacno, imam oko 600 sati. Kada se sve sabere, oduzme i podeli, to je oko 1,5-2 sata dnevno. To nije tako strasno :D S tim sto ne igram bas svaki dan.

Ovo je meni skoro isto kao zvanicna potvrda da pocinje rad na KZ 3.
Guerrilla Games prepares for massive project, seeks new people to join team
Not too long ago, news broke that Guerrilla Games, the studio behind the critically acclaimed Killzone 2 is already full throttle into development of Killzone 3. It was also rumored that said game would in fact be released in 2010. That we're not sure of, but if the recent posting on their website holds true, there is no doubt that the team is either working overtime to release the game sooner rather than later, or there's another major project in the works all together.

Do you think you have what it takes to become a team member at Guerrilla Games? Try your luck then.

Here are the positions now open:

* Senior Producer

* Senior Level Designer

* Senior Game Coder

* Senior Build Engineer

* Senior Game Designer

* Senior Environment Artist

"Guerrilla Games is rapidly expanding game development studio with an established reputation as one of Europe's leading game developers," the company said on its website.

"Founded in 2000 as a result of a merger between three smaller studios, Guerrilla now employs 130 developers from 20 different nationalities."

The positions listed above are indicative to one thing, something big is cooking up in The Netherlands, and Guerrilla Games are the ones in the kitchen.

KZ3 se radi vec duze vreme. Ovo samo znaci da im jos treba ljudi, nista vise.

Evo , odigrao sam opet partiju KZ2 posle skoro vise od 4 meseca :)

Stvarno jedna od najboljih FPS igara . Kako je bilo cudno igrati MP , a nigde traga od kampera , decurlije i kompanije . Taman sada da uzmem sve medalje / trofeje koje sam propustio .

Ali steta sto ima toliko malo igraca . Igra zasluzuje vise . Da nisu krenuli sa muzenjem DLC-ova . . .

Da, "malo igraca", ali nikada neces imati nikakvih problema da nadjes server koji ti odgovara.

Ja mislim da to nema mnogo veze sa DLC-ovima. Izgleda da vecina ipak voli PC-like FPS-ove, gde je taktika, strategija, razmisljanje i skill sveden na minimum.

Igra se realno 50% oslanja na robote, da se ne lazemo, da su mi dali po dinar za svaki sto sam unistio bio bi milioner !
Pa gde moze da se kampuje u KZ 2 ? :d Takvi su bili uvek kundak primaci. :)

50%... da nisi malo preterao? :D

Roboti su smesni, retko kada su ozbiljan problem.

50%... da nisi malo preterao? :D

Roboti su smesni, retko kada su ozbiljan problem.

Mozda u BC, ali u ostalim modovima znao sad da ginem vise od njih nego od drugih igraca. Znaci previse su bili precizni, to mi je samo zamerka uvek bila. *** kad trcis, boostuje i opet ne moze da te ne pogodi! Crap! :wall:

Bojane, aj reci, koji je najlaksi nacin za odstranjenje air suporta? :D

Hehe, nije :) Samo treba potraziti onu malu kutiju na zemlji koja svetli (neprijateljska je crvene boje) i opaliti jedan metak u nju. Air Suport se momentalno vraca kuci.

Kakvu bre kutiju ? Mislis na turet ?

Jel znas kako se uopste "aktivira" air support? E, na tu sam "kutiju" mislio. Samo sto tvoja ili prijateljska blinka zelene boje a neprijateljska crvene.

Slicno izgleda kao ona za spawn point.

Nemoj zezati !? AU bre da sam to znao dok sam igrao KZ2!:lupko: :rupa:

Nisam ni ja to znao :)

I sta da sam vam rekao, kada vise niko ne igra KZ2 :D

Evo malo nas GG casti za koji dan. :) Extra za one koji nemaju DLC mape.

Sony is running a Killzone 2 DLC giveaway this week to celebrate the series’ fifth birthday.

Killzone fans should keep an eye on the game’s official website, where further details of the giveaway will be revealed soon. Perhaps it will have something to do with the poll running on the site’s main page which asks users to vote for their favourite Killzone 2 DLC pack.

Which is your favourite? Let us know in the comments section below.

The game’s developer Guerrilla has also announced a double XP weekend to run from 27-30 November.

Ovo od 27-30 Novembra ne sme da se propusti :D

Evo i ja cu se obavezno pojaviti ako je tako, ipak se to ne smije propustiti nikako! Double XP!!!
:D :D :D

Mislim da je mnogo bolja akcija to sto daju DLC free,zar ne ?
Bes XP, Tolstoj i ja imamo preko 100k odavno. :)

Nisam skapirao to, hoce svako moci da bira koji DLC zeli, ili daju jedan? Taman mi samo fali poslednji...

Ma marley nas izbaronisao, nije besplatan DLC vec popust na postojece :)

Nisam ja lagao, samo sam preneo artikal.
*** ako vam se igraju nove mape kupite DLC za 10e. Ok su DLC mape, samo nisu zazivele medju igracima, sem Southern Hills. Trebali su da daju DLC free, *** mozda bi to i poboljsalo prodaju igre.
Posle ovako dobrog iskustva sa KZ2 MP ne smem ni da zamislim sta nas ceka sa KZ 3 MP, bice tu sigurno co-op, vozila, vecih mapa. Mislim da bi upravo KZ3 mogla biti najbolja igra ove generacije, taman pred njen "kraj".

moram da priznam da me je igra lepo zakucala...prelazim SP...svaki dan po sat vremena odvadim za KZ..lepo lepo

Vrh Dno