Šta je novo?

Killzone 2

Skroz mi je sad jasno sto ste lomili DS3 zbog Radeca i terase. :D
Ne bi ja ono igrao na Elite nema para.
Drugi deo igre je OK, ali je igra generelno prekratka, kraca je od MW2!

E predjoh je :) Jako, jako dobra igra! Bilo je par mesta gde sam pizdeo maksimalno (pogotovo kraj) ali onda shvatis da se samo treba smiriti, biti strpljiv i sve moze. Sad se bacam na GoW3 pa cu onda probati da predjem ovu ludnicu na "elite" :)

elite i radec =[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OTIP7dbatIc&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OTIP7dbatIc&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
to ceo nivo :D
bas lepo sam se podsetio juce bas :smash:

Ja sam otvorio Youtube i pogledao kako su pobili vojnike pre Radeca... Na kraju ispalo da sam manje umirao nego na hard.

Radeca zapališ flamethrowerom i vidiš gde je plamen iako je on nevidljiv. Pride tako konstantno ga oštećuješ, tako da posle nekog vremena vrištanja podlegne povredama. :)

ma glavno je "pedu uza zid" i rokanje samo :D
Za njega nije bilo potrebno ni 5min...

Da li vam se desilo da igra ''ne prizna'' partiju koju ste upravo zavrshili?Ni poene, ni k/d ni pobjedu/poraz?:zgran:
Ili je to do onoga ''You already posted statistics for this game.Playing this game will not affect your statistics''.Bice da je ovo...

Meni se to desavalo samo kada sam ispao iz igre,dok sam se ponovo logovao posle 30sek i nastavio dalje,na kraju sam zaradio krompir :smash:
Sve u svemu igra ima svoj shmek,SP kampanja je odlicna sa puno akcije igrano na normal ali prilicno kratka,prica je mogla biti bolja,dobija se utisak nedovrsenosti sto ce koliko sam video u 3 delu biti ispravljeno.MP je dosta zanimljiv bar za sada.Ceka se KZ3 za mesec dana :p

Ne mogu da verujem da mozete da igrate ovaj MP pored Bad Company 2, koji je posle svih patcheva skoro savrseno balansiran.

Marli, koliko ono imas sati u mp-u? :d

475h ? Zasto ?
Lepo sam X puta objasnio da sam mislio da je KZ2 vr' vr'ova dok nisam krenuo da igram BC2 betu, tad sam skontao da je KZ2 kao neka losa beta verzija dobro zamiljene igre.

Nisam nikad probao BC2 ali cim ga toliko hvalis sigurno vredi...probacu obavezno.

Pa ja sam najvise vremena posle Tolstojevskog proveo uz KZ2 mp i znam igru u dusu sto bi se reklo. Poslusaj me i batali to, BC2 pruza mnogo bolje partije, mape, vozila, oruzja, klase, sve je na svom mestu. Ima nekih mana, ali ubedljivo najbolji FPS mp za konzole.

KZ2 mp je genijalna ideja, ali unistena nekim manama koje ne dozvoljavaju da iskoristis svoj skill do max u igri, lag, los FPS itd.

Stvarno nemam nameru da tebi objasnjavam sta znaci balas u BC2 i kako je resen.
Recicu ti samo da npr kad vidis tenak imas cime da ga unistis. Nista nije superiorno u BC2 osim skilla igraca.

Pa da, meni ne vredi da objashnjavash, ja to ne mogu da razumem, imam tako malo staza u igrama :d

Moze BC2 da bude balansiran kako ocesh kada nema ovozemaljsku gravitaciju :), tako da cu pre da igram Quake, ako vec nisam na zemlji :d

Ne vredi tebi pricati!
Mozda vredi igrati zbog dobre ekipe ljudi koja se svojski trudi da razbije protivnike ?
Koliko ja znam posle ovih 300h jedino ono pomeranje u stranu fali BC2, fizika je ok, vozila su fenomenalna, svi metci, rakete padaju na dole, tako da postoji nesto sto se zove gravitacija.
Pa KZ2 je imao kao do yaya fiziku pa sto ga nisi igrao ?

Stvarno mi nisi jasan sa tim pljuvanjem po necemo sto nisi detaljnije probao. Probaj da budes uzor ovim mladjim clanovima foruma koja tek formiraju svoje misljenje o svetu igara.
Volim ja fiziku u igrama, ali u granicama normale.

Ja od sredine jula 2010-e dosta igram KZ2 mp (možda i više nego što bi trebalo).Koliko je taj mp dobar ili loš, ne mogu da upoređujem jer mi je ovo prva i za sada jedina igra koju sam igrao u online mp-u.
Ali, meni je jednostavno zanimljivo da ga igram.Da, ima stvari koje me iritiraju.Zašto Assault klasa ima toliki hp?Koji mudrac je uopšte smislio boost sposobnost?Zašto je na Blood Gracht (jedna od najpopularnijih mapa) mnogo lakše igrati na ISA strani?Zašto je onaj revolver tako ubitačan?
Međutim lično smatram da je mp uspio da prenese atmosferu iz sp-a (koji me je stvarno prijatno iznenadio), sukob zaoštren do maksimuma.Volim kad zgazimo ISA frakciju i čujem -We have dealt our enemy another CRUSHING blow-:-devil-:, volim da igram sa jednim likom iz Japana, itd...
Neka svako igra šta mu se sviđa, i mirna Bosna:).

Kako mislis da je na Blood Grachtu lakse igrati kao ISA? Jedina prednost (i to mala) koju oni imaju jeste tokom S&D-a.

Pa mislim na situaciju kod respawn-a u ISA bazi.Jednostavno se dešava da budeš vraćen u igru van baze (iznad kanala, pored stepeništa i blizu c&h pozicije).Takođe mislim da prednost koju imaju kod s&d nije baš mala, a rekao bih da je lakše preživjeti kao meta za likvidiranje igrajući na ISA strani.

Ne secam se sad tacno, morao bih da ucitam tu mapu ponovo. Nju skoro i nisam igrao u full verziji, samo u beti. :)

Najbolje mape su bile skoro skroz balansirane, a to mi je najvaznije. Salamun Market je najbolja mapa u shooterima u poslednjih 5-6 godina.

Skupljam pare za igru,jer posle K3 kampanje odusevljen sam pricom

Nazad
Vrh Dno