Šta je novo?

Killzone 2

Ma treba mi sekund vise da skinem/navucem navlaku :) Uvek sam se lozio na fensi ambalaze i pakovanja, pa mi bas prija posedovati ovu Limited Edition verziju. Obicno su takve verzije ili one Collectors edition skoro duplo skuplje od obicnih, pa je ipak malo teze odluciti se na nju (mada su bogatije sadrzajem), ali ovo je bilo skuplje 2, 3 funte..

Poslednja izmena:
Dobro si mu rekao Borise! :)
Zasto se ljudi zale na tu kutiju, mnogo je mocna, a po cemu je neprakticna?
Zale se ljudi kako ga ne mogu nabaviti, a onda kada mogu da ga uzmu jeftinije nego igdje ne valja kutija!
Naravno, ne odnosi se ovo na sve...

Pa pazi, imam vec nekoliko originala za ps2 u metalnim kutijama i znam da su zesci pain in the ass ;) E sad, nije dzaba na kraju ispalo da je to kolekcionarsko izdanje jeftinije od obicnog.

A cena kz2 ce samo rapidno padati, kao svojevremeno i kod LBP. Nastancovali su ga u bezbroj primeraka, sto za samostalnu prodaju sto za uz konzole, za medije, pobednike turnira etc, tako da prodaja moze samo da opada pa je sledeci korak reckanje cene a onda odlazak u platinum verziju.

Kome se hitno igra ovo jeste najbolja ponuda, ko je spreman da saceka mislim da ce vec za mesec dana da kz2 dozivi ostar pad cene :)

A cena kz2 ce samo rapidno padati, kao svojevremeno i kod LBP. Nastancovali su ga u bezbroj primeraka, sto za samostalnu prodaju sto za uz konzole, za medije, pobednike turnira etc, tako da prodaja moze samo da opada pa je sledeci korak reckanje cene a onda odlazak u platinum verziju.

Kome se hitno igra ovo jeste najbolja ponuda, ko je spreman da saceka mislim da ce vec za mesec dana da kz2 dozivi ostar pad cene :)

Uh, mislim da nikad u zivotu nisam OVOLIKO racionalno pristupio necemu :)

Poslednja izmena:
***a, kad imam okruglo 10 ps3 naslova i jos tonu za 360,a vremena za igranje na kasicicu, sta mi drugo ostaje sem da budem racionalan :D

Nepraktična je što mora da se skida plastična navlaka da bi se otvorila kutija. Priznajem, jednom sam otvorio i od tada je igra u konzoli...
A ja ne kapiram zasto bi neko uopste i vracao plasticnu navlaku :trust:
Jednom sam je skinuo i kutija se sada koristi kao i svaka druga...

Ponuda je stvarno odlicna, samo nervira ta neprakticna metalna kutija :(
I mene isto. Ta metalna kutija je djubre. Teshko se otvara, zatvara, i josh teze vadi disk iz nje. Trebalo mi je 10 minuta da prvi put izvadim igru, umalo nisam slomio disk. Josh jednom - djubre.

Sada igru drzim u jednoj staroj Verbatim debeloj kutiji.

Koji ste vi likovi ***, ma shtap je za vas i zelene providne kesice ;)

Ne razumem, zashto bi ja pljuvao po nechemu bez razloga i povoda?

Ako nekome ta metalna kutija ne pravi probleme, meni je drago zbog toga, ali ja sam je batalio iskljuchivo zato shto se disk stvarno uzasno teshko vadi napolje. Kutija jeste lepa i fensi, ali je po mom mishljenju nepraktichna.

Btw, nikada nisam niti cu koristiti shtapove, moja filozofija chuvanja diskova je jedan disk - jedna kutija :D

Kako ubacujete one Spoiler varijante u postove?

stavis na pocetku, i na kraju isto to samo dodas "/" ispred "s".

Hvala, covjek se uci stalno... :)

Dakle, zavrsio ja kampanju maloprije :)

Dobio sam Demonslayer trofej sto ubih Radeca za ispod 20 min. Nebih ovo ni pisao da to nije bilo za 19 min i 44 sec. :))))) i to pobjegao mi skroz na drugu stranu poslije 20ak pumparica u glavu i ja rekoh da probam snajperom, bez veze onako, sa balkona jedan hitac i pade on, nisam se ni nadao! :)
Zavrsetak price po meni je mnogo dobar! Znao sam da ce onaj ***** pucati u Visaria :)
Kako su sakrili one intel torbe! Ja nisam neko kona brzinu proleti, bas naprotiv, svuda se zavlacim i opet nisam nasao nego trecinu cini mi se! Morace se to detaljnije... :)

I ja sam
ga ubio cim se popeo na taj balkon, iz prvog hica koliko se secam, samo sto je bila Helghast puska, verovatno je tako i napravljeno. Nije uopste toliko tezak taj zadnji nivo na Trooper-u ili iritantan, kako su neki plakali ovde, mislio sam da cu krv proliti da predjem. Bas je izazovan i dobar. Ali verujem da je na Veteran i Elite proliv.. :)

Poslednja izmena:
U pravu si! Sada treba probati na tezem i pronaci one kutije :) ali nema se bas vremena, a treba po malo igrati i onaj MP :))))

Kutije je bolje tražiti na easy. Čisto trofeja radi... Ja ću kad pređem (još nisam od kako online radi) na Veteran, da obiđem igru na easy... Da skupim sav intel i sve kokarde poskidam. I da se iživljavam sa melee ubistvima, klanjem nožem i bolt gunom. Mada, ako bude smor na godišnjem, možda pojurim trofej da obrnem celu igru bez pogibije. :D

interesantno kako ti trofeji loze ljude da igraju nekad samo zbog toga :)

Haha pa to, mene bas vuce da obrnem Uncharted samo zbog trofeja jos jednom, a nema ni mesec dana kako sam ga zavrsio... :)

ne znam , meni to jeste zanimljivo,al nikad ne bi igrao samo zbog trofeja, inace nemam zelju da igram igru vise od jednom

Hi guys, sorry for the lack of communication. Really have had zero time for the community this week. Right now working on bringing www.killzone.com back better than ever. Also working on the next patch which will include a number of fixes including the return of the bots and the option to play unranked games. Last working on a server update as well while trying to hunt down some of these network errors people are having. Its all ’go’ here at the moment again, but fret not. I will post the full list of fixes when i can be sure it is final. Some day the crazy times will end and I’ll be able to spend more time with you beautiful people again. Right now the above things take priority, I hope you understand. Back soon.
I’ll post the list of fixes and updates in here. The patch wont be out this week unfortunately as we need to test it thoroughly and make sure it does more good than bad. I’m sure you understand.

Seb Downie - Producer - Guerrilla Games

Znaci bice pach relativno brzo! Nice!

Samo da su totalno izbacili aim-assist i naravno glitch, ali bi mnogo dobro bilo da su malo balansirali MP, recimo postavljanje spawn pointa, da ne mozes u tudjem dvoristu da ih postavljas, ili mnogo blizu objektiva.. mada vecina se slusa, a vecini na Killzone forumu je komentar na sve predloge "STFU, it's perfect !111!!eleven!"

Evo slika svih neprijatelja koji se susrecu u kampanji (osim Radeca i "Heavy"-ja)

68699x.jpg

Ne mogu reci da ih se svih secam u prvom prolazu, nisu bili bas druzeljubivi pa nisam stigao detaljno da ih osmotrim..

Jel onaj Elite Shock Trooper mozda zensko? :)
Inace potpuno se slazem da bi trebalo izbalansirati malo neke stvari u MP, obavezno to sto si ti rekao sa spawn pointima, ali i turrete i sl, npr. igrao ja manju mapu nedavno masa njih izabralo da budu engeneer, toliko je bilo turreta po mapi, da sam zaboravio sta su ciljevi, vec morao samo protiv njih da se borim!

@ Marko

I to naravno, generalno mora se malo spustiti lopta, da tako kazem, da mozes da budes ziv duze od 10 sekundi..

Poslednja izmena:
Mene igra impresionira, kao da ucestvujem u filmu. svaka cast developerima

to i jeste najveci uspeh, napraviti igru u kojoj se ti oces kao da si tamo. tu su meni farcry i crysis najbolji, ali i KZ 2 je extra, voleo bi da vidim film KZ, ali sa pravim reziserom i dobrim budzetom!

^
Vec vidim Uwe Boll-a kako pravi film :D

Ja josh nisam zavrshio kampanju. Chim sam pocheo da peglam MP, zabatalio sam i nikako da se vratim kampanji. Izgleda da cu je dokrajchiti tek kada mi istekne net :D

Nazad
Vrh Dno