Šta je novo?

Killzone 2

Drzao sam dugme par sekundi ali nije reagovao PS3, jel to master reset ili nesto drugo? Skroz se ubaguje, sta god da stisnem na joypadu/konzoli nista se ne desava...

Da, i meni se par puta desilo da mi se konzola skroz na skroz zabaguje, ne reaguje ni jedno dugme na dzojpedu, onda je ugasim od. resetujem na ono power dugme, samo shto mora da se drzi malo duze, nekada i vishe od 4-5 sekundi.

Jesi ti na kraju primetio ovo/testirao u SP-u? ... Ali u SP-u ne primecujem ama bas nikakav aim-assist, nikakav.

ustvari..

jos u prvom prelasku igre, u prvom nivou (i to bas u delu koji je bio u demou) meni se ucinilo da sam primetio aim assist. nisan mi je bio jako blizu hg-a i kad sam zumirao ucinilo mi se da mi je cimnuo nisan milimetar prema meti tj tacno na nju. e sad, posto mi je nisan obicno daleko od mete kad stisnem zoom, nigde osim tu nisam primetio.

Ja nisam primjetio aim assist u kampanji! Ostadose mi jos dva nivoa mislim! :)

ljudi to je sasvim normalno, nepostoji nijedna masina koja nece zakucati kad se guraju nove granice tehnologije. imam ps3 od 2007 i sto puta je zakucao do sad, cak i kad sam bio u network browser u, u nekom od ranijih sistem update a. al to nije znak za panicenje, prosto drzati dugme za on i off pored zeleno-crveno i plave lampice (kad je disk unutra) i sony ce uraditi svoje posle par sekundi i par pistucih zvukova ce se ugasiti! i onda ajmo jovo nanovo :whip:

Zavisi dosta i od igre.

Uncharted mi nikada nije zablokirao konzolu, dok je Fallout 3 to redovno radio...

@witchge dobra bila ona partina online od maloprije! :)

Ja nisam primjetio aim assist u kampanji! Ostadose mi jos dva nivoa mislim! :)

da ponovim, od 2 prelaska igre, aim assist sam primetio (tj tad sam mislio da mi se ucinilo ali ocigledno nije) na jednom mestu kad mi je nisan bio jako blizu mete pre zuma. zum je samo minimalno mrdnuo nisan i postavio ga tacno gde treba. posto mi generalno nisan nikad pre zuma nije bas bas blizu mete, naravno da to minimalno asistiranje necu da primetim.

Poslednja izmena:
Meni do sada ni jedna igra nije zabagovala konzolu, samo dok blejim na netu, a za to vreme slusham ziku i skidam neshto :D

uuu... bilo je bas zestoko! mnogo bolje nego kad igra puno ljudi

Definitivno, igrao sam onu mapu sa 32 igraca... Katastrofa!
Vjerovatno si primjetio da smo vecinu vremena igrali nas troje protiv njih 5!
Dobro smo ih namucili, ma i vise od toga! Jos da smo mogli da pricamo, gdje bi nam bio kraj! :D
A ja prvi put igrao sa generalima, tako da me je u prva dva susreta izludio onaj sto se pretvara da je nas! Ali kasnije sam mu dolazio glave! :D

Definitivno, igrao sam onu mapu sa 32 igraca... Katastrofa!
Vjerovatno si primjetio da smo vecinu vremena igrali nas troje protiv njih 5!
Dobro smo ih namucili, ma i vise od toga! Jos da smo mogli da pricamo, gdje bi nam bio kraj! :D
A ja prvi put igrao sa generalima, tako da me je u prva dva susreta izludio onaj sto se pretvara da je nas! Ali kasnije sam mu dolazio glave! :D

ma imam ja blueth headseat sto sam dobio uz warhawka al ga nikad nekoristim kad igram neobavezno, a i cini mi se da je ekipa protiv koje smo igrali ima daleko vise iskurtva kao tim

Definitivno! Moj headset je na putu iz Engleske :)
Moramo ono negdje ponoviti!

... a i cini mi se da je ekipa protiv koje smo igrali ima daleko vise iskurtva kao tim
Ili je imala upravo to što vi niste: glasovnu komunikaciju.

Ne shvatam što je ne koristite ... za mene je TeamSpeak "zakon" u MP igrama. Glasovna komunikacija daje neverovatnu prednost nad protivnikom (ako on ne koristi istu) tj. diže igru na mnogo viši (kvalitetniji) nivo (govorim o mapama koje iole imaju taktičku širinu ali je koristan koliko-toliko čak i na manjim mapama). Jedino nema nikakvog smisla na malim mapama, na kojima se ne zna ko koga i odakle.

Poslednja izmena:
Ova dvojica iznad :)

Pa koristicu kada mi stigne headset! :)

Jel ima informacija kada ce patcha za ovaj auto-aim exploit? Ne mogu vise da igram sa botovima... ;)

I mene zanima isto, ne mogu vishe da igram CoD4 :D

Verovatno nije jednostavna stvar za ispravljanje, ili rade na jos necemu pa cekaju da sve zajedno stave u jedan patch.

Tako je to na zapadu...
E sad, zanimljiv tekst i sve je to u redu, ali i ja se nekada uplasim Helgasta, a ne dijete od tri godine, da li je to razlog za povlacenje citave serije plakata...
Jesu Helgasti jako impresivni, ali i ja sam se pitao zasto na kutiji nema ISA ekipe, zar ne bismo trebali za njih da navijamo? :)

Tako je to na zapadu...
E sad, zanimljiv tekst i sve je to u redu, ali i ja se nekada uplasim Helgasta, a ne dijete od tri godine, da li je to razlog za povlacenje citave serije plakata...
Jesu Helgasti jako impresivni, ali i ja sam se pitao zasto na kutiji nema ISA ekipe, zar ne bismo trebali za njih da navijamo? :)

Ma bre Helgast rulez:banana:, mi ih ovde tajno obožavamo i nadamo se da će sledeći kz biti iz ugla Helgan ratnika a ne ovih ISA glodara:-devil-:

Nazad
Vrh Dno