- Učlanjen(a)
- 07.03.2009
- Poena
- 169
Nadam se da ga ne gasis pozadi na prekidac kad zablokira?![]()
Jer neki problem ako se ugasis pozadi kad se zapuca?
Nadam se da ga ne gasis pozadi na prekidac kad zablokira?![]()
Jer neki problem ako se ugasis pozadi kad se zapuca?
Ne mora tako, uvek mozes da uradish "master reset".Ja sam morao tako, nije moglo drugacije...
Jesi ti na kraju primetio ovo/testirao u SP-u? ... Ali u SP-u ne primecujem ama bas nikakav aim-assist, nikakav.
Ja nisam primjetio aim assist u kampanji! Ostadose mi jos dva nivoa mislim!![]()
@witchge dobra bila ona partina online od maloprije!![]()
uuu... bilo je bas zestoko! mnogo bolje nego kad igra puno ljudi
Definitivno, igrao sam onu mapu sa 32 igraca... Katastrofa!
Vjerovatno si primjetio da smo vecinu vremena igrali nas troje protiv njih 5!
Dobro smo ih namucili, ma i vise od toga! Jos da smo mogli da pricamo, gdje bi nam bio kraj!
A ja prvi put igrao sa generalima, tako da me je u prva dva susreta izludio onaj sto se pretvara da je nas! Ali kasnije sam mu dolazio glave!![]()
Ili je imala upravo to što vi niste: glasovnu komunikaciju.... a i cini mi se da je ekipa protiv koje smo igrali ima daleko vise iskurtva kao tim
Tako je to na zapadu...
E sad, zanimljiv tekst i sve je to u redu, ali i ja se nekada uplasim Helgasta, a ne dijete od tri godine, da li je to razlog za povlacenje citave serije plakata...
Jesu Helgasti jako impresivni, ali i ja sam se pitao zasto na kutiji nema ISA ekipe, zar ne bismo trebali za njih da navijamo?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari