Šta je novo?

Killzone 2

Tesko da bi napravili dobar film, posto do sada im to ni sa jednom igrom nije uspelo, tako da je bolje da ne pokusavaju.

A Far Cry i Crysis imaju odlicnu grafiku, ali po meni ne mogu da pridju killzonu sto se atmosfere tice.

Biti ću iskren, sinoć sam pokušavao da izvedem onaj auto aim zahvat i nema šanse. Sve što sam uspeo je da izginem više puta nego inače, da se iznerviram, i da sebi smanjim % pogodaka.

Pa to i nije namenjeno ocigledno onima koji znaju da igraju ;)

Autoaim exploit se uglavnom izvodi sa kontrolerima koji imaju autofire/rapid fire funkciju

Kako sta je, pa oni padovi koji imaju funkciju da odredjeni taster uljucis auto-fire (ti samo pretisnes a on sam puca ispekidano).
Meni stize KZ2 od lika supervideoigre.com za 4000 din
Ko hoce, evo covek prodaje za istu cenu:
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=193965
Sorry za off ;)

Poslednja izmena:
Evo i ja zavrsio kampanju na trooper nivou. Utisci: Super igra, AI sjajan, prava atmosfera rata... Poneki nivoi pogotovo zadnji su toliko frustrirajuci da je to nevidjeno, eto to je mana koju sam nasao za sada, a i sto se tice skupljanja intela i to, ja uopste nisam imao vremena nigde da pogledam koliko je igra nabijena akcijom, a kamoli da trazim helghast znakove i intel... Onaj radec me zaklao vise desetina puta, a o onome pre radeca da i ne pricam, naspram ostatka igre na ovom nivou tezine, poslednji nivo je pretezak.

Pre nego sto izadjem iz igre uvek odgledam credits koji je fenomenalno odradjen uz onu extra muziku :)
Zna li neko da li moze da se nadje originalan soundtrack, ja trazio i nisam nista nasao :(

Meni uopste, cak su mi poslednji nivo kao i Radek bili dosta laksi od nekih drugih sekcija..

Credits video je uradjen bolesno dobro.

Jeste da je to potpuno nevazno, ali su se stvarno potrudili oko toga. Opusteno moze da prodje i u nekom AAA filmu...

posto igram na veteran nivou napredujem bolno sporo...
Najbolji momenat do sada je kada sam izasao u ono selo u wastelandu... izgubio sam 15 minuta setajuci unaokolo. Dizajn je apsolutno fenomenalan... onako treba da izgleda jedna horor igra a ne pucacina!
Najgori momenat za sada je sto nisam mogao da se popnem na vrh onog nosaca antene i pogledam u beskrajan wasteland... propustena sansa za epski pejzaz.

Ma gde laksi? Vrtim se tamo ko balerina sat vremena, dobio vrtoglavicu, a lik me kolje i ne pusta. :p

Ma kako su ga ovde proklinjali, Radek je malo dete.. cim se
teleportuje odma se okreces za 180 i prangijas, mene je jednom samo ubo :) Dosta je teze pobediti njegovu armiju na pocetku tog dela, nego njega
.

Poslednja izmena:
sad cu da igram KZ pijan !!!! :))))))))))))))))))

Ovo sam nasao na forumu killzone.com sajta! Neki lik je provalio da dvojica varaju, otisao u mod posmatranja i uhvatio jednog kako stoji u zidu, gdje ga niko ne vidi, a on gadja kao sretan, pogledajte sami...!

Prilozi

• Cheater1.jpg
    Cheater1.jpg
    221.1 KB · Pregleda: 72
  • Cheater2.jpg
    Cheater2.jpg
    178.9 KB · Pregleda: 88
  • cheater3.jpg
    cheater3.jpg
    180.8 KB · Pregleda: 87
E mashala, nabavio sam i ja KZ2 ali mi stize tek u sredu-cetvrtak. Tamo za vikend sam online, cisto da probam kako to sve ide ;)

kakav je extra trip igrati KZ 2 online cirke! morate to probati! :) :) :)
sav sam bio slow motion!

Covek izmislio novi sport, Alcohol+Killzone2 :D
Steta sto ne pijem alc, inace bih probao :p

Gde moze najpovoljnije da se nabavi taj PS3 oficijelni headset? Evo nesto gledam na ShopTo-u ali nemaju na lageru...:S:

Pa da trenutno nemaju, ali imas na dvd.co.uk socom bundle za 35 funti (ja sam narucio), nazalost ni tamo nema samo headset...

Da video sam tamo, imaju US verziju ali me zanima da li je region locked, valjda nije...?

pa sacekaj par dana dobice na shopto, negde neces naci jeftinije, od kako je izasao KZ 2 planuli su im headsetovi :)
posle kad si otisao onda sam upalio headset pa sam im podrigivao, neki spancima, a odrao sam ih, samo ih cujes kako brbljaju nesto, osecam da su me psovali zesce! :)

pa sacekaj par dana dobice na shopto, negde neces naci jeftinije, od kako je izasao KZ 2 planuli su im headsetovi :)
posle kad si otisao onda sam upalio headset pa sam im podrigivao, neki spancima, a odrao sam ih, samo ih cujes kako brbljaju nesto, osecam da su me psovali zesce! :)

Cenim da se psovka na svakom jeziku lako prepozna :)

Samo je poenta da akcentuješ psovku adekvatno...

Skoro sam izginuo, i to me neki Syma-serbia izrokao... Ijao, ala se iznenadio kad je čuo "pa nabijem te na *****"...
:D

Vrh Dno