Tolstojevskii
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.03.2009
- Poena
- 319
Naravno, ima i toga 
Ljudi jedno pitanje?Imam u ponudi da kupim killzone 2 bez orginalne knjizice i valjda orginal kutije, pa me interesuje je li to sigurno ispravna ful verzija ili joj nesto fali ne kapiram u cemu je poenta.
Ljudi jedno pitanje?Imam u ponudi da kupim killzone 2 bez orginalne knjizice i valjda orginal kutije, pa me interesuje je li to sigurno ispravna ful verzija ili joj nesto fali ne kapiram u cemu je poenta.
Tip mi kaze da sigurno radi da je to neka verzija kako rece da se zove zaboravih tako da sad ne znam sta da radim.
Tip mi kaze da sigurno radi da je to neka verzija kako rece da se zove zaboravih tako da sad ne znam sta da radim.
Evo tip mi kaze da je juce osvojio na fifa turniru kao nagradu i da je zapakovana te da ce da je otvori da proba. Ako je stvarno tako mislim da je ok sta vi mislite o tome? Po prici mi deluje ok al ko ce ga znati.
Samo da ga ovaj ne napravi http://en.wikipedia.org/wiki/Uwe_Boll :d:dNacuo sam da ce mozda napraviti CG film, koji bi ispratio sva ta desavanja oko ISA i Helghastsa, to bi bilo *ebeno..
Ne zelim da reklamiram vec samo da uputim one koje jos nisu nabavili Killzone 2...Upravo sam dobio obavestenje od svog dealer-a, tj. moguce da je i vas dealer, Killzone 2 Limited Edition ima da se kupi za 4k, sad dalje na PM ako neko zeli da zna koji je dealer u pitanju!
Ne treba nam vise shopto!:d,)
P.S. ipak necu cekati dok ne nabavim LCD jer ovakva ponuda se ne propusta, pa makar igrao na CRT-u!![]()
Ponuda je stvarno odlicna, samo nervira ta neprakticna metalna kutija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari