nema logike. video sam to, meni u tom slucaju fale jos 2 misije (ako se dobro secam).. ali pise mi da sam presao 32% u samoj igrici™. ja sam mislio da ce imati tipa 22 misije (okvirno sracunao po procentima i predjenim nivoima), a ne ni celih 10. trenutno mi je vreme 5h:40m, jos 2 misije i bice ispod 10 sati sigruno.. to je onda stvarno prekratko..
Koliko sam ja citao po review-ima, trajanje single player-a je 6-8 sati otprilike!
Koliko sam ja citao po review-ima, trajanje single player-a je 6-8 sati otprilike!
Ne verujem...gomila ljudi vec/skoro preslo Killzone 2!
Ja cu sad na hard da zavrsim, onda na elite, pa na easy da pokupim trofeje.![]()
da pokupim trofeje.![]()
Jedino cu tesko da uzmem onaj za weekly rank #4.
Za to moras da budes u najboljih 20.000 igraca jedne nedelje. A to ce biti ogroman problem ako se igra bude dobro prodala.
Ni jedno ni drugo...
Cvejić slika svoju devojku u kabini dok proba kupaći kostim (slika je u ogledalu).
Aparat je SONY DSCF-717.
Ni jedno ni drugo...
Cvejić slika svoju devojku u kabini dok proba kupaći kostim (slika je u ogledalu).
Aparat je SONY DSCF-717.
Ni jedno ni drugo...
Aparat je SONY DSCF-717.
Nije za maloletne.
![]()
Dokaži!
Mozesh da ga zovesh kako hocesh, ali ne mogu bash za 2 dana fpsa na joypadu da budem chak noris, ali brzo uchim, i kao shto rekoh, taktika ce ovde biti pola igre, a u CSu sam master
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari