Ej Bane, iznajmicu te za home security. Znaci, samo ako osetim da se neki banditi priblizavaju mojoj gajbi, ukljucim Killzone 2, tacnije deo u Killzone-u 2 koji te nervira, i pustim te sa lanca i mogu da budem siguran da cu mirno da spavam 
Ma sve može da se pređe, ali postavlja se pitanje smislaKolko god da je tesko, energija ti se regenerise (predpostavljam da je tako i na elite nivou). Kladim se da moze da se opusteno predje uz malo vise muvanja i stekanja. Pa kada sam presao Far Cry na realistic nivou tezine koji na najlaksem nivou ume da bude tezak pri kraju (podsecam, igra se na checkpointe, nema quicksave-a), a na realistic je situacija da kada te pogledaju skoro da si mrtav, onda se i ovo verovatno moze preci uz malo ili malo vise vestine.
Haha, otprilikeEj Bane, iznajmicu te za home security. Znaci, samo ako osetim da se neki banditi priblizavaju mojoj gajbi, ukljucim Killzone 2, tacnije deo u Killzone-u 2 koji te nervira, i pustim te sa lanca i mogu da budem siguran da cu mirno da spavam![]()
Slazem se. Samo je lepa opklada bila u pitanju, pa je za mene i te kako imalo i motiva i smisla :whip:Ma sve može da se pređe, ali postavlja se pitanje smisla. Kada se poveća gubljenje živaca i vremena, a smanji nivo zabave, onda se i smisao na kraju gubi
.
Nikad nisam mogo da odolim spoilerima! :S:![]()
Ovaj Killzone upropastava zivote.
Ja danas uzeo opravdanje za 2 dana, taman da ga zavrsim. :d
Sad i goran naceo komsiju, a Bane demolirao stan. :d
Neces valjda na Easy?![]()
ti si očigledno lepo koristio rika, pošto mene iznervirao u startu i nisam obraćao pažnju na njega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari