Šta je novo?

Killzone 2

Killzone2pc2.jpg

Killzone2pc3.jpg

Killzone2pc1.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Lose mu je odradio oci, izgleda kao da je tuzan :(

Uh vi koliko je nafaliste i popaliste mene da sam se napalio na igricu samo citajuci vase postove ko mladi majmun,jedva cekam da malo pripuskaram.I sto najvise volim ubacis disk i igras nema stelovanja i raznih *******cija.

Ovde je uvek najbolji marketing za igre. Menu su tako popalili za LBP, a sad i za ovo. :D

Poslednja izmena:
Ovde je uvek najbolji marketing za igre. Menu su tako popalili za LBP, a sad i za ovo. :D

Ja sam pisao i o negativnim stvarima koje je LBP imao. Treba uvek biti realan, ili bar prati kako ko piše pa ćeš znati ko samo hvali a ko piše sve:D.

Elem, dobar je KillZone 2, iz prostog razloga - nije izašlo u poslednje vreme ništa slično na igračkim platformama. Tako da, ako se želi dobar šuter izbor se sam nameće. Da ne bi ostalo samo na tome, ima igra svog kvaliteta i bez usporedbe sa drugim igrama ili siromaštvom ponude. Daću svoj konačni sud kad pređem celu, ipak:).

izgino sam tu par puta, ali nije tolko tesko za takvu reakciju :) .. prvo pobijes one koji te napadaju (morao sam jednom da se povucem skroz iza vagona kolko ih je doslo).. kad prestanu da nadolaze, imas rocket launcher i udri po tenku.

Killzone 2 tema sa spoilerima

OVDE

Ova tema će sada na prethodnim stranicama u pojedinim deovima možda da bude nekom čudna, jer su iz nje "isečeni" postovi i prebačeni u drugu.

Ako vidite još neki spoiler, javite moderatorima na ovo
report.gif
dugme.

Hvala.

OK. Ubuduće ne morate da pišete sa spoilerima, kako bi svima nama bilo lakše za pisanje i čitanje... razdvojene su 2 teme. Jedna za one koji se igraju i hoće da znaju šta se dešava, drugi koji žele da se sačuvaju dok im igra ne stigne.

Poslednja izmena:
Šta kažete na misiju kad ste u Mechu? U početku mi malo bila glupa, ali mi se posle još i dopala... čini mi se najbolja gde si u nečemu, odnosno gde nisi pešadija (doduše, istina i nema ih baš mnogo :))...

Ta misija mi je bila osvezenje posle onih borbi u Cruiseru, ali nista posebno sto bih izdvojio iz ostatka igre.
One misije u sredini igre su mi se, ipak, najvise svidele.

Šta kažete na misiju kad ste u Mechu? U početku mi malo bila glupa, ali mi se posle još i dopala... čini mi se najbolja gde si u nečemu, odnosno gde nisi pešadija (doduše, istina i nema ih baš mnogo :))...

ja generalno ne volim te misije kad vozis nesto i pucas (i takvi nivoi su mi uvek najslabiji deo igre (sto vazi i za uncharted kad si u dzipu ili skuteru)), ali ko sto si reko, bilo izuzetno glupo kad je poceo nivo a zvrsilo se tako sto mi bilo krivo kad sam izaso iz mech-a :)

Ta misija mi je bila osvezenje posle onih borbi u Cruiseru

pa ja bas mislim da posto je krenulo izuzetno ofanzivno, odma te baca u vatru, da su te dve misije, evakuacija i mech mali predah pred zadnji nivo koji je mnoogo intenzivniji i zaje.aniji od svih do tad..

Trofej za skenjanog Arc Troopera za manje od minut i po. Roknut za 10 sekundi. Granata pod noge i iz bliza ceo okvir u leđa i ćao.

Okaci drugi negde drugde, ja ga barem ne vidim, a ovaj prvi sam ja kacio davno :)

Jel neko od vas sto imate full verziju primetio osetno brzhu reakciju na komande pucanja? Navodno u Demo-u postoji odredjeni lag (pogledati spojler), koji ja ne izvaljujem, barem ne ovako kako se cini na ovom Gif-u... Kazu da u full verziji nema tog "problema"..

e06738.gif

Poslednja izmena:
***, po 100. put, demo = final build. Kontrole i sve ostalo su potpuno iste.
Previse blejis na tim stranim forumima, tamo 80% clanova cine trolovi. Koliko se secam, kada su neki noliferi merili, lag je bio 100ms, koliko ima i Halo i ostale igre, a to je potpuno neprimetno.

Jel neko od vas sto imate full verziju primetio osetno brzhu reakciju na komande pucanja? Navodno u Demo-u postoji odredjeni lag (pogledati spojler), koji ja ne izvaljujem, barem ne ovako kako se cini na ovom Gif-u... Kazu da u full verziji nema tog "problema"..

e06738.gif

Ja ništa nevidim:) Možda zato što nisam vidovit u gifove:d

***, po 100. put, demo = final build. Kontrole i sve ostalo su potpuno iste.
Previse blejis na tim stranim forumima, tamo 80% clanova cine trolovi. Koliko se secam, kada su neki noliferi merili, lag je bio 100ms, koliko ima i Halo i ostale igre, a to je potpuno neprimetno.

Ma ok, ja licno to definitivno ne primecujem, ne vidim razliku u odnosu na betu, nego se Seb Downie (programer) javio da ipak ima razlike izmedju demo-a i full verzije i ne zna kako im se to desilo, itd..

Mozda ima neke razlike u grafici, ali ja to nisam primetio.
BTW Ja mislim da je Seb zaduzen za QA, tj. da nema veze sa programiranjem.

Poslednja izmena:
Kako god, svakako nije ovako kao na gifu...
Sta ti grujo ne vidis, kao ne vidis gif?

Kako god, svakako nije ovako kao na gifu...
Sta ti grujo ne vidis, kao ne vidis gif?

Vidim gif ali neprimećujem tu mikroskopsku razliku:)
Mislim nemogu ništa da kažem da je bolje ili lošije,ja sam ti samo za rokaj do cilja i negledaj nigde sem u neprijatelja dok nevidiš da se nediže više:D

To je neko snimao, pa isekao tu jednu sekundu.
Pogledaj bolje, na prvom frameu lik pritiska dugme, a onda sklanja prst, da bi nakon 18 framea pistolj zapucao.
To je navodni dokaz, ali to, ako uopste postoji lag, se ne primecuje tokom igre.

Ladno sam uspeo da se zaglavim, ili je to neki bag. U Tharsis Rafinery sam tamo gde su me napadali oni leteci smaraci, i tu ih skenjam strujom, a onda dolazim do neke platforme i tu je veliki lift. Postoji dugme, ali jednostavno se nishta ne deshava kad stisnem. Prvi put kad sam bio tu, lifta nije ni bilo, a sledeci put kad sam ucitao poziciju, tu je, ali ne funkcionishe, da li je moguce da je bag...

Poslednja izmena:
Trofej za skenjanog Arc Troopera za manje od minut i po. Roknut za 10 sekundi. Granata pod noge i iz bliza ceo okvir u leđa i ćao.
Kad nosiš onaj ručni mitraljez možeš za to vreme i bez bombe.... :)

ja generalno ne volim te misije kad vozis nesto i pucas (i takvi nivoi su mi uvek najslabiji deo igre (sto vazi i za uncharted kad si u dzipu ili skuteru)), ali ko sto si reko, bilo izuzetno glupo kad je poceo nivo a zvrsilo se tako sto mi bilo krivo kad sam izaso iz mech-a :)
i meni je bilo ono u unchartedu bez veze... a ova mech misija mi je sasvim ok... recimo ono kad pucaš PVO je... nepotrebno :)

Ladno sam uspeo da se zaglavim, ili je to neki bag. U Tharsis Rafinery sam tamo gde su me napadali oni leteci smaraci, i tu ih skenjam strujom, a onda dolazim do neke platforme i tu je veliki lift. Postoji dugme, ali jednostavno se nishta ne deshava kad stisnem. Prvi put kad sam bio tu, lifta nije ni bilo, a sledeci put kad sam ucitao poziciju, tu je, ali ne funkcionishe, da li je moguce da je bag...

Pritisni gornju strelicu, ona ti pokazuje sta treba da radis.

Vrh Dno