Ej Bane, iznajmicu te za home security. Znaci, samo ako osetim da se neki banditi priblizavaju mojoj gajbi, ukljucim Killzone 2, tacnije deo u Killzone-u 2 koji te nervira, i pustim te sa lanca i mogu da budem siguran da cu mirno da spavam 😀
Ma sve može da se pređe, ali postavlja se pitanje smisla 🙂. Kada se poveća gubljenje živaca i vremena, a smanji nivo zabave, onda se i smisao na kraju gubi 🙂.Kolko god da je tesko, energija ti se regenerise (predpostavljam da je tako i na elite nivou). Kladim se da moze da se opusteno predje uz malo vise muvanja i stekanja. Pa kada sam presao Far Cry na realistic nivou tezine koji na najlaksem nivou ume da bude tezak pri kraju (podsecam, igra se na checkpointe, nema quicksave-a), a na realistic je situacija da kada te pogledaju skoro da si mrtav, onda se i ovo verovatno moze preci uz malo ili malo vise vestine.
Haha, otprilike 🙂... u trenutku sam se transformisao 😀Ej Bane, iznajmicu te za home security. Znaci, samo ako osetim da se neki banditi priblizavaju mojoj gajbi, ukljucim Killzone 2, tacnije deo u Killzone-u 2 koji te nervira, i pustim te sa lanca i mogu da budem siguran da cu mirno da spavam 😀
Slazem se. Samo je lepa opklada bila u pitanju, pa je za mene i te kako imalo i motiva i smisla :whip:Ma sve može da se pređe, ali postavlja se pitanje smisla 🙂. Kada se poveća gubljenje živaca i vremena, a smanji nivo zabave, onda se i smisao na kraju gubi 🙂.
Nikad nisam mogo da odolim spoilerima! :S: 😀
Ovaj Killzone upropastava zivote. 😀
Ja danas uzeo opravdanje za 2 dana, taman da ga zavrsim. :d
Sad i goran naceo komsiju, a Bane demolirao stan. :d
Neces valjda na Easy? 🙂
ti si očigledno lepo koristio rika, pošto mene iznervirao u startu i nisam obraćao pažnju na njega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari