Šta je novo?

Killzone 2

nema logike. video sam to, meni u tom slucaju fale jos 2 misije (ako se dobro secam).. ali pise mi da sam presao 32% u samoj igrici™. ja sam mislio da ce imati tipa 22 misije (okvirno sracunao po procentima i predjenim nivoima), a ne ni celih 10. trenutno mi je vreme 5h:40m, jos 2 misije i bice ispod 10 sati sigruno.. to je onda stvarno prekratko..

Koliko sam ja citao po review-ima, trajanje single player-a je 6-8 sati otprilike!

Ne verujem...gomila ljudi vec/skoro preslo Killzone 2!

Ja cu sad na hard da zavrsim, onda na elite, pa na easy da pokupim trofeje. :)

Brateeeeeee...
Igraces na 10x manjem nivou tezine, kako bi uzeo dodatne trofeje.
Koja ti je satisfakcija posedovanja tih trofeja ?!?

Mada...
Bio sam i ja nekad mlad :D :p, pa sam pretrazivao svaki moguci kubni metar Tomb Raider-a 1 (a bogami i 2. i 3. dela), kako bih sakupio sve secrets-e (bronzani, srebrni i zlatni za svaki nivo), jos je ludje sto ti secrets-i nisu nista otkljucavali, samo dobijes statistiku na kraju igre, i to ti je to :D.

Ikonice su gotivne, hocu da mi ostanu kao uspomene. :D
Mada, ne pada mi na pamet da jurim intel i onaj trofej vezan za unistavanje znakova, ne da mi se da pretrazujem nivoe i trazim te stvari.

Poslednja izmena:
Zato cu i da igram na easy. :)
To cu opusteno da uzmem.

Jedino cu tesko da uzmem onaj za weekly rank #4.
Za to moras da budes u najboljih 20.000 igraca jedne nedelje. A to ce biti ogroman problem ako se igra bude dobro prodala.

Poslednja izmena:
Kapiram da je Easy za casuale.
Znaci, nema tu neke filozofije. Drzis se zaklona i skidas jednog po jednog. Mene mnogo vise Elite brine.

Ma, ne bi meni bila meni frka da sam ja na raspustu, pa da uzmem kao manijak da igram Killzone 2 (kao sto Lozac igra LFS :D) tu prvu nedelju i da uzmem taj trofej, ali imam i drugih obaveza pored Killzonea 2.
Kapiram da ce do Uskrsa biti prodato bar 5 miliona kopija, a onda mogu da se slikam sa Weekly Rank #4.

Šta mislite, jel Cvejić na avataru podešava DSLR ili repetira snajper?

Ni jedno ni drugo...
Cvejić slika svoju devojku u kabini dok proba kupaći kostim (slika je u ogledalu).
Aparat je SONY DSCF-717.

Posto me mrzi sad da kopam ovde, a video sam na stranim forumima dosta kukanja na temu laga koji se javlja u kontrolama (pola sekunde kasnjenja ili tako nesto u pucanju i pomeranju pecurki), a ima i nekih youtube klipova sa dokazima o lagu, koliko je to zaista lag po vama koji ste igrali demo i review verziju, a koliko jednostavno nacin izvodjenja igre na koji se naviknes i sve je kul? Takodje sam cuo da spomenuti lag nije bio prisutan u beti? Sta je sad ovde istina i sta mozete da mi kazete na ovu temu?

Zaboravi na taj lag, to su neki nesrecnici pravili video klipove, jer nisu vise imali o cemu da pisu (flameuju).
O tih pola sekunde laga nema nikakvog govora.
A ovo u vezi bete, u beti nije bilo akceleracije, koja je implementirana kako bi se docarala tezina oruzja i njihova inercija.

pazi vako, 10 ljudi je besplatno dobilo igru. Ajd da smo je platili po 50€ pa da branimo trošak, ovako i da hoću, ja ne mogu manu da nađem. Upravo dobih trofeje za 15 headshotova snajperom i za skinute šlemove...

inače, snajper sa sixaxisom.... FTW!!!!

Kimi bre, kad pre zadnji nivo? :) Igrao si na normal, koliko ti je vremena trebalo do poslednjeg nivoa i da li savetujes da igram mozda na vecoj tezini? Obrati paznju da imam iskustva u pucanju sa padom samo preko Uncharteda (jednom presao) i KZ2 bete.. :)

au moram još jednom da konstatujem kako arctrooperi (butan masteri :D) imaju bolestan zvuk baš se onako naježiš ko čovek :D

inače, vrhunski trofej, kill acrtrooper within 1 minute 30 seconds :) to kad sam dobio eksplodirao sam zajedno s njim, ali drugi put sam ga ubio gotovo za 20 sekundi :)

Mozesh da ga zovesh kako hocesh, ali ne mogu bash za 2 dana fpsa na joypadu da budem chak noris :), ali brzo uchim, i kao shto rekoh, taktika ce ovde biti pola igre, a u CSu sam master :)

Koje si kontrole izabrao za single, bas me zanima?

Inace, sa Killzone-om sam definitivno ponovo doziveo da me igra prosto tera da idem dalje. Ne pamtim kad mi se to poslednji put desilo. Vrlo cesto u igrama jedva cekam da se neki deo zavrsi (sto znaci da mi je dosadno), a ovde to nijednom nisam doziveo.

I da, arctrooperi stvarno predobro zvuce:)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno