Šta je novo?

Killzone 2

Takođe, isto mi je rečeno. Ovo nije Press-kit revizija, ovo je Review revizija. Tako da bi trebalo da sve bez problema radi.

Eno reklamica za Killzone 2 u ComTrade shopovima 25.02.!

Gif strajks agen...

maw2nt.gif

Raćo nemoj da unosiš paniku:mad:

A taman sam pogodbu od 72 device hteo da spustim na 36 :D

Nego evo pojavi se i prva žeMska u igri :D Šta mislite koliko će vremena trebati da se pojave undeadovi ? :D

Oduševljava me kad se krijes iza nekog trošnog zida ili tako nešto i oni prangijaju po tebi kako se diže prašina i ništa ne vidiš :)...

Nego, da l je moguće, rushujem ja pištoljem na jednog što gađa sa RPG i pogodim ga onako sa strane u leđ i obojica odletesmo u vazduh... da l je moguće da su i to uradili, da mu kao rakete na leđima koje čuva za posle :D eksplodiraju, ili je on u trenutku u stvari ispalio u mene raketu koju nisam ni video :)...

Kad god ukljucim sony i vidim da svi igraju Killzone 2 nije mi dobro.:d
Ko zna kad cu ja dobiti sa shopto...

Kako to da pola vas igra Killzone???

Mrzi me da citam zadnjih 10 stranica s obzirom da par dana nisam pregledao forum!

Prodali dushu :-devil-:, za neku tamo pucachinu :zgran:.

Filipenko, zbog tebe nece da se proda ni 5 kopija igre u Srbiji. :D

Mada ta kombinacija koju je filipenko odradio meni uopste nije jasna. Otkud osam igrica za jednu redakciju?

Koja je razlika izmedju Killzone 2 - Limited Edition Collector's Box i Killzone 2?

U kutiji i omotu...

Znaci review verzija koja ce da radi online?
Ajde ovako onda, Switch, idi na moj profil i uradi Compare trophies.
Ako ih budes video, onda ovo nije Press Kit i onda ce ovo verovatno da radi.

Ok, super onda. :)
Inace, ostale su mi jos 3 misije, a kampanja postaje progesivno bolja svakom misijom. :D:D:D
BTW Jel' dobio neko trofej za 500 ubijenih Helghasta?

Poslednja izmena:
Pogledas listu trofeja. Nakon svake misije dobijes trofej za zavrsenu misiju. Pogledas one koje nisi dobio i znas koliko ti je misija ostalo.

edit:
Goran me preduhitrio...

Poslednja izmena:
nema logike. video sam to, meni u tom slucaju fale jos 2 misije (ako se dobro secam).. ali pise mi da sam presao 32% u samoj igrici™. ja sam mislio da ce imati tipa 22 misije (okvirno sracunao po procentima i predjenim nivoima), a ne ni celih 10. trenutno mi je vreme 5h:40m, jos 2 misije i bice ispod 10 sati sigruno.. to je onda stvarno prekratko..

Nazad
Vrh Dno