Šta je novo?

Killzone 2

Hoce li da padne i osnivanje klana i ostalo sto sledi uz to? :d

Hoce li da padne i osnivanje klana i ostalo sto sledi uz to? :d

Sta ste bre navalili na to, ljudi se josh nisu ni navikli na komande :) Ja u zivotu nisam ozbiljno igrao fps na konzoli, treba vremena da se naviknem, taman dok ne krene MP, a onda cemo lako napraviti ekipe :)

Sta ste bre navalili na to, ljudi se josh nisu ni navikli na komande :) Ja u zivotu nisam ozbiljno igrao fps na konzoli, treba vremena da se naviknem, taman dok ne krene MP, a onda cemo lako napraviti ekipe :)

I ja sam za da se malo naviknemo na kontrole pa onda idemo timski:)

Ja molim ove sto su dobili igru pre vremena da stavljaju radnju igre pod spoliler tagove da ne kvare igru nama ostalima. Hvala lepo.

A sto se tice ovih koji pricaju da fps ne moze da se igra na joypadu vec da je samo mis ultimativno resenje za igranje nek ne zaborave da je to ustvari NAJLAKSI nacin za igranje a koliko je realan to je vec pitanje. Podese sensitivity na max i onda samo lete onim nisanom po slici u trptaju oka ko da vode lika iz crtanog filma. I bas zbog toga mi je drago sto igra kao killzone ne ide ustaljenim formama vec unosi neku novu dimenziju u nacin igranja.

Ja sam jos QIII na PS2 igrao preko dzojpada tako da mi ni jedan FPS vise ne predstavlja problem...

Heh, ja nemam problema sa komandama, tako da cu biti spreman kada mi dodje igrica (citaj: kada neka dobra dusha mi ustupi svoj preorder :d )

A posto iskusan u klanovskim borbama sa Americas Army, verujem da ce i vama dobro ponekad doci savet starca Foce od stotinu lijeta :D

Ja ovo vidim kao alibi za eventualni neuspeh:D.

Jašta nego pravimo klanove:), traži se četvrti i jedan je već oformljen:banana:.

Ja ovo vidim kao alibi za eventualni neuspeh:D.

Jašta nego pravimo klanove:), traži se četvrti i jedan je već oformljen:banana:.

Mozesh da ga zovesh kako hocesh, ali ne mogu bash za 2 dana fpsa na joypadu da budem chak noris :), ali brzo uchim, i kao shto rekoh, taktika ce ovde biti pola igre, a u CSu sam master :)

Poslednja izmena:
Na dalje, ko krene da pljuje bilo koju igracku platformu iz bilo kog razloga, popice opomenu. Smorili ste nevidjeno.

Poslednja izmena:
Gorane, necemo praviti klanove od 4 igraca, vec jedan veliki klan, a onda cemo praviti privatne meceve 4 na 4.

Mozesh da ga zovesh kako hocesh

Ma šalim se ja malo. Ne zameri;). Nisam ni ja nikakav profi, naprotiv. Samo sam Resistance 2 prešao i pola prvog dela. To je sve od FPS-a na konzoli od mene, za sada.

Može i ovako kako Raća kaže.

Poslednja izmena:
Pa tako je i logichno, a onda cemo da se prozivamo kad oformimo neke timove koji funkcionishu lepo :)

Javno izvinjenje

Nema flash-a u MP-u, osim ako nisu ubacili u medjuvremenu..

Filipenko, hvala puno, jako cenim ponudu :) Ako moze, ja bih prepustio svoj primerak Jovyland-u ili gruji u tom slucaju.. :)

Ovaj post sam prevideo i zelim da se izvinim Borisu jer mu se nisam na bilo koji nacin zahvalio. Gruja me opomenuo na pm, pa sam procesljao temu i tek sad video ovaj post.

Hvala sto si me stavio u uzi izbor, a time mi i omogucio da dobijem kopiju igre! :)

Hvala i gruji sto me je opomenuo, a verujum da i on nece jos dugo ostati kratkih rukava! ;)

:wave:

Poslednja izmena:
Ok, proces podele je praktično završen. U ovom trenutku svi su dobili svoj primerak, sem ubogog Jovy-ja koji za par dana stiže u BGD i tom prilikom će mu svečano biti uručena plaketa "Vuna sam jer nisam igrao MGS4".

Uživajte!

Borise, hoces li kao veliki protivnik piraterije ipak kupiti igru, cisto da podrzis developera :) ?

Ok, proces podele je praktično završen. U ovom trenutku svi su dobili svoj primerak, sem ubogog Jovy-ja koji za par dana stiže u BGD i tom prilikom će mu svečano biti uručena plaketa "Vuna sam jer nisam igrao MGS4".

Uživajte!

Nisam igrao, al sam gledao trejlere na JuTjub i znam da jedan high-tech sedi, brkati cicica ubija tamo neke sasave robote. :d :D

Filipenku 72 device!

evo, na forumu ima 72 device, i svima sam poslao PM da od danas pripadaju filipenku.

Te 72 su ti razdevičene, meni trebaju one nepročitane.

Nisam igrao, al sam gledao trejlere na JuTjub i znam da jedan high-tech sedi, brkati cicica ubija tamo neke sasave robote. :d :D
Hm, interesantno, sad baš pokušavam da se setim i ne sećam se da Snake ubija robote u igri. Tu i tamo poneka animacija gde ih Raiden kolje, ali se uopšte ne sećam gde to ima robota, osim bosova po nivoima koji su teška kibernetika...

Nego, kako vam se konzole ponašaju dok igrate Killzone2?
Moja 60gb verzija se lepo zagreje, ne čuje se ventilator od zvučnika (jer je grehota utišati ovo DTS remek delo), ali posle izlaska iz igre zid iza konzole je mlak. Konačno Cell ima šta da rendira. :)

Nego, kako vam se konzole ponašaju dok igrate Killzone2?
Moja 60gb verzija se lepo zagreje, ne čuje se ventilator od zvučnika (jer je grehota utišati ovo DTS remek delo), ali posle izlaska iz igre zid iza konzole je mlak. Konačno Cell ima šta da rendira. :)

meni se konzola zabola na pocetku treceg nivoa.. morao reset :)

inace kraj treceg je stvarno brutalan.. ne zna covek gde ce pre :)

inace2, posle treceg nivoa u statistikama mi pise 14%, 1:58:XX, rekni ga 2 sata.. prostom matematikom gejplej se procenjuje na oko 13.5h

Poslednja izmena od urednika:
More gejmplej će biti preko 20h jer se ne broji ako 10 puta ponavljaš isti deo od 3 minuta. :)
ja imam preko 10h igre do sad, oslepo sam!

Vrh Dno