Hoce li da padne i osnivanje klana i ostalo sto sledi uz to? :d
Hoce li da padne i osnivanje klana i ostalo sto sledi uz to? :d
Sta ste bre navalili na to, ljudi se josh nisu ni navikli na komandeJa u zivotu nisam ozbiljno igrao fps na konzoli, treba vremena da se naviknem, taman dok ne krene MP, a onda cemo lako napraviti ekipe
![]()
Sta ste bre navalili na to, ljudi se josh nisu ni navikli na komandeJa u zivotu nisam ozbiljno igrao fps na konzoli, treba vremena da se naviknem, taman dok ne krene MP, a onda cemo lako napraviti ekipe
![]()
![]()
Ja ovo vidim kao alibi za eventualni neuspeh.
Jašta nego pravimo klanove, traži se četvrti i jedan je već oformljen:banana:.
Mozesh da ga zovesh kako hocesh
Nema flash-a u MP-u, osim ako nisu ubacili u medjuvremenu..
Filipenko, hvala puno, jako cenim ponuduAko moze, ja bih prepustio svoj primerak Jovyland-u ili gruji u tom slucaju..
![]()
Ok, proces podele je praktično završen. U ovom trenutku svi su dobili svoj primerak, sem ubogog Jovy-ja koji za par dana stiže u BGD i tom prilikom će mu svečano biti uručena plaketa "Vuna sam jer nisam igrao MGS4".
Uživajte!
Borise, hoces li kao veliki protivnik piraterije ipak kupiti igru, cisto da podrzis developera?
Borise, hoces li kao veliki protivnik piraterije ipak kupiti igru, cisto da podrzis developera?
Hm, interesantno, sad baš pokušavam da se setim i ne sećam se da Snake ubija robote u igri. Tu i tamo poneka animacija gde ih Raiden kolje, ali se uopšte ne sećam gde to ima robota, osim bosova po nivoima koji su teška kibernetika...Nisam igrao, al sam gledao trejlere na JuTjub i znam da jedan high-tech sedi, brkati cicica ubija tamo neke sasave robote. :d![]()
Bas me Jovyland danas pitao da li i mi dobijamo tu verziju. :d
Nego, kako vam se konzole ponašaju dok igrate Killzone2?
Moja 60gb verzija se lepo zagreje, ne čuje se ventilator od zvučnika (jer je grehota utišati ovo DTS remek delo), ali posle izlaska iz igre zid iza konzole je mlak. Konačno Cell ima šta da rendira.![]()
ja imam preko 10h igre do sad, oslepo sam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari