Jedino što se u tvom najboljem fpsu ceo šaržer kalaša isprazni u nekoga sa 3 metra, a on se samo sagne i nastavi da te pegla, može 40 metaka iz pištolja da se isprazni u nekoga bez ikakvog efekta, a neprijatelji se sponuju iz vazduha 5 metara ispred tebe. I nema multiplej.Po tvom misljenju je to najbolji FPS danasnjice. Zaboravio si to naglasiti.
E sada to tebi moze zvucati cudno? Jednostavno, moj najbolji FPS i tvoj se totalno razlikuju.
Jedino što se u tvom najboljem fpsu ceo šaržer kalaša isprazni u nekoga sa 3 metra, a on se samo sagne i nastavi da te pegla, može 40 metaka iz pištolja da se isprazni u nekoga bez ikakvog efekta, a neprijatelji se sponuju iz vazduha 5 metara ispred tebe. I nema multiplej.
Ko brani da neko uradi ovakav fps za PC? Čudno, ali konzola u ovom trenutku ima najkompletniji i najbolji fps današnjice. On možda nema najoštrije teksture, ne igra se mišem već gamepadom. A najbolji je. Zaista čudno zvuči, neverovatno do bola, a tako je - kombinacija atmosfere, fizike, AIja, grafike, dizajna, levela, priče, akcije i odličnog i raznovrsnog multipleja je bolja nego bile gde drugde.
Ali, to i jeste poenta cele price. Ne moze biti najbolji fps danasnjice na svim platformama, jer se ne igra na misu i tastaturi. Jednostavno ne moze.
Ne znam, snađi se. Ja tebe odavno ne shvatam ozbiljno, otkad sam igrao "tvoj" najbolji fps, a ti krenuo da ga besomučno promovišeš. Jasno mi je koji su ti kriterijumi.I kako poslije ovakve izjave da covjek tebe ozbiljno shvati?
Nije mi jasno kako bi se preshli delovi gde se mora koristiti motion sensing![]()
Inace, ako vas zanima, trofeji rade u ovoj novinarskoj verziji.
Stigao i moj disk. Danas ću da isprobam pa da podržim™ Zdravka. I starca naravno.
Nadam se da će da radi multi. Kad prorade serveri naravno.
Kod Alternate 2 nisan je na L1.
stisnutu pecurku???
Zato ja koristim Standard 1 u singleplayeru, a u multiplayeru cu Alternate 2.
Ja sam video prazan blu-ray u rodicu, al samo kutiju nigde jos nisam sreo... Nekih 600-700 dinara je bio prazan disk ako se dobro secam.gde moze da se kupi kutija za blurej diskove? naso sam neki hi-res omot za kz2 (1.8mb) pa da odstampam..
gde moze da se kupi kutija za blurej diskove? naso sam neki hi-res omot za kz2 (1.8mb) pa da odstampam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari