Šta je novo?

Killzone 2

Izvini kimi ali ako nisi bio sarkastican zasluzujes jedan

JonStewart.png

:) :trust:

Jos malo erotike (poveci gif-ovi, oko 3 mega)

mbtsbd.gif

2ivfm75.gif

Poslednja izmena:
Hehe, dobra replika, vreme je za tako nesto, totalno bi doprinelo atmosferi da moras da se sagnes za oruzje, sto nije rekao to na KZ2 forumu pre par meseci.. ;)

Jao, pogledajte "snipers" nivo :D Pa ono je generaciju ispred svega napravljenog :)

kimi

pr*as pr*as ako ako :d

Jos malo shotki:

33eou8y.jpg

jh57ko.jpg

0336.jpg

0331.jpg

14mgi81.jpg

2hobm90.jpg

2h7ge8j.jpg

22hzr7.jpg

0366.jpg

Poslednja izmena:
Borise, isto ovako si hype pravio za LBP i vidiš šta se desilo.

Recite ako necete da kacim ista, samo copy-pastujem sa drugih foruma, mozda neko to i ceni pa zato to i radim ;) A sa LBP se nista nije desilo, uhvatim mozda pola sata vremena dnevno za sebe (deljenje sobe sa burazerom, plus umor posle posla, plus ostatak vremena sam kod nekog od ortaka gajbi).. LBP ce dobiti detaljan tretman cim istekne KZ2 beta ;)

Ovo cudo je concept art u pokretu...:zgran:

Pozitivnih komentara ima dovoljno, 'ajmo malo negativnih: glasovi i komentari su mi grozni :(

sta fali lbp-u? :) .. (osim sto ovi zadnji nivoi postaju malko zaje*ani, poceo da sam da psujem ko nenormalan :))

Ne fali mu ništa, gravitacije i inercije ima viška. Dlaka je falila da sixaxisom razbijem TV.

I brate, onog ppredraga i stefanaGTR ima da uštrojim, stalno me opominje da imaju bolje rezultate od mene. :wall:

Pozitivnih komentara ima dovoljno, 'ajmo malo negativnih: glasovi i komentari su mi grozni :(

Glasovi su "place holder". Ne razumem najbolje sta znaci termin, ali je objasnjeno kao "privremeni" ili ti "testa radi" :) Ovo sto su novinari igrali nije konacni build, dakle po recima GG, glasovi kao i jos neke stvari ce biti poboljasani dodatno.. Nisam obratio paznju na to pored awesomeness-a, bitno mi je da su zaplet i prica dobri, a sad glasovi likova, *** vojnici pajseri, taki su :) ali videcemo kako je to u finalnom build-u..

Place holder znachi "nepopunjeno mesto", znachi da ih nisu ni ubacili, nego ono kao "zichani model voice actinga" :) S obzirom da smo ih videli josh pre godinu dana u nivou kada slecu na Helghan, ne sumnjam da ce biti bar takvi isti u finalnoj igri.

A inache, odgledao sam svih 12 filmova, i atmosfera je neverovatna, a ako je mehanika igranja i pucanje onakvo kako svi prichaju, necu izdrzati da ne uzmem PS3 i uradim preorder pre februara :)

Poslednja izmena:
Special delivery samo za Ivana ;)

"Hi folks,

I am getting a bunch of complaints about some things in the preview code and just wanted to clear this up for everyone.

Dialogue:

The dialogue and voice-acting was not yet final and was placeholder for that build. Has since been improved a hundred times over.

Natko:

Natkos face had a shading glitch in that build making him look a little weird and plastic. Has been fixed since.

Grain filter:

The grain filter is still there. But the video compression is removing it. Looks better on screen.

Blood Meridian:

Blood Merdian has been pulled forward in the level order compared where it was a year ago. As the weather become more violent throughout the game, the level of wind was too much for the second level of the game.

This also has to do with it looking a little more 'blue'."

Poslednja izmena:
kimi

pr*as pr*as ako ako :d

Jos malo shotki:

22hzr7.jpg

0366.jpg

Tek sad sam skontao zadju sliku naci poslednju odole!Tu je ladno ricoo camuga u sredini on mi je bio omiljeni u prvom delu kad sam igrao kampanju:);)
Jer kao osnovno i specijalno oruzije ima rucni toop:d:D

Poslednja izmena od urednika:
Sto mi je smesno sad da citam ove price o downgradeu sa prvih strana ovog threada. :d

A vi iskusno stavljate smanjene skrinove na kojima uvek sve izgleda znatno bolje. I opet nije onako kako nas (i sebe) ubedjujete.

Special delivery samo za Ivana ;)

Thanx :)

Bas mi je drago da kapiraju, mada nije da je to najbitnije u ovoj igri. Ali, kad su napravili onakvu atmosferu u prerenderovanom videu, sto ne bi znali i u samoj igri, brinem bez veze :)

Onaj video mi je toliko nestvarno izgledao 2005-e, a sad kad pogledam sta su sve uspeli da urade, svaka im cast. Mada mozda ipak i nije toliko pametno mnogo ranije naloziti ljude sa onakvim trailerima, moze samo da ti se obije o glavu. Da se zna da igra izlazi max godinu dana nakon trailera, pa 'ajde, a ovako...

Poslednja izmena:
A vi iskusno stavljate smanjene skrinove na kojima uvek sve izgleda znatno bolje. I opet nije onako kako nas (i sebe) ubedjujete.
Imas HD klipove na Gamersyde, ovo se mora videti u pokretu jer po slikama izgleda kao concept art :D

Će se roknem ako ne bude bio neki mišoliki kontroler za ovo.

BTW, u svojstvu ovlašćenog siledžije bih zamolio da se prestane sa odgovaranjem this_pointer-u. Ovo iznad je sasvim dovoljno, bez nastavljanja, molim...

Sve super izgleda i zelim ovo za PC(eh, puste li zelje, mada ako neko hoce moze da se predstavi kao Bin Laden i da im zapreti da ako ne izadje PC verzija da ce biti svasta :) ), samo sam se nadao de ce postojati delovi gde nije bas ovoliko mracno(da skinuo sam svih 12 fajlova i vecinu pogledao).Inace ovo me nesto podseca na quake4, samo u mnogo boljoj izredbi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno