Šta je novo?

Killzone 2

Malo zanimljivosti iz "ask the dev" teme :) Odlicno citanje, ima skoro 200 strana :)

- Custom music u multiplayeru
- Znacajna poboljsanja u odnosu na Betu, grafika, teksture, lag, balans oruzja, zvuk itd..
- nece biti nikakvog co-opa
- igranje protiv botova online i offline

Poslednja izmena:
Malo zanimljivosti iz "ask the dev" teme :) Odlicno citanje, ima skoro 200 strana :)

- Custom music u multiplayeru
- Znacajna poboljsanja u odnosu na Betu, grafika, teksture, lag, balans oruzja, zvuk itd..
- nece biti nikakvog co-opa
- igranje protiv botova online i offline

Kako mislis nece biti - igranje protiv botova online i offline ?:trust:
Pa skim ces da igras sngl kamanju sa prasinom promajom:)

Poslednja izmena:
Izaberes multiplayer i onda biras dal zelis protiv bota ili on-line okrsaj. Dakle nije rec o singlplayer kampanji.

Au bre grujo, mani se rakije vise :p

Co-op znaci ti i ja igramo zajedno kampanju na primer (ili obojica iz svoje kuce, ili zajedno na istoj konzoli sa podeljenim ekranom), toga nece biti...
A botovi su ti kao u Counter Strike-u, kompjuterski protivnici protiv kojih mozes da vezbas kad nisi online, a mozes i da ih ubacis online..

Au bre grujo, mani se rakije vise :p

Co-op znaci ti i ja igramo zajedno kampanju na primer (ili obojica iz svoje kuce, ili zajedno na istoj konzoli sa podeljenim ekranom), toga nece biti...
A botovi su ti kao u Counter Strike-u, kompjuterski protivnici protiv kojih mozes da vezbas kad nisi online, a mozes i da ih ubacis online..

Botovi phhhhhhhh jaka stvar LOL:D

Poslednja izmena:
Boris, Lozac :D:D

E nemoj Borisa da mi dirate

E nemoj Borisa da mi dirate

hug.jpg

Killzone 2 Beta developer interview

Killzone 2 Concept art :zgran: Sjajno...

killzone-concept-art-1.jpg

killzone-concept-art-20.jpg

killzone-concept-art-12.jpg

killzone-concept-art-10.jpg

Vise ovde

Par slika i dva Gif-a iz Spectator moda (nisam ni znao da ovo ima u beti)

KZ2Spectator2.jpg

KZ2Spectator1.jpg

KZ2Spectator3.jpg

KZ2_MP_Spectator.gif

KZ2_MP_mufflerflash.gif

Pogledajte ovaj spectator video, i meni je do ja*a a sve to gledam svaki dan :D

Vecu greshku u zhivotu nisi mogao da napravish. KZ1 je takav shit. Bolje uzmi BLACK. KZ1 je mnogo dosadan, premalo chekpoint-a....stigao do kraja neke mocvare, trebo da zasednem za neki top i srushim helikopter. Umro sam a dotle mi je trebalo jedno 20-30 minuta od poslednjeg chekpoint-a.....igra je iz konzole kroz prozor terase izletela momentalno.

Vecu greshku u zhivotu nisi mogao da napravish. KZ1 je takav shit. Bolje uzmi BLACK. KZ1 je mnogo dosadan, premalo chekpoint-a....stigao do kraja neke mocvare, trebo da zasednem za neki top i srushim helikopter. Umro sam a dotle mi je trebalo jedno 20-30 minuta od poslednjeg chekpoint-a.....igra je iz konzole kroz prozor terase izletela momentalno.

Meni se kz1 dopao. Čak sam ga i prešao dva puta. Riba sa snajperom mi je bila omiljena

Upravo odgledah jedan boss fight u singleplayeru :zgran::zgran::zgran:

Poslednja izmena:
Pa baci link, ja sad gledam ovaj i moram da stavim vise tih od tebe! :zgran::zgran::zgran::zgran::zgran:

Convoy part 1

Odgledah dva za sada (Welcome Part 1 i Convoy Part 1) i pokusacu da ne odgledam nijedan vise, ne zelim previse poznatih scena kad krenem da igram kampanju, mada kakav sam tesko cu se iskulirati... Nema sta da se kaze, izgleda preje*eno!! Osvetljenje, teksture, dizajn, hit-detection, animacije helghasta u kombinaciji sa hit-detectionom, ma totalna perverzija, first person cover sistem izgleda sljaka odlicno, kapa dole... sve je tako nadr*ano da se pitam koliko jos dalje moze da se ide u smislu grafike, fizike, animacija i zvuka... Ipak sve te stvari treba da se modeluju, da se crtaju, ne uslikas to samo sa digitalcem i ubacis u igru..
Sace dodje neki trol i ostavi sliku kamencica iz Crysisa, pricam o kompletnom pakovanju...
Jos sam ostaje da se nadam dobroj prici, i dodatno ispeglanom multiplayer-u

Malo fotki:
03jn2.jpg

LightingModel3.jpg

TextureModel1.jpg

0357ew4.jpg

Vrh Dno