Šta je novo?

Killzone 2

Laser non stop cita i pored instalacije (HDD mu samo pomaze), ako su fajlovi za ucitavanje dobro rasporedjeni na disku onda nema problema (kod Uncharteda je obrnuta stvar, laser se stalno krece levo-desno, a GTA4 mu je za petama kod koga je takvo ucitavanje sasvim opravdano)...

Bas me zanima koliko su jos nabudzili grafiku za MP, sada je vec impresivno, a obecavaju da ce biti isto kao za SP, mada i na beta forumu su rekli da je MP beta dosta stari build... videcemo, inace u SP-u cujem da su uradili kada prestanes da trcis vidis znoj na rukama kako se susi polako i jos tako neke perverzije :)
Nadam se i da su slusali konstruktivne kritike sa beta foruma, ima par stvari koje jako smetaju, kada bi ih ispravili dobili bi skoro pa savrsen MP..

Nadam se, ako su uspeli i da ispeglaju fps a i da jos vise poboljsaju grafiku onda skidam kapu.. Ali bitniji su stabilan fps (obecavaju zakucan na 30 ma sta god se desavalo na mapi), jos malo ispeglaniji netcode, poboljsan hit-detection (mada verujem da je to do netcode-a), ali rocket launcher, respawning i jos neke stvari moraju biti ispravljene...

Sta ne valja sa rocket launcherom, to mi je jedno od omiljenih oruzja. :D
Rocket launcher + assault class = win (frag, frag, frag > promeni oruzje).

Pa kad si onaj klasicni iritantni gejmer :D :mad: Pretvorilo se u Quake Zone, eto sta ne valja.. Prejak je, reloaduje se brze od puske!? ne sme biti vise od jednog metka u njemu, bez mogucnosti punjenja, itd.. izvini ali frustrirajuce je igrati kad svi sevaju rocket launcherima... Kao sto je neko predlozio, moraju se balansirati klase tako da, u jednom timu nemas vise od jednog assaultera, da se rocket launcher sporije puni, da imas samo jedan eventualno dva metka, pa da razmisljas kad ces da ga upotrebis a ne da se ovo pretvori u Quake!
Spamovanje spawn kampova mora biti drasticno ispravljeno, i bice kako kazu. Dakle, moras da imas neunistivost kad se respawnujes u svom kampu, da se izbegne spamovanje kampa jer to dovodi do gubitka kose u mom slucaju! I tako jos neke stvari ali ove dve su najbitnije..

Poslednja izmena:
Pa, rocket launcher ima ukupno 3 rakete kad se spawnujes.
Reload nije brzi od puske, bar koliko sam ja primetio, a damage nije prevelik, kao ni blast radius.
Ovo je daleko od onoga sto je vidjeno u Quakeu, UT-u i slicnim igrama.
A za spawn camping se slazem.
Mada, bilo je uber zabavno igrati protiv tebe na akademiji i masakrirati ti ceo tim dok se spawnujete. :D

Pa, rocket launcher ima ukupno 3 rakete kad se spawnujes.

MNOGO JE! Dve, i to je previse.. Pravo da ti kazem ja dok sam ga kupio sa zemlje uvek je imao samo jednu raketu unutra, ali svi na beta forumu kazu da se puni brze od puske! To je neoprostivo i ne sme tako ostati... Bilo je 10 puta zanimljivije dok ljudi nisu postali assaulter i dok nisu svi sevali RL-ima..

Mada, bilo je uber zabavno igrati protiv tebe na akademiji i masakrirati ti ceo tim dok se spawnujete. :D

Jeste a?!! :smash: :smash: :whip: treba te tucji! :whip: :D

Ne znam, meni je sam rocket launcher ok ovako, jer mi se redovno desavalo da raketa padne blizu nekog lika kada sam bio 100% siguran da sam napravio kill, a lik je prezivljavao iako nije bio assult niti koristio chill pill.
Brzina rakete je takodje ok, lako se moze izbeci, ako dolazi sa vece daljine (znas na sta mislim ako si izbegavao rakete na akademiji kada su sevale sa jedne strane mape na drugu, u one hodnike gde se ulazi nekoliko sekundi nakon spawna).
E, sad, cinjenica da ga ima previse ljudi stoji, i to bi definititvno trebalo ograniciti.
Osim sto se borbe redovno svode na ispaljivanje raketa u prostore gde se ocekuje da ce biti neprijatelja (ja sam xyz fragova napravio na ovaj fazon), dolazi i do previse team killova.

Kad smo vec kod balansiranja, grenade launcheru treba jak buff.
Oruzje je maltene beskorisno.

Ne znam, meni je sam rocket launcher ok ovako, jer mi se redovno desavalo da raketa padne blizu nekog lika kada sam bio 100% siguran da sam napravio kill, a lik je prezivljavao iako nije bio assult niti koristio chill pill.

To je neki bug, cuo sam za to, ali zato odvali 5 ljudi ako ispalis u pod ispred njih! Mislim ok, jako je to oruzje i u stvarnosti, ali ne zelim Quake da igram! Dakle dve rakete, uzasno sporo da se puni, BAREM dva puta sporije nego puska, ako je server pun (16na16) i vec ima recimo 3 assault-a, cetvrti ne moze da se prikljuci, i tako neke stvari i bice savrseno... Takodje oko balansiranja, ako krenes da se prikljucis u ISA a oni su vec nad*kani sa assaulterima, taktisnima itd, da ne mozes tu da udjes, vec moras kod Helghasts-a ako su oni slabiji po rankovima i klasama..
Nadam se da su poslusali te savete, ne zelim da mi tako neke gluposti poremete inace predobar MP!

Pa redili su to za spawnovanje, rekoshe u review-u gore :)

Nisam video, pominjali su kad te medic ozivi, da vise neces da budes okrenut u nekom levom pravcu pa dok se okrenes vec si mrtav, vec se dizes direktno u pravcu akcije.. Ali su na Beta forumu rekli da ce biti to ispravljen respawn, odnosno da ne mozes da umres par sekundi...
E sad, kako ce to izvesti je problem.. Posto postoje custom respawn pointi mogu samo vece s*anje napraviti. Bilo bi dobro da ne mogu da te ubiju samo u onom glavnom respawn pointu, a na custom ne sme tako, protivnicki tim onda nema nikakve sanse.... Jedan lik je predlozio da i na tim custom pointima budes neunistiv par sekundi OSIM ako ne opalis metak, onda ti se automatski gasi neunistivost... Ali pitanje je da li ce stici to sve da isprave tako... :S:

Pa, custom spawn pointi/ squad leader respawn su veliki problem.
Ide medic sa squad leaderom > healuje ga > assault se spawnuje kod leadera > rocket launcher > chill pill > ??? > profit.
Ako ga ne ozivi medic, iskulira desetak sekundi i opet se reviewuje kod protivnicke baze.
I tako ukrug.
Mada, u takvim situacijama i grenade launcher moze veeeeeliku frku napraviti (grenade spam u hodnike odakle protivnik izlazi).

Poslednja izmena:
Grujo jesi procitao ceo ovaj tekst sto sam postavio? Jel ovde i prica iz KZ1 ili se to ne pominje?

Ma bre :) pitam te jel ovde "otkrivaju" i pricu iz KZ1, u ovom tekstu sto sam postavio, posto hocu da znam sve pre nego sto izadje KZ2, a ne znam da li je ovo sto sam postavio samo generalna prica o Killzone-u, ima li nekih detalja iz same igre, ili to treba da trazim na nekom drugom mestu?

Već vidim kako sledeći odgovor nagoveštava da treba da odigraš Killzone 1.

Pa da to je pravi odgovor mada nije neophodno ali se na kraju 1 dela videlo da rat nje okncan totalno:D e sad sto taj prvi deo nezgleda bg zna sta za danasnje standarde to ja nisam kriv vec ps2:D
Ima detalja u kz2 ali ako ga sad predjes pre ovog dela i odma narucis 2 i stigne ti bice ti kao sto kazu s magarca na konja:D
Ali vi znate sta cete ja sva sreca pa sam ga presao sad mogu opusteno da iscekujem i 2 deo:Klanjanje

Inace 1 deo je u svoje vreme bio naj ocenjena fps igrica na konzlama:Klanjanje
Mada je meni black iskreno malo lepsi bar graficki;) iako negledam na to:D

Al pr*a ovaj gruja najstrasnije :D

Necu sigurno odigrati prvi deo, nemam gde i ne verujem da bi imao volje, pa zato jurim negde da saznam celu pricu iz KZ1, a ti grujo ako se smilujes odgovori mi da li se ovde pominje prica iz KZ1... :D

Al pr*a ovaj gruja najstrasnije :D

Necu sigurno odigrati prvi deo, nemam gde i ne verujem da bi imao volje, pa zato jurim negde da saznam celu pricu iz KZ1, a ti grujo ako se smilujes odgovori mi da li se ovde pominje prica iz KZ1... :D

Necu da delujem bezobrazno ali imam i ps2 i nepr..m nikoga:) jer mogu i sad da ga ustekam i odigram:D ja svoj ps2 neprodajem za 80e:D

Necu da delujem bezobrazno ali imam i ps2 i nepr..m nikoga:) jer mogu i sad da ga ustekam i odigram:D ja svoj ps2 neprodajem za 80e:D

lool! Bas si zao lik :( Taj glup potez necu nikad isprati... Nego nasao sam na YouTube-u Killzone 1 klipove, zovu se "Killzone story" i ima ih jedno 50-ak :) To su cut-scenes iz igre i trebalo bi dati dobru predstavu o tome sta se desava u igri... pardon igrici :) btw Intro za KZ1 je LOZENJE! (kucajte KZ1 intro u Youtube), onaj Visari bas neki opasan :d

Ja sam Killzone keca neshto malo igrao odavno, da vidim shta je to loshe u igri, i iznenadio sam se koliko je napredan za to vreme, odlichno kretanje, pucanje, i grafichki takodje. Nisam ga duze igrao (fps na DS2, uzas) da bih video zashto je to toliko losha igra, ali prvi utisak mi je bio, pa ovo je odlichno.

Ja sam Killzone keca neshto malo igrao odavno, da vidim shta je to loshe u igri, i iznenadio sam se koliko je napredan za to vreme, odlichno kretanje, pucanje, i grafichki takodje. Nisam ga duze igrao (fps na DS2, uzas) da bih video zashto je to toliko losha igra, ali prvi utisak mi je bio, pa ovo je odlichno.

Ima na jednom sajtu orginal kilzone za ps2 za neku sicu mzda i to pazarim pre pazarenja 2 dela da imam u kolekciji kao gow serial:D

Citam da je lose ocene prvenstveno dobio zbog raznih bagova i nekih stvari oko izvodjenja, ali mu pricu i ceo koncept svi svrstavaju u jednu od najboljih u FPS zanru, a i vidim zasto posle citanja onog bacground story-ja.. Ocekivao sam neki zesci cliche i najvise sam se radovao KZ2 zbog multiplayera ali vidim i da ce kampanja verovatno biti prava poslastica..

Citam da je lose ocene prvenstveno dobio zbog raznih bagova i nekih stvari oko izvodjenja, ali mu pricu i ceo koncept svi svrstavaju u jednu od najboljih u FPS zanru, a i vidim zasto posle citanja onog bacground story-ja.. Ocekivao sam neki zesci cliche i najvise sam se radovao KZ2 zbog multiplayera ali vidim i da ce kampanja verovatno biti prava poslastica..

Kao sto rekoh igrice koje sam presao a malo ih ima:D
Misim na fps zanrove; su black,king kong kilzone1 za ps2 i redosled mi je sledeci kilzone black pa majmuncina:D

Nazad
Vrh Dno