Šta je novo?

Killzone 2

Ma, nisam vise u tripu rocket spama, sad mi je Market specijalnost, posto sam presao na scouta. :p
Scout + Stealth + Spot ability = gg

Lik koji menja zaklon je najzesci :D

2114128.gif

http://www.play3-live.com/jeux-ps3/p3ltv/killzone-2-579.html

Dobar preview... sta reci a sto nisam vec rekao.. Multiplayer deo koji me najvise zanimao je premasio moja ocekivanja. Kada se i ako se isprave neke zamerke koje sam imao, bice to skoro savrsenstvo.

najbolji mi na 1:45 kad mu je lik od explozije maltene u noge doleteo pa ga izrokao onako u prolazu :)

inace, svi klipovi koje sam gledao do sad imaju neka kocenja? kao da mu (ps3-u) malo 256 rama?! kolko mu je to nedostatak inace?

Ja koliko sam chitao iskustva ljudi, svi prichaju kako je framerate potpuno stabilan bez obzira shta se deshava na ekranu i jedino kada secka je prilikom snimanja pozicije.

I nemoj da pokrecesh sad "malo je rama" prichu, ima da uleti Milos77 odmah ;)

pa ja ti o tom seckanju pricam, kao da nesto ucitava na svakih par sekundi.. e sad ne znam jel to do klipova ili stvarno tako radi.. a za ram se samo pitanje namece :) (i bas sam na milosa77 mislio da kaze par reci dok sam kucao pitanje :p)

Ja koliko sam chitao iskustva ljudi, svi prichaju kako je framerate potpuno stabilan bez obzira shta se deshava na ekranu i jedino kada secka je prilikom snimanja pozicije.

Ne bas, multiplayer beta je imala zescih problema sa frejmrejtom, ali kazu da su/da ce ispraviti to do finalnog builda, MP beta je vise od pola godine star build.
Inace ova zastajkivanja o kojima Kimi prica su mislim do samih filmica odnosno nacina kompresije i ostalog..

E onda je to pricha za onaj poslednji singleplayer shto su novinari dobili. Mislim da ima pricha o tome u poslednjem on the spot na gamespotu, chovek lepo kaze da bez obzira shta se deshava na ekranu, sve je stabilo, i nije losh opis uopshte zajedno sa SP ingameom, bacite pogled :)

Ja sam ranije pratio On the spot, pa sam prestao, kakav je sada? Malo su previse Ameri :)

Kratki offtopic :)

Nikad gori otkad je otishao Gerstman i josh jedno 5 najjachih ljudi koji su i napravili Gamespot :) Ranije sam ih obavezno gledao u terminu uzivo, a sad kad se setim, 10 dana kasnije, kad nemam shta drugo :)

Steta...
A sta jos gledas, kad smo kod toga? :)

OPM Hands-on preview sken:

kz2scan1fl2.jpg

kz2scan2gt5.jpg

Brian Cox daje glas Visariju, najs :)

Neam pojma

^^ Top 10 games of 2009 ;)

^^ Top 10 games of 2009 ;)

Kako moze vec top 10 games in 2009 kad ni neznamo sta ce sve da izadje 2009 godine za ps3 otkud znate da taj uncarted npr neizlazi 2010?
To su gluposti Top 10 games 2009 ko ce znati sta ce biti 2009
Mozda i banjokazoie 2 izadje pa izdrma sve redom:d

Pravi Banjo mozda i bi. Ko zna.

gde si to našo. mene interesuju neki originali za dvojku.

Kilzon nece samo biti najbolja pucacina na ps3 nego najbolja pucacina ikada ;)

Vrh Dno