Šta je novo?

Killzone 2

Resistance 2 fps 2008. godine, Killzone 2 fps 2009. godine...Sony-jevci, gde će vam duša? :(

Nadam se da će online biti dobar pošto planiram da vas perem samo tako:D.

Eee, sutra mi stize PS3 :d

Ma ne znaš ti da pucaš joypadom Borise:D.

:banana:

Pa da :) Mora da ce piraterija da krene uskoro, imam neki osecaj ;)

Haha oces da nam klempujes piratske chipove :p

@ Goran

Ma stekovacu se iza zidova :D

kz2vrhgif.gif

Kako je dobro animiran ovaj nesrecni vojnik :) :zgran:

Vidi drajvera što nam je bacio kosku sa piraterijom sad :)

Pa skoro da sam ga za toliko i dobio ;)

Moram da se spremim za KZ, GOW3, Heavy rain, a do GT5 ce morati da padne i DF GT :)

Pa necu ja dve igre da vozim godinu dana :d

Pominje se neki Demo ako pre order-ujes sa Gamestop-a (sto nasim ljudima nista ne znaci), ili ce biti kao za MGS4, posle 2, 3 meseca demo... mada ako vam za KZ2 treba demo onda *** :D

Sken prvog oficijalnog review-a, OPM (US)

ctSZKz241z-tAKqBCYKQJwy5_j9EG-g1

scan1.jpg

scan2.jpg

scan3.jpg

scan4.jpg

scan5.jpg

scan6.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi beste odavde stvari se zahuktavaju.Ma pridruzio bi vam se i ja u pucanju al nemam dobar net,a sto se tice koske i meni se cini da se nesto sprema,pa bilo je i krajnje vreme.

Ako imas barem 64kb/s upload, sa pristojnim pingom, KZ2 ce ti super raditi.
Netcode je afw, kao i cela igra.
Indifferent2.gif

Poslednja izmena:
Videh da su izasli novi snimci ali ne gledam nista vise :) Cujem da ima nekih drasticnih poboljsanja od onog Preview build-a, dim, vatra, osvetljenje itd.. Ovo su snimci iz Review verzije (ona fensi u crnoj kutiji) a ni to izgleda nije gold...

Ja sam danas gledao desert gameplay u Youtubevom (LOL) HD-u.
Cak i sa Youtubeovim (ne)kvalitetom izgleda :O .

iako ne sumnjam da ce igra biti odlicna, ipak treba sacekati neki konkretniji review. Ovaj sony-ev, nekoliko meseci pre izlaska igre, svi znamo da je cist hype ko sa bilo kom drugom igrom. Ali kako stvari stoje, izgleda da ce stvarno biti odlichan FPS.

To nije Sonyev review, taj casopis je u vlasnistvu neke samostalne firme.
Isto tako, taj casopis je poznat po davanju slabih ocena PS3 ekskluizvama, iako je, navodno, offical Playstation casopis.
Naime, odlicnom Motorstorm: Pacific Rift je dao 60/100, Resistanceu 2 80/100, a koliko se secam ni Uncharted i Warhawk nisu bolje prosli (80, odnosno 65).
Slicna je situacija i sa ostalim igrama koje su PS3 ekskluzive, u tom casopisu nisu nista bolje prosle.

Poslednja izmena:
Zvuci objektivno. Ma Killzone 2 ce da razbija, to je svima jasno :).

Vrh Dno