Razmazio me je bad company.
Sto se bad company-a tice, po MOM MISLJENJU ta igra idalje ima najbolji osecaj kretanja lika koga vodis.
Sto se bad company-a tice, po MOM MISLJENJU ta igra idalje ima najbolji osecaj kretanja lika koga vodis.
imaju i drugi takav obicaj ponekad![]()
Ali brate, zvuci kao da pricas o nekom remek delu, "razmazio me je bad company"Igrao sam demo Company-ja, ne moze da se poredi kretanje i pucanje sa KZ2, ovde je nepreje*iv osecaj tezine i fizike, kako lika tako i oruzja... mada jeste se filipenko malo pro*ro, imaju i drugi takav obicaj ponekad
![]()
Da i ja dodam my 2 cents.....
Imam Bad Company i zaista uzivam u njemu.......
Stvarno je odlicna pucacina i nije bas toliko daleko od realnosti (posto sam pasionirani igrac AA na PC)....
Naravno,i u BF:BC ciljanje moze da bude dobro (cak i na dzojpedu) ako cucnes i zumiras nisan....
Na zalost, ja nisam imao srece da upadnem u demo KZ, tako da cu morati da sacekam do Februara da ga probam.....
Ali znajuci sebe bice to pocetak divnog prijateljstva.....
Taman cu imati vremena da pokupim sve trofeje na BF:BC ( crazy lumberjack i hipohondar su moji omiljeni :d )
Samo smanjite sensetivity controlera u podesavanjima za 3 crte , i videcete razliku.
"Every minor issue I had with the game has been addressed with chirurgical precision. Almost feels like a GG dev was hidden behind the sofa taking notes at every "mmh" of mine during my preview code run."
"I can confirm that Guerilla Games have paid particular attention to criticisms made in the gaming press, such as ground textures, up-close textures when taking cover and the artificial intelligence. Everything has been improved for the final build."
Ma isti je djavo, na PS3 je mozda za dlaku bolje, ja ne znam da li su developeri probali tu igru uopshte :d. U svakom sluchaju igra je potpuno neigriva zbog toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari