Šta je novo?

Killzone 2

334pzig.png

***, koliko je u stvari tužno nemati PS3 i ne biti u mogućnosti da se odigraju najbolje igre, nego biti ograničen na mediokritete do dobre naslove. Uncharted vs Tomb Raider, GT5 vs Forza/Grid/PGR, Killzone 2 vs Bad Company, Resistance 2 vs Halo 3, Ratchet vs Bangie Kazooie (ili kako već), MGS4 vs Splinter Cell...ajde da razumem one koji igraju sportske igre, lože se na GTA4 i tako te stvari gde ekskluziva praktično i nema, ali ***...Kako nekome nije jasno da jedni štancuju igre kao ludi, a drugi pokušavaju da urade nešto na daleko višem nivou, zaista ne razumem. Lair, Little Big Planet, Afrika, Valkyria Chronicles ću 100x radije igrati nego Fable 2 ili IdemPucam 6.

Ni ne čudi što od vlasnika XB360 stalno dolaze teorije o tome da su sve te igre u stvari jedna te ista, koja treba biti zanimljiva svakome, pravi sofisti...:d

Brate filipenko, ako tebi nije zabavno, nama jeste

:D

Ni meni nikad nece biti jasan PS3 sindrom visokog konja pa ne koristim svaku priliku da mudrujem o tome...
Licno nikad nisam uporedjivao igre koje si naveo a sve te ps3 naslove sam igrao tako da... Cak vidim da svi hvale (nebitno da li imaju ps3 ili xbox) LBP, Uncharted, GT5p itd. (jedino i dalje mislim da je R2 uzas od igre... nista bolji gameplay od h3 sto definitivno nije za pohvalu)

Mada stalno zaboravim da se ne sme krsiti sveto pravilo velicanja svega sto je ps3 eksluziva i ne daj boze da kazes da je nesto u igri prosek ili losije od nekog drugo naslova... (a nigde nisam rekao da je cela igra krsh zbog toga sto mi ona 2 detalja smetaju)

Sto se bad company-a tice, po MOM MISLJENJU ta igra idalje ima najbolji osecaj kretanja lika koga vodis.

Sto se bad company-a tice, po MOM MISLJENJU ta igra idalje ima najbolji osecaj kretanja lika koga vodis.

Ali brate, zvuci kao da pricas o nekom remek delu, "razmazio me je bad company" :) Igrao sam demo Company-ja, ne moze da se poredi kretanje i pucanje sa KZ2, ovde je nepreje*iv osecaj tezine i fizike, kako lika tako i oruzja... mada jeste se filipenko malo pro*ro, imaju i drugi takav obicaj ponekad ;)

Poslednja izmena:

...i najgore pucanje - nevezano za moje mišljenje. Kako možeš da igraš pucačinu koja se muči sa nepreciznim nišanjenjem?

Pa to nisu epske priche :d

Ali brate, zvuci kao da pricas o nekom remek delu, "razmazio me je bad company" :) Igrao sam demo Company-ja, ne moze da se poredi kretanje i pucanje sa KZ2, ovde je nepreje*iv osecaj tezine i fizike, kako lika tako i oruzja... mada jeste se filipenko malo pro*ro, imaju i drugi takav obicaj ponekad ;)

Remek delo su slike, muzika... ovo je samo igra.
Nisam igrao jos uvek KZ2 tako da utiske baziram iz onog videa a dao sam sebi za pravo da prokomentarisem tih par stvari posto se sve sto sam skontao o R2 iz videa obistinilo kad sam je nakon toga igrao...

Da i ja dodam my 2 cents.....
Imam Bad Company i zaista uzivam u njemu.......
Stvarno je odlicna pucacina i nije bas toliko daleko od realnosti (posto sam pasionirani igrac AA na PC)....
Naravno,i u BF:BC ciljanje moze da bude dobro (cak i na dzojpedu) ako cucnes i zumiras nisan....
Na zalost, ja nisam imao srece da upadnem u demo KZ, tako da cu morati da sacekam do Februara da ga probam.....
Ali znajuci sebe bice to pocetak divnog prijateljstva..... :)
Taman cu imati vremena da pokupim sve trofeje na BF:BC ( crazy lumberjack i hipohondar su moji omiljeni :d )

Ma isti je djavo, na PS3 je mozda za dlaku bolje, ja ne znam da li su developeri probali tu igru uopshte :d. U svakom sluchaju igra je potpuno neigriva zbog toga.

Sta reci...:zgran:
Pogledao sam sve trejlere na gametrailers-u i stvarno ne znam sta da kazem!:zgran::zgran::zgran::banana::banana:

Poslednja izmena:
Da i ja dodam my 2 cents.....
Imam Bad Company i zaista uzivam u njemu.......
Stvarno je odlicna pucacina i nije bas toliko daleko od realnosti (posto sam pasionirani igrac AA na PC)....
Naravno,i u BF:BC ciljanje moze da bude dobro (cak i na dzojpedu) ako cucnes i zumiras nisan....
Na zalost, ja nisam imao srece da upadnem u demo KZ, tako da cu morati da sacekam do Februara da ga probam.....
Ali znajuci sebe bice to pocetak divnog prijateljstva..... :)
Taman cu imati vremena da pokupim sve trofeje na BF:BC ( crazy lumberjack i hipohondar su moji omiljeni :d )

Ja nisam nikad imao problema u BF:BC sa preciznoscu.

Samo smanjite sensetivity controlera u podesavanjima za 3 crte , i videcete razliku.

Inace , da ne idemo off-topic , evo sta sam nasao:

http://www.gamecyte.com/ces-2009-gu...-single-player-campaign-will-be-10-hours-long

Da, 10-ak sati, taman.. plus visegodisnji multiplayer :)

Komentar jednog italijanskog novinara koji je ranije igrao Preview code (to je ona verzija iz Decembra) i sada je dobio review code :)

"Every minor issue I had with the game has been addressed with chirurgical precision. Almost feels like a GG dev was hidden behind the sofa taking notes at every "mmh" of mine during my preview code run."

"I can confirm that Guerilla Games have paid particular attention to criticisms made in the gaming press, such as ground textures, up-close textures when taking cover and the artificial intelligence. Everything has been improved for the final build."

http://www.gamezine.co.uk/news/journalist-on-killzone-2-my-god-let-hype-engulf-you--$1259430.htm

Poslednja izmena:
Ma isti je djavo, na PS3 je mozda za dlaku bolje, ja ne znam da li su developeri probali tu igru uopshte :d. U svakom sluchaju igra je potpuno neigriva zbog toga.

Bogami meni nikako nisu slične pečurke. Meni baš to pravi dosta veliku razliku u kontrolerima u korist ps3

Pechurke kao pechurke jesu znatno preciznije, ali to nikako ne pomaze u Bad Company, o tome pricham :)

Ah, sorry onda. Nisam dobro shvatio, moja greška :)

Gorane obrisi djozluke pre nego sto procitas post (morao sam da imam neki izgovor za ovaj gif :d )

axfs44.gif

Gledacu samo trejlere, nisu normalni sa spoil-ovanjem i ovim gameplay snimcima :)

Nazad
Vrh Dno