Šta je novo?

Kakva je vaša soba u kojoj vam je komp

a ova GLASS nalepnica???

Reci mi da li imas neki HDD u kompu i da li ti nekada tandrce kuciste?

room.jpg

sada jos tastatura da stigne :) trebalo bi u septembru

^ a gde je kućište?

pa eno ga levo od monitora :)

^ izvini kolega, slep sam pored očiju 🤣

isti sto :)

iz IKEA?

Poslednja izmena:
Ovo je najurednije u poslednje barem 2 godine, pa rekoh aj da iskoristim i uslikam :)

20240904_160811.jpg
20240904_160842.jpg

evo i kod mene najurednije, posle usisavanja :D

room.png

Danas radio tromesječno čišćenje, ujedno možda i poslednji photo-session sa D31 (služilo fenomenalno), odličan airflow za ove dimenzije, prašine uvjek gotovo da nije bilo kad sam čistio, Pyramid head mi je svjedok... :D

Prilozi

• IMG_20250216_193933.jpg
    IMG_20250216_193933.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 208
  • IMG_20250216_175222.jpg
    IMG_20250216_175222.jpg
    188.6 KB · Pregleda: 188
  • IMG_20250216_191042.jpg
    IMG_20250216_191042.jpg
    216 KB · Pregleda: 181
  • IMG_20250216_175514.jpg
    IMG_20250216_175514.jpg
    306.8 KB · Pregleda: 197
  • IMG_20250216_191711.jpg
    IMG_20250216_191711.jpg
    135 KB · Pregleda: 305
na sta prelazis?

S obzirom na ludo tržište, sa 7900xtx ću družiti još dugo i vjerovatno preći na atx ako u međuvremenu ne bude neka matx varijanta koja će da me oduva. Mislio sam da će to biti lian li a3 wood white ali sam se nešto oladio kad sam vidio da je horor za cable managment. :)

radna-soba-01-25.jpg

Mali update od zadnji put, dodao nošače za monitore, sada još da uzmem i ubacim edifier m60 zvučnike, to je to.

Update nove sobe u novom stanu. Juce sam sve montirao pa je ovo trenutno stanje. Ovo je kao radna i soba za buduce klince ali je komp nasao svoje mesto. Malo je knap ali je sve stalo. Planiram samo apgrejd na oled i to je to.
Ploca je od hrastovog drveta, 130x55.
Verovatno cu postaviti jednu sinu i cob led traku gore gde pocinje sundjer i to je to.

2025-06-03 10.20.47.jpg

2025-06-03 10.21.50.jpg

2025-06-03 11.21.56.jpg

extra uklopljeno :)

koliko je debela ploca? deluje masivno

Mislim da ploca nije toliko debela koliko se cini spreda (posl. slika), kao i da svi nosaci iste ploce nisu vidljivi na slici... sjajan setup inace, kapa dole!

4cm. Prednja strana je oborena pa deluje da je ploca jos deblja, tako mi je uradio stolar.
Sve u svemu moze da se skace po njoj.
Usrafljena je bocno na nekoliko mesta u plakare. Ispod su skrivena vrata gde su svi kablovi i ruteri.

Ono kad imaš malu sobu u kojoj ni sto ne može da stane pa moraš da se snalaziš...

01.jpg
02.jpg03.jpg

Gde sedis ti ovde? Gde stavljas noge?

Napisah - mala soba. Imam trosed na kojem sedim jedno metar i po do dva od monitora (sa njega sam i slikao), kada se razvuče za spavanje dođe do kućišta, tako da koristrim bežične periferije, a noge na taburetu, pa iz poluležećeg stava uživam u igrama, a kad radim nešto se nagnem napred da smanjim razdaljinu na metar i po do monitora. Šta ču, slabi mi vid u ovim godinama...

Usput, monitor mi je 32", a TV 43" što mi je sasvim dovoljno.

Uh, pa sa slike se vidi da se moglo ovo riješiti mnogo bolje a za malo ulaganje.

1. Zglobni nosač za tv koji bi išao na bočni crni obloženi zid, tipa ovaj. Kad ne koristiš TV možeš da ga pribiješ/sklopiš uz bočni zid da bude kao slika (mada i ne moraš, nije toliko baš kritično sa prostorom, više estetski eto ako smeta). Ispod TV-a naslonjen uz zid ide plitka polica, 3-4 da riješi router/risiver i šta li već imaš u ovoj nepotrebno glomaznoj ispod TV-a trenutno.

2. Dobio si više nego dovoljno prostora za pošten radni PC desk bez mnogo muke i ulaganja, a da možeš i balkonska vrata da otvoriš.

Uh, pa sa slike se vidi da se moglo ovo riješiti mnogo bolje a za malo ulaganje.

1. Zglobni nosač za tv koji bi išao na bočni crni obloženi zid, tipa ovaj. Kad ne koristiš TV možeš da ga pribiješ/sklopiš uz bočni zid da bude kao slika (mada i ne moraš, nije toliko baš kritično sa prostorom, više estetski eto ako smeta). Ispod TV-a naslonjen uz zid ide plitka polica, 3-4 da riješi router/risiver i šta li već imaš u ovoj nepotrebno glomaznoj ispod TV-a trenutno.

2. Dobio si više nego dovoljno prostora za pošten radni PC desk bez mnogo muke i ulaganja, a da možeš i balkonska vrata da otvoriš.
1. "Bočni crni obloženi zid" je drveni orman koji je jedva stao tu. :) Ima još jedan sa desne strane pored vrata od terase, ali njega nisam zahvatio snimkom.

2. Imao bi prostora za sto i stolicu ako bih se odlučio za spavanje na podu. :) :) Mrzi me sad da slikam celu sobu, ali mislim da je 3x4 metra maksimum... A tu su još i peć, kutije od komponenti, još dva tabureta, još jedan stočić i sve to preskačem kad moram da izađem iz sobe. :)

Nazad
Vrh Dno